Playgro žogica z ropotuljico
10,90 €

Playgro ropotulja – žogica je prava zabava pisanih barv, saj z zvokom in večnivojsko razgibano obliko malčka vzpodbuja k raziskovanju in razvoju motoričnih sposobnosti.

Plan Toys Oblikovalski komplet - Kocka
19,90 €

Kocka v obliki naravnega ročnega klopotka ima dva obroča, ki pri tresenju dajejo prijeten zvok. Tanek les je primeren za zelo majhne roke.

Canpol babies plišasta igrača s podobo medvedka-36%
11,26 € 7,20 €

Odlična cena

Plišasti vzgojno izobraževalni moder medvedek je namenjen najmlajšim otrokom. -Atraktivne oblike in intenzivne barve hitro pritegnejo otrokovo pozornost. Zvočni in gibljivi elementi pritegnejo otrokovo pozornost in ga uvedejo v svet barv in zvokov.

Fisher-Price mavrična žoga
11,54 €

S to mavrično žogo bo vaš otrok imel vsak dan poln zabave! Pri stresanju žoga oddaja zvoke rožljanja, ki pripomorejo pri razvoju otrokovih slušnih sposobnosti, nasmejano sonce na strani in srčkani oblaki pa pripomorejo k izboljšanju otrokovih vizualnih spretnosti.

Brio obroč za grizenje-34%
7,99 € 5,20 €

Odlična cena

Obroč za grizenje je namenjen otrokom, ki jim rastejo zobki. Grizenje plastičnega obroča čez čas utrdi dlesni. Obroč je izdelan iz kakovostne gume. Primeren je za otroke od 6. mesecev dalje.

Fisher-Price otroška kavna skodelica
9,99 € 9,40 €

V kavni skodelici ne boste našli mleka ali kofeina, vendar kljub temu zagotavlja veliko zabave! Ne le, da se bo skodelica lepo prilegala v otroške roke, vendar hkrati zahvaljujoč funkciji ropotanja v enem nenehno spodbuja čute otroka.

Hape ropotuljice s podobo vodnih živeli
13,58 € 10 €

Ta vesel set vsebuje 3 motive – ropotuljice , vodne živali, in sicer želvo, hobotnico in kita. Figurice **proizvaja zvok, lahko pa jih tudi **prisesate na gladko podlago, z namenom, da se bodo vaši malčki lahko igrali kadarkoli in kjerkoli!