Nina Arlič: Izpod Zurnizipa ali pa kar tako

Znamka: Naša številka: 856229

Nina Arlič: Izpod Zurnizipa ali pa kar tako

Nina Arlič s svojo Kej ne dovoli, da bi zgodbe prehitro zapadle v pozabo in jih pod obličjem prapora Zurnizipa, na katerem piše ¨Živi, da poveš zgodbo¨, oživlja. Celoten opis

24.95

24,95 € vključno z DDV

Naša številka: 856229

Predstavitev

Opis artikla

Knjižničarji z zobmi oziroma, kot radi rečejo sami sebi, papirnati pogani pod obličjem prapora Zurnizipa, na katerem piše ¨Živi, da poveš zgodbo¨ kradejo knjige po zgodovini. To počnejo predvsem zato, da zgodbe ne bi s preveliko lahkoto zapadle v pozabo, delno pa tudi zaradi tega, ker na tak način spoznaš veliko zanimivih značajev.

Ena takih tatic je, denimo, Papirka Kej, okroglorito, rdečelaso, pegasto, potetovirano bitje z malce zavozlanim moralnim vlaknom in še malo manj prefinjenim okusom, kar pa ni nič v primerjavi z Nelkenom, še enim precenjenim uslužbencem boga sanj in zgodb, njenim sosedom. Ah, ta je šele Gu enbergova najhujša mora! Naj vas misel na starega, uglajenega, tihega gospoda nikakor ne pomiri prehitro – pod obličjem knjigoveza se v resnici skriva poklicin tiskarski škrat … Ducat lektorjev mu ni kos in še enkrat toliko beta bralcev!

Kar pričnite listati, če ne verjamete. Čast mu preprosto ne dovoli, da bi bila takšna knjiga natisnjena, ne da bi on nekajkrat besno brcnil v tiskarske stroje.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Ninanovela
  • Zvrst: roman
  • Vezava: trda
  • Število strani: 504
  • Dimenzije: 20×14 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Založnik Primus
ISBN 9789619327906