Miss Black Monroe: Ameriška perverzija, bela

Znamka: Naša številka: 783057

Miss Black Monroe: Ameriška perverzija, bela

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene identitete. Celoten opis

22.73

24,94 € Vključno z DDV
22,73 €

Naša številka: 783057

Predstavitev

Opis artikla

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene identitete. Skrivnost je na vsakem prelomu lista, kajti glavna junakinja, detektivka, ki raziskuje umore, nima imena, drugače kot z Madam si je nihče ne drzne ogovoriti, njen pomočnik ostaja večno Novinec in moška kontrola je enostavno poimenovana Gospod.

Glavni lik knjige z egoizmom poskuša obrniti tok dogajanja po svoji volji. S svojimi obrambnimi mehanizmi izziva različne psihološke reakcije pri ljudeh. Že samo dogajanje v New Yorku in neizmerna ljubezen, ki se čuti do tega mesta, pošilja bralcem energijo, ki jo je težko zavrniti.

Avtorica s svojim literarnim slogom zaznamuje skrivnost kriminalnega dejanja in pridih literature dvajsetega stoletja, ki ga postavi v današnji čas. Z izvirno razdeljenostjo knjige in samim razvojem romana avtorica izkazuje podporo drugačni in kreativni literaturi.

Knjiga je na voljo v beli in črni izdaji. V beli knjigi so predstavljene definicije čustev, ki zaznamujejo izbrano poglavje. Konec knjige pripoveduje pomočnik glavne detektivke. Razočaranje in izdaja sta prevelika za nadaljnje delovanje glavnega lika, zato je nujen pobeg iz mesta sanj.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: BM založništvo
  • Zvrst: Romani
  • Vezava: trda
  • Število strani: 260
  • Dimenzije: 16 × 24 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Vezanje trda
Leto izdaje 2015
ISBN 9789619382103
Število strani 260