Magdalena Cundrič: Otrok številka 32-G

Znamka: Naša številka: 916978

Magdalena Cundrič: Otrok številka 32-G

Zgodovina družine, ki jo vrtinec vojne zapelje na kruta pota, je zgodba treh sester, ki vsaka po svoje skuša preživeti. Celoten opis

28.25

28,25 € Vključno z DDV

Naša številka: 916978

Predstavitev

Opis artikla

Zgodovina družine, ki jo vrtinec vojne zapelje na kruta pota, je zgodba treh sester, ki vsaka po svoje skuša preživeti. Ob tem doživljajo vojno kot izgnanstvo, politično preganjanje, vero v boga, rojstvo in smrt. Nepredstavljivo trpljenje matere, ki ji otroka spremenijo v številko, je samo del zgodbe. Večplastnost, ki je odlika tega romana, pa se spreminja kot se spreminja usoda treh žensk.

Roman OTROK ŠTEVILKA 32-G je predelana in dodelana verzija romana POSLEDNJA MOLITEV, ki je izšel leta 2011. V tokratnem romanu je avtorica v pripoved vključila še nekaj oseb, brez katerih prvotna verzija ni bila popolna. Poleg tega se je v vseh teh letih dokopala do novih in bistvenih podatkov o osebah v romanu, ki so spremenili njen pogled nanje in tako tudi popolnoma predrugačili potek marsikaterega dogajanja. V romanu se avtorica skuša držati resničnih dogodkov, vse osebe v romanu so resnične, le nekaterim je spremenila ime.

Lastnosti:

  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: Medium
  • Vezava: mehka
  • Dimenzije: 15 × 21 cm
  • Število strani: 175

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst romani
Založnik Avrora As
Vezanje mehka
Leto izdaje 2016
ISBN 9789616895149
Število strani 175