Woody 3 v vrsto MAXI
17,55 € 15 €

Zadnji kos!

3 v vrsto za najmlajše je primerna igra za na vrt ali otroško sobo. Igralno območje je sestavljeno iz žične mreže in lesenih elementov za vsak kvadrat. Komplet vsebuje dva simbola – krog in križ

Paradiso igrača ribolov, majhen
9,10 € 7,80 €

Zadnji kos!

Igračka za majhne ribiče, ki omogoča ulov ribic. Igra je primerna za dva igralca. Paket vsebuje dve ribiški palici, osem rib in pristaniško mrežo. Igra razvija otroško domišljijo in vpelje zabavo v vaš dom.

TM Toys Fru Blu polnilo 3L za milne mehurčke
11,12 € 9,40 €

Zadnji kos!

Z velikim kompletom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

Teddies Lok in 3 puščice v toku in tarča za streljanje
8,20 €

Komplet za male lokostrelce. Obsega lok, 3 puščice, tok za puščice in tarčo. Otroci se naučijo uskladiti gibanje celega telesa in ostriti vid. Začnite lokostrelski turnir s prijatelji ali samo vadite.

Unikatoy baloni modri, 24 kosov
3,59 € 3,23 €

Odlična cena

Paket 24 balonov modre barve Unikatoy. Baloni so primerni za dekoracijo na zabavi ali zgolj za igranje in zabavo.

Adriatic obroč Hula Hop, Fi 90 cm (20858)
4,79 € 3,40 €

Zadnji kos!

Hula hop obroč predstavlja odličen pripomoček za zabavo. Primerno je tako za odrasle, kot za otroke. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let.

Unikatoy baloni, rdeči, 24 kosov
3,59 € 3,23 €

Zadnji kos!

Paket 24 balonov rdeče barve Unikatoy. Baloni so primerni za dekoracijo na zabavah ali zgolj za igranje.

Unikatoy baloni, beli, 24 kosov
3,59 € 3,23 €

Odlična cena

Paket 24 kosov belih balonov Unikatoy. Primerni za dekoracijo ali zgolj za zabavo.

Unikatoy baloni, roza, 24 kosov
3,59 € 3,23 €

Zadnji kos!

Paket 24 balonov Unikatoy roza barve. Baloni so primerni za dekoracijo na zabavah ali zgolj za igranje.

TM Toys Fru Blu mehurčkasta torta
29,10 € 18,80 €

Zadnji kos!

Rojstnodnevna torba Fru Blu ustvarja tisoč mehurčkov neresničnih oblik, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili in presenetite vaše goste na rojstnodnevni zabavi.

TM Toys Fru Blu Veliki milni obroč
18,81 € 12,40 €

Z velikim obročom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

Paradiso igrača ribolov
31,18 € 27 €

Idealna igra za za majhne ribiče, ki bodo očarljivo lovili račke. Igra je primerna za 1–2 igralca. Paket vsebuje 2 ribiški palici in 6 rumenih račk. Sredi igrišča je motor s pogonom na akumulator, ki premika vodo v krog. Račke so na poti in čakajo, da jih ulovite!

TM Toys Fru Blu Blaster igrača milni mehurčki
11,50 € 7,60 €

Z velikim kompletom Fru Blu ustvarite mehurčke velikih dimenzij in z neverjetnimi oblikami, ki sijejo v mavričnih barvah. Uživajte v zabavi z mehurčki, ki ne bodo počili.

Plan Toys Hodeče skodelice
10 € 9,40 €

Dve modri skodelici sta izdelani iz kakovostnega lesa in sta opremljeni z vrvjo. Stopite na skodelice in ohranite ravnotežje na napeti vrvi. Uživajte v tem zabavnem sprehodu!