Purple Cow mladi detektivi
16,20 €

Zadnji kos!

Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet blagovne znamke Purple Cow bo vaše otroke spremenil v prave znanstvenike, ki bodo izvajali eksperimente v svojem laboratoriju.

4M set za izdelavo dežnika
14,99 € 14 €

Razsvetlite vaše turobne deževne dni in si izdelajte svoj dežnik. Izdelajte mojstrovino, ki jo bodo občudovali vsi.

Moller Povečevalno steklo z led lučjo 501237
18,40 €

Zadnji kos!

Povečevalno steklo Moller 501237 je prenosna povečevalna lupa katera ima premer 75 mm ter možnost 2,5 x povečave. Z svojo težo 125 g ter ročnim črno srebrnim plastičnim držalom je primerna za pomoč pri branju kot tudi za detektivsko raziskovanje travnikov…

Purple Cow optične iluzije
16,20 €

Zadnji kos!

Ali je resničnost res taka, kot jo vidimo? S kompletom blagovne znamke Purple Cow boste spoznali, da si naši možgani včasih resničnost napačno razlagajo. Zato ni nujno, da tisto, kar vidimo, tudi resnično obstaja!

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Mladi brodolomec
18,80 €

Ta laboratorij otroke nauči npr., kako destilirati in prečistiti vodo, kako iz rastlin pridobiti voda, narediti solarno peč, sončno uro in kompas, Morsejevo abecedo in mnogo drugega. Mali brodolomci lahko s tem kompletom preizkusijo vež kot 12 eksperimentov in nič več jih ne more presenetiti.

Purple Cow The Crazy Scientist Lab – Magična zrcala
18,80 €

Večina ljudi ne premišljuje o zrcalih. Za njih je to le stvar, na kateri lahko „preverijo“ svoj videz … To za vas po eksperimentiranju s tem kompletom ne bo več veljalo! Čarobni svet zrcal je zares neverjeten. Več kot ducat eksperimentov, ki vas bodo očarali – „Neskončno zrcalo“, „Izginotje oblike“, sestavljanje lastnega kalejdoskopa. Ob pogledu na zrcala ne boste nikoli isto občutili!

Wild science komplet special effect science kits
19,99 € 18,60 €

Ustvarite svoj lasten film v katerega lahko vključite šaljive grozljive prizore. V kompletu dobite vse pripomočke, ki jih potrebujete za ustvarjanje šaljivih grozljivih filmov.

Teddies Dinozavrovo jajce maxi
16,80 € 12,70 €

Maxi dinozavrovo jajce, iz katerega se izleže dinozaver, ki zraste vse do velikosti 50 cm. Maxi jajce moraš le potopiti v toplo vodo in počakati, da se ti izleže dinozaver.