Safari Ltd. Življenjski cikel - Piščanec
9,10 €

Vsi vemo, da kokoši polagajo jajca, toda kako nastanejo kokoši? Štiri faze življenjskega cikla kokoši vas bodo vodile skozi to preobrazbo, iz jajc, skozi piščančje valjenje od lupine do odraslega piščanca. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

SES Otroško britje
9,76 € 8,70 €

Zadnji kos!

Otroci radi posnemajo odrasle dejavnosti, zdaj pa se lahko fantje poskušajo še obriti – ampak v igri. Peno položite na obraz in že se lahko začneš briti. Pena je nežna za kožo – plastična britvica pa je povsem varna. Igra bo tako še bolj zabavna! Otroci se učijo igrivih in higienskih navad.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Mravlja
9,20 €

Življenjski cikel mravlje prikazuje štiri razvojne faze, skozi katere prehaja v svojem življenju. Otroci lahko podrobno preučijo faze in dobijo jasno predstavo o mravljinem življenju.
Vsi deli so ročno poslikani!

Educa Moj mali vrt - jagode, mete, bazilika
24,92 € 21,40 €

Komplet Moj mali vrt vsebuje vse za gojenje jagod, mete in bazilike. Naučite otroke gojiti jagode in zelišča. Zapolnite polja z zemljo, katera je vključena v paket. Semena sejate v škatle glede na vrsto in uporabite zalivalko, da zalijete vse, kot pravi vrtnar.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Morska želva
9,20 €

Vsi poznamo zgodbo o tem kako majhne želve, takoj po izvalitvi, hitijo v morje, ampak ali ste jih kdaj uspeli videti pri tej hitrosti? To vam omogoča razviti morsko želvo, ki jo je mogoče raziskati s pomočjo ročno poslikanih podrobnih modelov. Čudežne metamorfoze iz jajc, valjenja in piščancev, odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Safari Ltd. Tuba - Prazgodovinsko življenje
11 €

Tuba Prazgodovinsko življenje vsebuje 12 figur iz ledene dobe v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri učnih aktivnostih, ki se osredotočajo na prazgodovinsko življenje in evolucijo za tiste, ki niso zadovoljni z dolgočasnim besedilom in slikami v učbenikih.

Safari Ltd. Tuba - Divji zahod
11 €

Tuba Divji zahod vsebuje 10 figur v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri poučevanju, ki se osredotoča na zgodovino Amerike za tiste, ki niso zadovoljni le s suhim besedilom v učbenikih.
Zgodovina je lahko polna zgodb.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Žaba
9,10 €

Kako postane paglavček žaba, kje dobi noge in kaj se dogaja z repom? Sklop replik pet faz življenjskega cikla žab, izdelan s skrbnostjo in poudarkom na natančnost in podrobnosti, ki vas bo vodila skozi preoblikovanje iz jajc, skozi paglavce, paglavce brez škrg in paglavce z nogami do odrasle žabe. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Zeleni fižol
9,20 €

Komplet štirih realističnih in sofisticiranih modelov predstavlja štiri glavne faze življenjskega cikla rastline fižola: seme, kalitev, sadike in rastline za odrasle. Priporočljivo je, da delate z napravo na podlagi izkušenj iz praktičnega življenja in da rastlinsko seme iz semena postavite v prozorno skodelico z vlažno vato.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Komar
9,30 €

Kako jajce postane komar, kje dobi noge in krila? Štiri faze življenjskega cikla komarja iz jajc, ličinke, bube in odraslega komarja.
Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Deževnik
9,63 €

Odložite mikroskop in preglejte čudež življenja s tem življenjskim ciklom deževnikov. Izdelane evolucijske faze deževnikov, ko zapustijo jajce, vas bodo zagotovo tako presenetile, da mislite, da držite prave deževnike. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Pikapolonica
9,10 €

Set štirih modelov prikazuje glavne faze razvoja hrošča – popularno imenovane pikapolonica. Njen življenjski cikel predstavljajo jajca, ličinke, buba in odrasla pikapolonica. Gledanje očarljive metamorfoze replik, ki spoštujejo oblike, barve in razmerja velikosti, spodbuja zanimanje za spoznavanje in učenje, vse na zabaven in nenasilen način.