Hape Bamboo – mreža za metulje
10,50 €

Ulovi metulja in ga preučuj s pomočjo te čudovite mreže za metulje Hape. Mreža je izdelana iz bambusa, zaščitni obroč pa iz rastlinske plastike brez olja. Primerna je za male raziskovalce. Ta igrača bo dolgo zabavala otroke.

Safari Ltd. Tuba - Človeški organi
15,35 €

Tuba človeški organi bo odličen pripomoček pri poučevanju. Otrokom bo pomagal bolje razumeti videz in obliko posameznih človeških organov. Komplet vključuje: možgane, srce, želodec, ledvice, jetra, pljuča, tanko in debelo črevo. Ali lahko vaš otrok postavi organe na pravilna mesta?

Safari Ltd. Življenjski cikel - Zeleni fižol
12,01 €

Komplet štirih realističnih in sofisticiranih modelov predstavlja štiri glavne faze življenjskega cikla rastline fižola: seme, kalitev, sadike in rastline za odrasle. Priporočljivo je, da delate z napravo na podlagi izkušenj iz praktičnega življenja in da rastlinsko seme iz semena postavite v prozorno skodelico z vlažno vato.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Morska želva
12,06 €

Vsi poznamo zgodbo o tem kako majhne želve, takoj po izvalitvi, hitijo v morje, ampak ali ste jih kdaj uspeli videti pri tej hitrosti? To vam omogoča razviti morsko želvo, ki jo je mogoče raziskati s pomočjo ročno poslikanih podrobnih modelov. Čudežne metamorfoze iz jajc, valjenja in piščancev, odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Pikapolonica
12,02 €

Set štirih modelov prikazuje glavne faze razvoja hrošča – popularno imenovane pikapolonica. Njen življenjski cikel predstavljajo jajca, ličinke, buba in odrasla pikapolonica. Gledanje očarljive metamorfoze replik, ki spoštujejo oblike, barve in razmerja velikosti, spodbuja zanimanje za spoznavanje in učenje, vse na zabaven in nenasilen način.

SES Otroško britje

SES Otroško britje

Ocena: 4,2
9,76 € 9,34 €

Otroci radi posnemajo odrasle dejavnosti, zdaj pa se lahko fantje poskušajo še obriti – ampak v igri. Peno položite na obraz in že se lahko začneš briti. Pena je nežna za kožo – plastična britvica pa je povsem varna. Igra bo tako še bolj zabavna! Otroci se učijo igrivih in higienskih navad.

Safari Ltd. Tuba - Prazgodovinsko življenje
15,29 €

Tuba Prazgodovinsko življenje vsebuje 12 figur iz ledene dobe v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri učnih aktivnostih, ki se osredotočajo na prazgodovinsko življenje in evolucijo za tiste, ki niso zadovoljni z dolgočasnim besedilom in slikami v učbenikih.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Mravlja
12,06 €

Življenjski cikel mravlje prikazuje štiri razvojne faze, skozi katere prehaja v svojem življenju. Otroci lahko podrobno preučijo faze in dobijo jasno predstavo o mravljinem življenju.
Vsi deli so ročno poslikani!

Safari Ltd. Življenjski cikel - Žaba
12,06 €

Kako postane paglavček žaba, kje dobi noge in kaj se dogaja z repom? Sklop replik pet faz življenjskega cikla žab, izdelan s skrbnostjo in poudarkom na natančnost in podrobnosti, ki vas bo vodila skozi preoblikovanje iz jajc, skozi paglavce, paglavce brez škrg in paglavce z nogami do odrasle žabe. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Learning Resources anatomski model srca
35,85 €

Anatomski model srca je podrobno izdelan, tako da lahko realistično prikaže vse njegove dele. Dele srca lahko odstranite in raziskujete, nato pa jih vrnete nazaj na svoje mesto. V kompletu so še stojalo in navodila z ilustracijami.

Safari Ltd. Tuba - Divji zahod
15,29 €

Tuba Divji zahod vsebuje 10 figur v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri poučevanju, ki se osredotoča na zgodovino Amerike za tiste, ki niso zadovoljni le s suhim besedilom v učbenikih.
Zgodovina je lahko polna zgodb.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Piščanec
11,97 €

Vsi vemo, da kokoši polagajo jajca, toda kako nastanejo kokoši? Štiri faze življenjskega cikla kokoši vas bodo vodile skozi to preobrazbo, iz jajc, skozi piščančje valjenje od lupine do odraslega piščanca. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.