The Purple Cow mladi detektivi
19,11 €

Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet blagovne znamke Purple Cow bo vaše otroke spremenil v prave znanstvenike, ki bodo izvajali eksperimente v svojem laboratoriju.

SES igra Bubble Tennis
11,93 €

Zadnji kos!

SES igra Bubble Tennis omogoča delanje in odbijanje mehurčkov.

Mikroskop 33 set, baterijski
19,99 € 17,50 €

Zadnji kos!

Set je prava izbira za mlade raziskovalce, saj vsebuje kar 33 različnih delov (povečevalna stekla, lupa, posodice,…).

prava izbira za mlade razijskovalce Komplet vsebuje 33 različnih delov. ( Povečevalna stekla, lupo, posodi- ce,…)Povečava mikroskopa je 100×300×600. 2 bat. AA, nista pril.

Poopsie Surprise paket za pripravo sluzi Happy meal
11,70 € 11,16 €

Ustvarite originalno sluz, ki je barvita, diši in je shranjena v obesku v obliki kroga! Ponuja različne barve in vonjave. Vsebuje 2× več sluzi kot ostali paketi. Poleg tega je vse zapakirano kot znani Happy Meal.

Kompas
8,99 € 8,75 €

Zadnji kos!

Kompas za dečke in deklice nad 5 let.

4M alarm proti vsiljivcem
12,64 €

Zadnji kos!

Da se bodo že mladi seznanili z vsiljivci, je ta alarm popolna zadeva. Otroci se bodo kljub spoznavanju tudi zelo zabavali.

4M letalo na solarni pogon
21,16 €

Zadnji kos!

Letalo na sončni pogon je primerno za otroke, ki so starejši od 8 let.

4M pametni robot

4M pametni robot

Ocena: 5
17,95 €

Zadnji kos!

Igrača pametni robot bo zagotovo popestril otroško igro. Robot drvi po prostoru in se zaletava v ovire.

Rainbow Surprise MakeUp Surprise serija 2
15,98 €

Ustvarite si svoj mavrični make-up s tem kompletom. Najprej naredite brezbarvno sluz, v katero lahko dodate senčilo za oči ali sijaj za ustnice. Senčila in sijaj za ustnice so hkrati ličila za vas. Navdušeni s šminko boste našli tudi kroglice s skrivnostnim vonjem. Odkrijte, kaj skriva vaš paket več kot 10 presenečenj!

SES Otroško britje
9,76 € 9 €

Otroci radi posnemajo odrasle dejavnosti, zdaj pa se lahko fantje poskušajo še obriti – ampak v igri. Peno položite na obraz in že se lahko začneš briti. Pena je nežna za kožo – plastična britvica pa je povsem varna. Igra bo tako še bolj zabavna! Otroci se učijo igrivih in higienskih navad.

4M Znanost s kristali
14,99 € 14,71 €

Zadnji kos!

Komplet za gojenje kristalov iz raztopine.

Safari Ltd. daljnogled s kompasom, vojaški
21,10 € 19,93 €

Zadnji kos!

Odličen pripomoček za male pustolovce! Binokularni daljnogled od znamke Safari Ltd. v vojaški barvi je obogaten tudi s svetlobo, zato ga lahko uporabljate tudi v temi. Kompas je nameščen na vrhu teleskopa in vam pomaga pri navigaciji po terenu.
Vgrajeni kolešček lahko uporabite za približevanje vidnega polja.

Safari Ltd. Tuba - Glasbeni instrumenti
14,10 € 13,53 €

Tuba Glasbenih inštrumentov vsebuje 8 modelov različnih glasbenih inštrumentov. Pri igranju z inštrumenti si bo otrok zlahka zapomnil kateri je kateri. Skupaj lahko poimenujete ne le posamezne inštrumente, temveč tudi njihove dele, kot so violina – telo, fretboard, zatiči, polži, izrezki epa itd.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Mravlja
10,90 € 10,63 €

Zadnji kos!

Življenjski cikel mravlje prikazuje štiri razvojne faze, skozi katere prehaja v svojem življenju. Otroci lahko podrobno preučijo faze in dobijo jasno predstavo o mravljinem življenju.
Vsi deli so ročno poslikani!

4M set Človeški skelet
14,71 €

Zadnji kos!

Spoznajte človeško okostje s pomočjo kompleta za izdelavo človeškega skeleta, ki se sveti v temi.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Metulj
10,90 € 10,57 €

Skupina štirih modelov predstavlja glavno stopnjo razvoja metulja migracijskega monarha iz jajc do odraslega. Metulj gre skozi enega najbolj fascinantnih razvojnih ciklov v naravi. Skupina oblik, barv in razmerij jajčnih, goseničnih, mladičkov in odraslih bo spodbudila zanimanje za spoznavanje in zabavno učenje.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Piščanec
10,90 € 10,38 €

Vsi vemo, da kokoši polagajo jajca, toda kako nastanejo kokoši? Štiri faze življenjskega cikla kokoši vas bodo vodile skozi to preobrazbo, iz jajc, skozi piščančje valjenje od lupine do odraslega piščanca. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Zeleni fižol
10,90 € 10,63 €

Komplet štirih realističnih in sofisticiranih modelov predstavlja štiri glavne faze življenjskega cikla rastline fižola: seme, kalitev, sadike in rastline za odrasle. Priporočljivo je, da delate z napravo na podlagi izkušenj iz praktičnega življenja in da rastlinsko seme iz semena postavite v prozorno skodelico z vlažno vato.

Teleskop 3 v 1 - Odprta embalaža-25%
27,99 € 20,88 €

Odprta embalaža

Teleskop s 3-kratno povečavo. Odličen je za opazovanje zvezd v jasnih nočeh. Za otroke od 7. leta starosti. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Safari Ltd. Tuba - Človeški organi
14,10 € 13,69 €

Tuba človeški organi bo odličen pripomoček pri poučevanju. Otrokom bo pomagal bolje razumeti videz in obliko posameznih človeških organov. Komplet vključuje: možgane, srce, želodec, ledvice, jetra, pljuča, tanko in debelo črevo. Ali lahko vaš otrok postavi organe na pravilna mesta?

SES Proizvodnja parfumov
19,49 € 18,32 €

S tem razkošnim kompletom SES lahko ustvari svoj dišeči parfum. V čaši zmešaj koncentrirano dišavo z vodo in ustvari edinstveno kombinacijo vonjev. Vlij parfum v vialo in pritrdi še etiketo z imenom.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Čebela
10,90 € 10,75 €

Vsi poznamo leteče čebele, ki hitijo iz cveta na cvet, toda kako je videti v panju? Razvojno stopnjo čebele je mogoče raziskati z ročno poslikanimi modeli iz Safari Ltd. Čudežne metamorfoze iz jajc, skozi ličinke in kokone, do odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Morska želva
11,81 €

Vsi poznamo zgodbo o tem kako majhne želve, takoj po izvalitvi, hitijo v morje, ampak ali ste jih kdaj uspeli videti pri tej hitrosti? To vam omogoča razviti morsko želvo, ki jo je mogoče raziskati s pomočjo ročno poslikanih podrobnih modelov. Čudežne metamorfoze iz jajc, valjenja in piščancev, odraslih posameznikov vas bodo popolnoma očarale.

Montessori Mikroskop komplet (50x–600x)
59,90 €

Mikroskop s povečavo od 50× do 600× vam omogoča opazovanje vsega, od kristalov do celic. Vgrajena svetilka in možnost ostrenja pomaga, da resnično jasno opazujete dani predmet!

Simba Dinozaver T-Rotz
13,80 € 11,88 €

Zabavna figura s sluzjo, katera je videti, kot dinozaver. Glavo dinozavra napolnite s sluzjo, stisnite, dinozaver pa vam bo dal poln odmerek prav iz nosu. Zabavajte se, ko dinozaver T-Rotz smrka sluz!

Safari Ltd. Življenjski cikel – Pajek
11,28 €

Ta komplet pomaga otrokom spoznati in se naučiti nekaj več o življenjskem ciklu pajka. Od jajčeca, do jajčne vrečke, preko majhnih pajkov do odraslega pajka. Obstaja več kot 45 tisoč vrst pajkov. Medtem ko nekateri predstavljajo grožnjo s svojimi strupenimi ugrizi in se štejejo za škodljivce med ljudmi, pajki dejansko pomagajo pri drugih običajnih škodljivcih – jedo muhe, stonoge, ščurke ali bolhe.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Pikapolonica
11,39 €

Set štirih modelov prikazuje glavne faze razvoja hrošča – popularno imenovane pikapolonica. Njen življenjski cikel predstavljajo jajca, ličinke, buba in odrasla pikapolonica. Gledanje očarljive metamorfoze replik, ki spoštujejo oblike, barve in razmerja velikosti, spodbuja zanimanje za spoznavanje in učenje, vse na zabaven in nenasilen način.

Safari Ltd. Tuba - Prazgodovinsko življenje
14,10 € 13,69 €

Tuba Prazgodovinsko življenje vsebuje 12 figur iz ledene dobe v velikosti 4–7,5 cm. Figure iz tube so v veliko pomoč pri učnih aktivnostih, ki se osredotočajo na prazgodovinsko življenje in evolucijo za tiste, ki niso zadovoljni z dolgočasnim besedilom in slikami v učbenikih.

Safari Ltd. Življenjski cikel - Žaba
11,28 €

Kako postane paglavček žaba, kje dobi noge in kaj se dogaja z repom? Sklop replik pet faz življenjskega cikla žab, izdelan s skrbnostjo in poudarkom na natančnost in podrobnosti, ki vas bo vodila skozi preoblikovanje iz jajc, skozi paglavce, paglavce brez škrg in paglavce z nogami do odrasle žabe. Skupaj z otroki odkrijte skoraj čudežne transformacije narave s pomočjo realističnih sličic iz zbirke življenjskih ciklov Safariology.

4M vremenska postaja
14,71 €

Set za izdelavo vremenske postaje bo otroku na zabaven način predstavil dejstva o vremenu. Vremenska postaja je opremljena s številnimi funkcijami. Primerno za otroke starejše od 8 let.

4M znanost z milnimi mehurčki
14,71 €

Znanost z milnimi mehurčki, kjer bodo otroci ustvarjali in opazovali različne geometrične like.

SES igra Bubble raketa
9,57 €

SES igra Bubble raketa bo poskrbela za veliko število čudovitih mehurčkov.

4M vetrna turbina
21,16 €

Turbina na vetrni pogon je primerna za otroke, ki so starejši od 8 let.