Spiderman Filmska maska z zvoki
24 €

Zadnji kos!

Nova maska navdihnjena po filmu Spider-Man: Paralelni svetovi oddaja zvoke, podobne, kot iz filma. Zabavajte se s herojsko masko in igrajte svoje najljubše prizore iz filma doma in uživajte v zabavi.

MaDe Obleka za pustni karneval - Smrt
17,70 €

Zadnji kos!

Ta popoln pustni kostum bo zagotovo najbolj strašen na karnevalu. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

Star Wars Herojski meč z zvoki-24%
38,20 € 28,90 €

Odlična cena

Svetlobna sablja ni nikoli zvenela tako. Star Wars Scream Sabre Lightsaber ima 3 neverjetne možnosti zvoka. Otroci lahko posnamejo svoje nore bojne zvoke, aktivirajo nepričakovane zvoke Vojne zvezd in se seveda borijo z avtentičnim zvokom svetlobne sablje.

TM Toys Fortnite otroška igrača Death Valley
27,20 € 25,40 €

Fortnite je priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se prenaša v resničnost zahvaljujoč temu orožju Death Valley s katerim se lahko postavite v igro in iz nje. Orožje Death Valley je čudovito prefinjeno, da se čim bolj ujema z modelom igre.

HASBRO Power Rangers Gepard meč
19,20 €

Pazimo! Predstavljajte si boj z malopridneži, kot se bori rdeč Power Ranger z mečem, ki črpa navdih iz moči geparda! Power Rangers gepard meč je vedno pripravljen na akcijo, ima plastično rezilo in ročaj v obliki gepardove glave.

MaDe Obleka za pustni karneval - Batman
11,80 €

Herojski kostum Batman je priljubljena maska na pustnem karnevalu. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples. Postanite junak in rešite svet!

MaDe Obleka za pustni karneval - Spider Man
14,10 € 11,90 €

Kostum pajkovega junaka Spidermana je priljubljena maškarada. Fantje bodo v kompletu našli kombinezon, kapuco in pas. Kostum je primeren za otroške zabave in praznovanja ali pustni ples.

MaDe Obleka za pustni karneval - Pirat
24,80 € 21,10 €

Priplujte na pustno zabavo, kot pirat na valovih morja. Zaradi tega kostuma boste zagotovo opaženi. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe Pustni kostum - kuhar
22,80 €

Oblecite si ta kostum in postanite najboljši kuhar. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Oblecite se, se dobite s prijatelji in uživajte na zabavi.

MaDe Obleka za pustni karneval - Čarovnik
16,90 €

Naj vaši otroci vsaj za trenutek postanejo čarodeji. Kostum bo odličen za igranje, zabave ali karneval. Kostum vas popelje v sicer strogo varovano zakulisje sveta čarovnije in trikov.

TM Toys Fortnite otroška igrača Rainbow Smash
27,20 € 25,30 €

Fortnite je priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se zaradi tega Rainbow Smash spreminja v resničnost, s katerim se lahko postavite v igro. Rainbow Smash je čudovito dodelan, da se čim bolj ujema z igro.

Avengers Thorova sekira
29,58 € 28 €

Kot je znano, je Thor izgubil svoje kladivo, vendar mu je bilo dano novo močno orožje, in to je sekira, ki se imenuje Stormbreaker. Sekira proizvaja zvočne učinke, ki jih aktivira gumb v obliki lista Sekira je navdihnjena po filmu Avengers: Infinity War.