Baby Annabell dojenčica s kopalno kadjo
32 €

Zadnji kos!

Mala Baby Annabell uživa v kopanju, zato v tem setu prejmeš dojenčico, kopalno oblačilo in kad. Primerno za otroke starejše od 1. leta.

TM Toys Cry Babies - Fancy (Flamingo)
46,70 € 39 €

Zadnji kos!

Čudovita lutka Fancy iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi skrbel zanjo! Ko boste lutko nahranili se bo takoj umirila. Cry Babies spusti prave solze, medtem ko oddaja jokajoče zvoke.

Baby Annabell For babies dojenček s srčnim utripom, 30 cm
25,73 € 21,30 €

Zadnji kos!

Baby Annabell for babies s srčnim utripom zagotavlja miren spanec. Če pritisnete srce na trebuhu lutke, boste slišali utrip srca in zvoke mirnega dihanja.
Znanstveno je dokazano, da ko otroci nosijo igračo z zvoki, ki dihajo, lažje zaspijo, mirneje spijo in se počutijo bolj zaščitene
. Glasnost 20-minutnega zvoka lahko prilagodite. Tkaninasta lutka je visoka 30 cm, nosi roza nogavice, šal in kapo z barvnimi pikami. Glava lutke je narejena iz majhnega vinila, prav tako je mehko telo lutke, kar bo otroka še bolj navdušilo.

Disney punčka Ariel, 30 cm-21%
14,27 € 11,20 €

Zadnji kos!

Punčka Ariel je pripravljena na vsako avanturo! Očarljiva obleka, lep obraz in dolgi lasje, to je princesa Ariel. Uživajte v neskončni pustolovščini z Arielo. Lutka je visoka 30 cm.

Teddies dojenček v oblekici, 30 cm, modra-26%
25,11 € 18,50 €

Zadnji kos!

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 30 cm je oblečen v obleko v modri barvi s pikami.

Llorens Cuquito fantek 30007, lutka-27%
39,10 € 28,30 €

Zadnji kos!

Dodelan otrok – punčka ima telo iz mehke tkanine. Po pritisku na prsi začne lutka reči „mama“, „papa“, ima pa tudi sposobnost zvoka, ki ponazarja jok. Duda služi le kot dodatek.

Teddies dojenček v oblekici, 30 cm, modra-26%
25,11 € 18,50 €

Zadnji kos!

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 30 cm je oblečen v obleko v modri barvi s pikami.

Teddies dojenček v oblekici, 30 cm, rdeča
25,11 € 21,60 €

Zadnji kos!

Prav gotovo bodo vsa dekleta bodo navdušena nad čudovitimi velikimi očmi in dodelano tkanino. Dojenček v velikosti 30 cm je oblečen v rdečo obleko s pikami.

Teddies komplet konj + lutka, 4 kosi
23,20 € 21 €

Zadnji kos!

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad kompletom 2 lutk in njihovih konjev z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzda.

TM Toys Cry Babies Kristal lutka za otroke
70,20 € 60,80 €

Čudovita lutka Kristal iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bo skrbel zanjo. Stisni se k njej, daj ji dudo in takoj se bo umirila. Cry Babies točijo prave solze in pri tem oddajajo zvoke joka.

Teddies konj + lutka
10,70 €

Vsi mali ljubitelji konj bodo navdušeni nad lutko jahača s konjem z dolgo grivo in repom. Lutke vključujejo jahalna oblačila in čelado, ki se ujema s konjskim sedlom in uzdo.

Simba lutka Cool Kevin, modri telovnik
8,50 €

Lutka Kevin ne sme zamuditi druženja, ki ga prireja Steffi. To je njegov del, zato se želi potruditi. On je fant princese Steffi. Zaradi tega gresta pogosto skupaj v kino, na izlete, večerjo, nakloni pa ji tudi kakšen kompliment.

Llorens Cuquita deklica 30006, lutka
39,10 € 31,20 €

Dodelan otrok – punčka ima telo iz mehke tkanine. Po pritisku na prsi začne lutka reči „mama“, „papa“, ima pa tudi sposobnost zvoka, ki ponazarja jok. Duda služi le kot dodatek.

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, panda
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček s podobo pande iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies *jočejo** in spušča jokajoči zvok.

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, Bruny
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček Bruny iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies jočejo in spušča jokajoči zvok.

TM Toys jokajoči dojenček Cry Babies, Gigi
46,70 € 39,10 €

Čudovit dojenček Gigi iz kolekcije Cry Babies potrebuje nekoga, ki bi poskrbel zanj! Prilezi se k njemu, mu daj napitke in ga pomiri. Cry Babies jočejo in spušča jokajoči zvok.

Teddies dojenček z dodatki, 30 cm
24,91 € 19,20 €

Vse majhne deklice bodo imele rade tega prikupnega ljubkega dojenčka. V pakiranju je tudi več dodatkov. – Lutka omogoča realno in domiselno igro za mamice in spodbuja razvoj odgovornosti ter empatije.

Simba Lutka Steffi - Nevesta
9,70 €

Lutka Steffi zdaj čaka na njen veliki dan. Na poroki nosi izjemno lepo poročno obleko, skupaj s krono in tančico. Izkusite jo in z njo uživajte v poročnem obredu in v veselem vzdušju z njo.

Simba lutka Laura First Baby Doll
15,66 € 12,80 €

Lutka Laura z mehkim telesom bo všeč vsaki mladi mamici. Ta ljubek dojenček v prijetnem oblačilu z motivom medvedka bo razveselil vsako mlado deklico. Na voljo sta 2 različici artikla (v roza in vijolični barvi).

BABY born My First prvo kopanje, 30 cm-30%
21,40 € 14,80 €

Odlična cena

Na učnih uricah plavanja za dojenčka je zelo zabavno. Zabavna gumijasta račka Berta ne sme manjkati. Po koncu učnih uric BABY born lepo zavijte v brisačo s kapuco in jo previdno posušite. Po vsem brizganju in plavanju je BABY born rojen žejna. Na srečo ima vedno s seboj stekleničko.

Baby Annabell For babies dojenček, 30 cm
18,42 € 15 €

Baby Annabell for babies malček je odlično darilo za dojenčke saj bo postal odličen prijatelj. Lutka iz tkanine 30 cm ima mehko telo in glavo iz vinila. Zaradi tega je odlična spremljevalka za srkanje otroških posteljic najmanjših deklic, starih od 0–12 mesecev. Iz mehkega pajaca se smehlja simpatična ovčka Baby Annabell. Kapa je okrašena s smešnimi ročaji, ki so narejeni za prve poskuse oprijema. Končno presenečenje – znotraj lutke je ropotuljica, ki čaka, da jo bo mama odkrila.

Baby Annabell My First Annabell, 30 cm
20,35 € 17,80 €

Najljubša lutka Baby Annabell s slikami na jakni prikazuje najbolj priljubljeno aktivnost lutk. Spanje je najbolj priljubljena dejavnost simpatične 30 cm lutke z mehkim telesom. Ko punčko postavite na hrbet, počasi zapre modre oči in ovc ji sploh ni treba šteti! Poleg spanja je seveda na dnevnem redu tudi pitje is stekleničke. Zato v svoj novi dom Baby Annabell prinese svojo roza stekleničko.

BABY born for babies Zaspanček, 30 cm
18,70 € 14,80 €

Prikupen zaspanček bi svojo nočno kapico najraje nosil kar ves čas. Ko je lutka utrujena, ji kapico z všitimi zaprtimi očmi preprosto potegnite do nosu. Čudovito vezenje krasi tudi rožnat pajac. Lutka ima mehko vinilno glavo.