FURminator glavnik Large Long Hair za pse
32,47 € 24,99 €

FURminator glavnik za dolgodlake pse večjih pasem, odličen pri odstranjevanju odmrle dlake. Glavnik ne cuka. Priložen je tudi sprej proti vozlanju dlake.

Wahl strižnik za živali ShowPro
69,90 €

Strižnik za živali Wahl ShowPro s tihim delovanjem se pohvali z zmogljivostjo in izjemno prilagodljivostjo dolžine striženja. Ima precizna samoostritvena rezila iz karbonskega jekla.

Hunter Spa samočistilna mehkožičnata krtača, M, 17 cm
12,60 € 10,99 €

Odprodaja

Hunter Spa samočistilna mehokžičnata krtača M, 17 cm ima zaobljene konice za odstranjevanje odmrle dlake in razčesavanje vozlov. Dlake se na koncu enostavno odstranijo s pritiskom na gumb.

Hunter Spa glavnik za razčesavanje, dolgi, kratki / zobje
8,95 €

Zadnji kos!

Hunter Spa glavnik za razčešavanje z vrtečimi zobmi iz kakovostnega nerjavečega jekla je primeren za odstranjevanje podlanke, razčesavanje vozlov, odstranjevanje odmrle dlake in umazanije. Ima ergonomsko oblikovan ročaj.

Wahl strižnik za živali Stylique 9951-2016
9,63 €

Zadnji kos!

Strižnik vsebuje ozko obliko, ki zagotavlja natančno konturo in striženje. Primeren je za striženje ušes in tačk. Opremljen je s kakovostnimi in natančnimi rezili. Wahl strižnik za živali Stylique 9951–2016 ni primeren za popolno striženje dlake.

Dog Fantasy dvostranski glavnik, lesen, 17 cm
2,70 € 2,37 €

Zadnji kos!

Dvostranski glavnik ima kakovosten lesen ročaj in je opremljen s srednje finimi in finimi zobmi. Pravilno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. Dog Fantasy dvostranski glavnik, lesen, 17 cm je idealen dodatek za pudlje, bigle, terierje in labradorce.

Hunter Spa trimer za dlako, redek
11,90 €

Zadnji kos!

Hunter Spa trimer z ukrivljenim rezilom omogoča odstranjevanje dlake tudi na težko dostopnih mestih. Primeren je za pse s kratko, srednje dolgo in dolgo dlako. Ergonomično oblikovan ročaj z imitacijo usnja zagotavlja nedrseč in udoben prijem.

Dog Fantasy Krtača za pse
2,70 € 2,42 €

Zadnji kos!

Enostranska krtača ima kvaliteten lesen ročaj in je opremljena s finimi žičnimi ščetinami. Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. Odstranjuje prah, izpadlo dlako in podlako. Dog Fantasy krtača iz lesne žice je idealen dodatek za vse pasme psov.

Hunter Spa samočistilni štrigelj za nego dlake, enojni, 20 zob
15,40 €

Zadnji kos!

Hunter Spa štrigelj za odstranjevanje odpadle dlake, podlanke in prhljaja ima nastavljive zobe, kar pomeni, da je primeren za pse s srednje dolgo in dolgo dlako. Odstranjevanje dlake s štriglja je enostavno, potrebno je le pritisniti gumb. Zobje so izdelani iz nerjavečega jekla, ročaj pa iz imitacije usnja.

Hunter Spa krtača za nego psa, za šamponiranje
12,90 € 10,99 €

Odprodaja

Hunter Spa krtača za nego je idealna za šamponiranje ker jo lahko napolnite s šamponom in ga tako nanesete neposredno na kožuh. Krtača tudi spodbuja cirkulacijo psa.