Hunter Spa samočistilna mehkožičnata krtača, M, 17 cm
12,60 € 10,99 €

Odprodaja

Hunter Spa samočistilna mehokžičnata krtača M, 17 cm ima zaobljene konice za odstranjevanje odmrle dlake in razčesavanje vozlov. Dlake se na koncu enostavno odstranijo s pritiskom na gumb.

Hunter Spa glavnik za razčesavanje, dolgi, kratki / zobje
8,95 €

Zadnji kos!

Hunter Spa glavnik za razčešavanje z vrtečimi zobmi iz kakovostnega nerjavečega jekla je primeren za odstranjevanje podlanke, razčesavanje vozlov, odstranjevanje odmrle dlake in umazanije. Ima ergonomsko oblikovan ročaj.

Hunter Spa klešče za kremplje, 16 cm
12,90 €

Odlična cena

Hunter Spa klešče natančno in nežno režejo posebej žilave kremplje. Poseben mehanizem zapiranja zagotavlja varno uporabo. Narejene so iz kakovostnega nerjavečega jekla z ročajem iz umetnega usnja.

Hunter Spa krtača za nego psa, za šamponiranje
12,90 € 10,99 €

Odprodaja

Hunter Spa krtača za nego je idealna za šamponiranje ker jo lahko napolnite s šamponom in ga tako nanesete neposredno na kožuh. Krtača tudi spodbuja cirkulacijo psa.

Hunter Spa samočistilna mehkožičnata krtača, S, 16 cm
11,80 €

Odlična cena

Hunter Spa mehkožičnata krtača z zaobljenimi konicami odstranjuje odmrlo dlako in podlanko. Dlake se enostavno odstranijo s pritiskom na gumb. Narejena je iz nerjavečega jekla z ročajem iz umetnega usnja.

Dog Fantasy Krtača za pse
3,15 €

Enostranska krtača ima kvaliteten lesen ročaj in je opremljena s finimi žičnimi ščetinami. Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. Odstranjuje prah, izpadlo dlako in podlako. Dog Fantasy krtača iz lesne žice je idealen dodatek za vse pasme psov.

KAY enostranska žična krtača
3,90 € 3,61 €

Enostranska krtača ima fine žičnate ščetine za odstranjevanje prahu, odvečnih dlak in odmrle kože. Redno česanje poskrbi za čisto in sijočo dlako. KAY enostranska žičnata krtača je idealen dodatek za vse pasme psov.

KAY dvostranska plastična krtača
5,10 € 4,88 €

Dvostranska krtača ima najlonske ščetine za odstranjevanje umazanije in žičnih ščetin. Zaključeni so s kroglicami, ki omogočajo enostavno česanje naravnih olj. Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. Dvostranska plastična krtača KAY je idealen dodatek za vse pasme psov.

KAY ročna masažna krtača, groba, 12 cm
5,50 € 4,70 €

Gumijasta krtača zagotavlja stimulacijsko masažo kože. Idealen tudi za kopanje, kot pomoč pri nanašanju šampona in za čiščenje dlake. Najboljši način česanja je narejen z ločnimi gibi po površini kožuha. Ročna masažna krtača KAY debeline 12 cm je praktičen dodatek za pse vseh pasem.

KAY ročna masažna krtača, nežna, 13 cm
3,90 € 3,62 €

Gumijasta krtača zagotavlja stimulacijsko masažo kože. Idealen tudi za kopanje, kot pomoč pri nanašanju šampona in za čiščenje dlake. Najboljši način česanja je narejen z ločnimi gibi po površini kožuha. KAY ročna masažna krtača z dolžino 13 cm je praktičen dodatek za pse vseh pasem.

KAY enostranska žična krtača, okrogla
4,70 € 4,12 €

Enostranska krtača ima ergonomsko oblikovan plastični ročaj z nezdrsno površino. Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. KAY enostranska žica, okrogla je idealen dodatek za vse pasme psov.

Dog Fantasy Obojestranska krtača trni/najlon
3,50 € 3,17 €

Obojestranska krtača z lesenim ročajem je opremljena z najlonskimi in žičnimi ščetinami. Omogočajo celo česanje z naravnimi olji Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. Dog Fantasy krtača iz lesne žice je idealen dodatek za dolgodlake pasme.