Yookidoo ropotulja osliček
7,99 € 7,48 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.

Teddies speča sova, zvok+svetloba, zvezdice, 25 cm
23,50 € 20,67 €

Zadnji kos!

Speča sova poskrbi, da otrok lažje zaspi s prijetnimi melodijami in pomirjajočo svetlobo. Ko pritisnete gumbke na trebuhu, postane soba sanjska kraljestvo. Sova projicira nočno zvezdnato nebo in igra uspavanke.

Smoby glasbena plošča Cotoons 2v1
25,34 € 20,64 €

Zadnji kos!

Glasbena plošča z barvnimi LED svetilkami, melodijami in drugimi aktivnostmi. S hrbtno stranjo prispeva k razvoju ustvarjalnosti vašega otroka. Igrača spodbuja razvoj radovednosti in uči enostavnega prepoznavanja.

Cotoons Cotoons pametni telefon, moder
21,99 € 13,45 €

Smoby Cotoons pametni telefon je primeren za najmlajše. Ima 6 gumbov ter svetlobne in zvočne signale. Omogoča tudi snemanje kratkih sporočil.

Fisher-Price glasbena podmornica
13,47 € 11,19 €

S polno paro naprej! Z glasbeno podmornico se vaš mali raziskovalec lahko potopi v svet „podvodnih“ dogodivščin doma in na prostem. Zahvaljujoč vrtljivemu propelerju, barvnih luči, igrivih pesmi o morskih in ljubkih podmorskih prijateljih, bo vaš otrok užival veliko zabave, medtem, ko razvija svoje čute, kot so sluh, pogled in dotik.

Fisher-Price Laugh&Learn barvite voščenke
22,99 € 19,45 €

FisherPrice Laugh&Learn barvite voščenke so namenjene otrokom od 18. meseca starosti dalje. Otroka poučijo o barvah, čustvih in zaporedjih.

Fisher-Price svetleča laterna
39,99 € 35,99 €

Zadnji kos!

Fisher-Price je laterna, ki je navdih dobila v naravi in razvija otrokovo radovednost.

Yookidoo ropotulja kravica
8,44 €

Zadnji kos!

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.

ZOPA speči plišasti rakun
21,80 €

Otroški plišasti mladiček iz blagovne znamke Zopa je nepogrešljiva luštna igrača in spalni prijatelj, ki otrokom od rojstva dalje pomaga, da ohranijo običajen spanec. Mehki in mehki rakun medvedka se igra in sveti in spodbuja otroka, da razvije slušne in taktilne čute.

Tinéo Music box Ballerina
35,90 € 35,40 €

Glasbena škatla, od znamke Tineo, deluje enostavno prek katerega koli bluetooth z mobilne naprave ali tabličnega računalnika. Lahko igrate katero koli glasbo, pravljico ali zvok od daleč.

Tinéo Music box INDIAN SPIRIT
35,90 € 35,54 €

Glasbena škatla Indijanskega medvedka, od znamke Tineo, deluje enostavno prek katerega koli bluetooth z mobilne naprave ali tabličnega računalnika. Lahko igrate katero koli glasbo, pravljico ali zvok od daleč.

Canpol babies plišasta glasbena igrača Medvedek
12,43 € 7,81 €

Plišasta glasbena igrača v podobi modrega medvedka, je igrača s katero lahko vaš otrok odkriva barvit svet barv, oblik in zvokov. Enostavna pritrditev s pomočjo sponke.

Hape glasbeno raziskovalni set glasbil
30,73 € 22,46 €

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Igra pri otrocih spodbuja razvoj in motorične sposobnosti. Komplet zajema glasbila, ki so enostavna za uporabo.

Lamps Ksilofon

Lamps Ksilofon

Ocena: 5
16,40 € 13,01 €

Ta glasbeni inštrument s sebi skriva dva glasbila. Na voljo je plastični ksilofon in tipke. Paket vsebuje 2 palici. Otroci lahko igrajo klaviature ali uporabljajo bobnaste palice za zvok ksilofona.

Canpol babies plišasta glasbena igrača Medvedek, siv
13,60 € 12,05 €

Plišasta glasbena igrača iz kolekcije Medvedki za najmlajše otroke, razvija čutila, motorične sposobnosti in sluh otroka. -Plišasta glasbena igrača spodbuja razvoj otrokovih čutil. Živahne barve spodbujajo otroško radovednost.

Smoby glasbeni komplet Cotoons-33%
40,95 € 27,40 €

Odlična cena

Glasbeni komplet vsebuje elektronsko kitaro, tamburin in 2 ropotuljici. Kitara je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi efekti. Otroške melodije in edinstvena glasba. Igrača je primerna za najmanjše roke.

Fisher-Price igrača Veseli polžek, z zvoki
34,99 €

Odlična cena

Malček se bo lahko igral s polžem na 3 različne načine: 1. s pritiskom na polža le-ta začne spuščati zvoke, 2. vstavljanje likov v odprtine v polževi hiški, 3. sortiranje likov po obliki. Polžek predvaja tudi 10 zabavnih zvokov. Primerno za otroke, starejše od šestih mesecev.

Fisher-Price pametni kužek-20%
49,99 € 39,90 €

Odlična cena

Fisher-Price pametni kužek L&L, primeren za otroke od 6. meseca starosti, vsebuje več kot 50 pesmic.

Mattel FP L&L Kužkova sestrica, novo-20%
49,99 € 39,90 €

Odlična cena

Plišasta igrača psiček, ki bo zagotovo postal dober prijatelj vašemu malčku. Igrača ima možnost izvajanja 75 pesmic, melodij in fraz, ki bodo razigrale otroka med igro ter mu pomagale, da bo lažje zaspal.

ZAZU glasbena igrača s pomirjujočimi zvoki panda COCO
26,99 € 26,27 €

COCO je prikupna plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja šest različnih pomirjajočih zvokov, obenem pa ima zasnovan tudi senzor, ki se aktivira, ko se vaš malček prebudi.

ZAZU glasbena igrača s pomirjajočimi zvoki zajček BIBI
26,99 € 26,27 €

Bibi je prikupna glasbena plišasta igrača, ki v kombinaciji mehkega otipa in pomirjajočega zvoka umiri otroka, da hitro in mirno zaspi. Igrača oddaja šest različnih pomirjajočih zvokov, obenem pa ima zasnovan tudi senzor, ki se aktivira, ko se vaš malček prebudi.

Hape vrtljiva glasbena skrinjica
17,99 € 16,80 €

Malček lahko gleda glasbilo kako se vrti, posluša melodijo, ter opazuje barve, kako se spreminjajo.

Tomy igrača Jajčki Smešnoglavčki
12,99 € 11,73 €

Tomy igrača Jajčki Smešnoglavčki vključuje šest jajčk raznolikih barv in oblik. Otroku pomaga pri razvijanju fine motorike in prepoznavanju barv ter oblik. Igračka je primerna za otroke, starejše od šestih mesecev.

Tomy pojoči jajček
18,99 € 17,15 €

Melodični jajček Sora pleše po tvojem taktu in ima 4 možnosti zvoka. Primerno za otroke starejše od 18 mesecev.

Unikatoy papagaj Show (25328)-50%
15,90 € 7,90 €

Odlična cena

Papagaj na baterije – papagaj se lahko oglaša, hkrati pa lahko posnameš in poslušaš posneto.

Yookidoo ropotulja petelinček
7,99 € 7,48 €

Yookidoo ropotulja bo poskrbela za neizmerno zabavo. Ob premikanju se aktivira. Deluje na baterije.

Fisher-Price Laugh&Learn učno veselo jabolko
27,99 € 17,42 €

FisherPrice Laugh&Learn učno veselo jabolko omogoča zabavno učenje številk. Za delovanje potrebuje 1× AA baterijo. Primerno je za otroke od 6. mesecev dalje.

Moja prva knjiga

Moja prva knjiga

Ocena: 5
9,90 € 7,97 €

Zabavna otroška glasbena knjiga s sličicami in zvočnimi efekti.

Denis Glasbeni center z volanom
12,90 € 10,41 €

Vesela glasbena igrača, znamke Denis je zabavna in poučna ter spodbuja otrokov ritmični razvoj.