Hape vodni slap z morskimi bitji
26,74 € 19,18 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje! Vodni slap z morskimi bitji je idealna vodna igrača! Lonček napolnite z vodo, jo polijte po raku in opazujte, kaj se bo zgodilo. Iz zibajočega se raka se voda razdeli na 2 curka, zavrti zvezdo, s hobotnice pa se ulije vodna prha.

Hape igra Nahrani žabo
20,59 € 14,82 €

Zadnji kos!

Ta vesela žaba ljubi hranjenje v vodi! Vaši malčki naj žabo hranijo z žuželkami, ki so upodobljene na kockah za vstavljanje in tako prepoznavajo različne oblike. Žabo lahko praktično pritrdite na kad s 4 priseski na hrbtni strani.

SoapSox delfin Ava za umivanje
13,65 € 12,75 €

Zadnji kos!

SoapSox delfin Ava za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape Vodne igrače – kit s peno - Odprta embalaža
10,69 € 6,75 €

Zadnji kos!

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Smoby Cotoons Otok z živalmi v vodi
24,08 € 19,47 €

Plavajoči otok s figurami Cotoons in brizgajočimi živalicami za zabavno kopanje. Kita lahko uporabite tudi kot čajnik. Vse živali imajo sesalno podlago.

Summer Infant naprava mehurčkov za kopel
14,36 € 14,07 €

S tem prenosno napravo mehurčkov lahko ustvarite mehurčke kjerkoli želite. Zaradi sesalne podloge jo lahko namestite kamorkoli na steno.

Hape Vodne igrače – kit s peno
10,69 € 7,78 €

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka.

Hape vodna igrača - plavajoči medved
13,23 € 9,74 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape Vodne igrače – hobotnica in morska zvezda za špricanje
13,47 € 9,74 €

Prikupni hobotnica in morska zvezda imata veliko skrivnost. Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape vodna igrača - dežnik s kroglicami
18,31 € 13,49 €

Zabaven in lep set za igranje v vodi. Nalijte vodo v dežnik, ki bo nato odtekala skozi luknje in ustvarila iluzijo dežja. Veliko zabave zagotavljajo tudi priložene kroglice.

SoapSox morski pes Tank za umivanje
13,65 € 13,01 €

SoapSox morski pes Tank za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki-36%
15,27 € 9,70 €

Odlična cena

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

Tomy igrača Družina malih hobotnic
26,99 € 17,13 €

Tomy čudovit plavajoč otoček v obliki mame hobotnice in njenih 8 malih hobotnic bo navdušil vašega malčka. Mama hobotnica služi kot zabavna posodica za nalivanje in škropljenje, male hobotnice pa se lahko prisesajo na kopalno kad ali ploščice. Igračka je primerna za otroke, starejše od dvanajstih mesecev.

SES penaste pobarvanke
9,70 € 9,06 €

SES penaste pobarvanke prinašajo zabavno barvanje in ustvarjanje.

Tomy vodni smučar
24,99 € 13,53 €

Aligator TOMY na vodnih smučeh, bodo vašega malčka navdušil in kopanje naredil zabavno kot še nikoli.

Yookidoo vodna fontana
31,99 € 29,85 €

Yookidoo vodna fontana ima vodno črpalko in vsebuje 5 različnih likov. Črpalka deluje na baterije.

Fisher-Price želvica za kopanje
16,99 € 9,56 €

Mala kopalne želvica je pripravljena na kopalniške pustolovščine. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Ubbi set 4 igračk za kopanje
10,99 € 6,83 €

Set 4 igračk različnih motivov in oblik, ki so primerne za uporabo v vodi in bodo zagotovo popestrile kopalne vragolije vašemu malčku.

Playgro knjiga za vodo 186966
4,16 €

Knjigica, ki jo lahko bereš tudi v vodi, je pisanih barv in zvoki pritegnejo otrokovo pozornost.

Tomy pingvin z zvoki
12,99 € 11,73 €

Pingvin Peryn je zabavna vodna igračka, ki jo potopiš v vodo in tako zaigra melodijo ter naredi kup mehurčkov. Primerno za otroke od 1 leta starosti.

Yookidoo kopel s tušem, rožica
32,99 € 30,79 €

Baterijska senzorična mobilna kopel s pisanimi cvetovi je primerna za dojenčke in otroke, ki že lahko sedijo.

Yookidoo tuširanje s slončkom
27,99 € 26,12 €

Yookidoo zabavni slon je prenosni otroški tuš, ki deluje na baterije. Primeren je za otroke starosti od 0 do 2 leti.

Yookidoo račka pirat
29,99 € 27,99 €

Račka na baterije, ki se vrti in plava, je primerna za igro v banji ali bazenu. Primerna je za otroke, starejše od 2 let.

Hape Vodne igrače – rak in riba za špricanje
13,47 € 9,74 €

Prisrčna rak in riba imata veliko skrivnost! Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape vodna igrača - peneči medvedek
13,23 € 9,74 €

Peneči medvedek je odličen prijatelj v kopeli za majhne otroke v prikupnem dizajnu in vzdržljivim materialom. Z medvedkom se lahko igrate skrivalnice. Ko se telo medveda napolni z vodo se le ta skrije v svoje skrivališče in takoj, ko začne voda odtekati skozi dno se medvedek znova prikaže.

SoapSox samorog Nova za umivanje
13,65 € 13,01 €

SoapSox samorog Nova za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.