Najdeno: 49

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Cotoons večnamenska igralna miza, modra-31%
57,99 €

39,90 €

Zadnji kos!

Večnamenska igralna miza za malčke. Odlikujejo jo elektronske in mehanske funkcije, ki pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti.


Cotoons večnamenska igralna miza, roza-31%
57,99 €

39,90 €

Zadnji kos!

Večnamenska igralna miza za malčke. Odlikujejo jo elektronske in mehanske funkcije, ki pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti.


Playgro aktivni stolp iz kock-20%
14,99 €

11,90 €

Odlična cena

Aktivni stolp iz kock je primeren za zlaganje in podiranje mogočnih zgradb vašega malega arhitekta. Kocke se lahko vrtijo. Primerno za malčke od 12. mesecev naprej.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 1
26,09 €

22,40 €

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Mehak rdeči kuža za lažje spanje (38×38×6,5 cm), metulj za razvoj vida, sluha in olajšanja rasti zob (13,5×14 cm) in knjiga za prve besede.


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 2
22,19 €

17 €

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Riba uči otroka telesne pripravljenosti zaradi premagovanje upora. (17,5×7×5,5 cm). Kit poučuje oblike (10×7,5×14 cm) in otroško ogledalo za poučevanje in izražanje obraznih in čustvenih izrazov (14×11 cm).


K´s Kids set 3 razvojnih igrač - razred 3
19,46 €

16,30 €

Komplet 3 razvojnih igrač vsebuje igrače za otroško razmišljanje. Brisalna tabla je za vse male umetnike (15,5×15 cm). Ptiček je za izboljšan razvoj dihanja in govorjenja (13×12 cm). Majhen zibajoči poni pa razvija otroško motoriko (16×14 cm).


Smoby igralna hiša Cotoons Discovery
95,70 €

83,70 €

Igralna hiša s priljubljenimi motivi Cotoons vsebuje veliko elementov za igro. Zaradi ročaja in zložljivih delov je enostavna za prenašanje. Otroška igralna hiša je večnamenska – otroci se lahko igrajo v njej, zelo hitro pa jo je možno spremeniti v otroški šotor.


Teddies BABY igralna skrinjica
9,20 €

Večbarvna igralnica za učenje ponuja različne dejavnosti, kar prevzame otroke že na prvi pogled, ob vsem pa igra tudi spodbuja čute. Medtem ko se simpatične slike vrtijo, igra igrača prijetno melodijo.


Fisher-Price Metuljček z liki
10,99 €

9,90 €

Metuljček z liki proizvajalca Fischer-Price za pomoč pri razvoju otrokovih fino-motoričnih spretnosti.


Clementoni interaktivni pes
22,90 €

17,90 €

Psiček KUK je zelo prijeten. Zna govoriti, peti in se premika naprej ter nazaj. S pritiskom tipk otroke uči številk, barv in zvoke živali. Ko si pokrije oči, se prične igra skrivalnic. S pritiskom na kost na ovratniku bo znova spustil svoja ušesa.


Cotoons vesela piramida, modra
9,90 €

Vesela piramida iz 5 skodelic s priljubljenimi liki Cotoons. Zlaganje skodelic ena na druge pomaga pri motoričnih sposobnosti otroka. Skodelice po igranju lahko zložite eno v drugo in s tem prihranite na prostoru.


Fisher-Price igra vstavljanje likov
16,99 €

14,70 €

Kreativna igra z robustnimi barvnimi kockami pomaga otroku spoznati različne barve in oblike. Otroci lahko posamezno sestavljajo s kockami ali pa jih vstavljajo v pravilne luknje vedra.


Fisher-Price raziskovalna tabla
21,99 €

Odlična cena

6 atraktivnih aktivnosti za vaše malčke s slikovitimi znaki živali za raziskovanje.


Fisher-Price zabavni krokodil
12,99 €

Odlična cena

Zabavni krokodil je igrača s pomočjo katere otrok razvija svoje razmišljanje in spretnosti reševanja problemov.


Tomy pretresi in sortiraj tortice
24,99 €

22,10 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje škatlo s torticami različnih oblik, barv in motivov, ki jih otrok zloži v visok stolp.


Yookidoo polžek na kolesih
31,80 €

Yookidoo polžek na kolesih se premika in spušča zvok. Primeren je za starejše od 6 mesecev starosti.


Yookidoo žvižgajoča račka
25,90 €

Yookidoo igrača bo poskrbela za neizmerno veselje. Primerna je za starejše od 1. leta starosti.


Fisher-Price sestavi in raziskuj kocke
15,90 €

S sestavi in raziskuj kockami bo vaš malček raziskoval različne živali, teksture in števila. Primerno za otroke od starosti 6. mesecev naprej.


Fisher-Price Posodice za zlaganje
17,99 €

15,90 €

„Klasična“ igrača, Brilliant Basics Zložljive posodice, ponuja cel kup različnih možnosti za igro. Malček lahko teh 10 okroglic posodic enostavno zloži v vertikalen stolp ali pa eno v drugo.


Denis helikopter, set
7,99 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje helikopter, ki ga je mogoče razstaviti in nazaj sestaviti, kar bo pripomoglo k razvijanju motoričnih sposobnosti vašega otroka


Denis igralnica, živali
9,99 €

Igralnica z živalmi, ki izskočijo s pritiskom na njih. Odličen način, za spoznavanje novih zvokov, barv in živali.


Denis letalo, set
7,99 €

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje letalo, ki ga je mogoče razstaviti in nazaj sestaviti, kar bo pripomoglo k razvijanju motoričnih sposobnosti vašega otroka.


Denis živali na kolesih
7,99 €

Igrača veseli krokodil bo zagotovo pravo darilo za vašega otroka.


Buddy Toys Super Robot
18,30 €

Trenutno ni na zalogi

Robot z interaktivnimi zabavnimi dejavnostmi, premikajočimi očmi, vrtljivim srcem, smešnim robotskim glasom in zvočnimi učinki.


Fisher-Price jahalni lev
11,69 €

11 €

Trenutno ni na zalogi

Simpatičen mobilni lev prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price jahalni povodni konj
12,30 €

Trenutno ni na zalogi

Simpatičen mobilni povodni konj prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price jahalni slon
11,69 €

10,50 €

Trenutno ni na zalogi

Simpatičen mobilni slon prinaša vašemu otroku veliko zabave! Vrtljiva krogla na trebuhu igrače, veseli zvoki in mehak rep bodo poskrbeli za neizmerno količino zabave.


Fisher-Price mavrični labirint
15,90 €

Trenutno ni na zalogi

Pojdite se igrat s mavričnim labirintom in se pri tem igrajte z živimi barvami. Barviti koleščki so prijetni na dotik in jih lahko enostavno premikate po labirintu, vrtite ali pustite da se premikajo sami.


Fisher-Price mobilno letalo
9,10 €

Trenutno ni na zalogi

Simpatično mobilno letalo prinaša vašemu otroku veliko zabave! Svetle barve, prefinjeni zvok in smešne poteze pomagajo razviti čute vašega otroka.


Fisher-Price samorog z obroči
11,90 €

Trenutno ni na zalogi

Prednost in novost te barvite igrače je, da ima vsak od štirih barvnih obročev drugačno površino, ki jo lahko otroci med igro raziskujejo. Na vrhu je srčkan samorog, spodaj pa trdna podlaga, ki na katero padejo obroči.


Fisher-Price vozeči avto
9,10 €

Trenutno ni na zalogi

Simpatičen mobilni avto prinaša vašemu otroku veliko zabave! Svetle barve, prefinjeni zvok in smešne poteze pomagajo razviti čute vašega otroka.


Playgro rožica s sortirnikom kock
12,99 €

11,90 €

Trenutno ni na zalogi

Playgro rožica omogoča razvrščanje barvitih kock, s čimer pomaga pri prepoznavanju oblik, učenju barv in krepitvi motoričnih spretnosti, domišljije ter spomina.