Ivo Boscarol: NASA blog

Znamka: Naša številka: 857020

Ivo Boscarol: NASA blog

Ivo Boscarol je s pomočjo bloga pisal vse dogodke, ki so se odvijali med tekmovanjem NASA Green Flight Challenge in jih kasneje objavil v knjigi. Celoten opis

19

19 € vključno z DDV

Naša številka: 857020

Predstavitev

Opis artikla

Ivo Boscarol je javnosti bolj poznan kot vizionar, podjetnik, pilot in izdelovalec letal. Letos med tekmovanjem NASA Green Flight Challenge, na katerem je podjetje Pipistrel zmagalo z letalom Taurus G4, prvim štirisedežnim električnim letalom na svetu, pa se je pokazala tudi njegova pisateljska žilica. Ivo se je vsak večer javljal iz ZDA in vse dnevne dogodke povzel v obliki bloga, ki ga je med drugim objavljala spletna stran Finance. Zaradi izrednega odziva, ki ga je doživel blog, smo se ga odločili izdati v knjižni obliki. Tako je nastala knjiga »NASA Blog«.

Ivo izredno živo opisuje napeto dirko, vzdušje na prizorišču tekmovanja in ozadje, vse skupaj pa je obilno ilustrirano z barvnimi fotografijami, ki bralca postavijo v samo središče dogajanja. V knjigi boste našli še nekaj neobjavljenih blogov iz dni po tekmovanju – razglasitev rezultatov, prihod domov in podelitev Zlatega reda za zasulge.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Pipistrel
  • Zvrst: roman
  • Vezava: mehka

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst življenski stil
Založnik Primus
ISBN 9789612695927