Gregor Jeretič in Tomaž Gregorič: Moj navtični dnevnik
19,90 € 15,61 €

Zadnji kos!

Moj navtični dnevnik« je prvi in edini popoln navtični dnevnik v slovenskem jeziku, ki nudi: • načrtovanje in spremljanje plovbe, • zapisovanje spominov o navtičnih doživetjih, • vodenje podatkov o plovilu in opremi, • vodenje evidence vzdrževanja, • uporabne informacije za področje Jadrana, • in še mnogo več na 240 straneh.

Barbara Bajd: Gremo v Postojnsko jamo
12,90 € 11,27 €

Zadnji kos!

Knjiga Gremo v Postojnsko jamo opisuje kaj vse se skriva v jami in kako pomembno je, da jo podrobneje spoznamo ter jo vedno znova obiskujemo in proučujemo njene skrivnosti. Po znameniti jamski poti nas vodi ilustrirani zemljevid, prvič izrisana »cesta«, po kateri se orientiramo in si tako lažje predstavljamo, kod vse nas vodi pot in kaj si lahko ogledamo ob obisku Postojnske jame.

Iztok Kariž: Z motorjem po Sloveniji 5
6,20 € 5,41 €

Zadnji kos!

Štajerska, Prekmurje

Karta predstavlja samostojen izdelek, namenjen predvsem motorističnim gostom, ki lahko služi tudi kot avtokarta. Na avtokarti v merilu 1 : 195 000 je prikazan SV del Slovenije (Štajerska, Prekmurje), na njem pa deset izbranih izletov za motoriste.

Morana Polovič: Slovenija, špansko
12,50 € 10,93 €

Zadnji kos!

V turistični monografiji si lahko ogledate in preberete vse o zgodovini, kulturi in umetnosti Slovenije, pa o vseh njenih naravnih lepotah in znamenitostih, ter o vseh pomembnejših turističnih destinacijah.

Kamniško-Savinjske Alpe 1 : 50 000
8,10 € 7,39 €

Planinska karta Kamniško-Savinjske Alpe merila 1 : 50 000 je namenjena vsem, ki si želijo odkrivati slovenske gore.

Grintovci, 1 : 25 000
8,10 € 7,39 €

1 : 25 000

Planinski zemljevid Grintovci – 1 : 25 000 obsega območje med Jezerskim, Logarsko dolino in Raduho na severu, na vzhodu pa se zemljevid zaključi pri Lučah, Velikem Rogatcu in Šmiklavžu. Na južnem delu zemljevida je vidna še Kranjska reber, Stahovica in Adergas, na zahodu pa Javorjev vrh in Spodnje Jezersko.

Planinski zemljevid Jalovec in Mangart - 1 : 25 000
8,10 € 7,39 €

Planinski zemljevid Jalovec in Mangart – 1 : 25 000 je nov zemljevid Planinske zveze Slovenije, ki obravnavano območje prikaže še natančnejše, predvsem pa preglednejše kot je bilo to predstavljeno v njegovem predhodniku.

Brigita Oblak: Kaj za vraga naj kupim za darilo?
24,90 € 22,70 €

Več kot 300 zabavnih idej in zgodb za najboljša darila. Obdarite in zmagajte!

Knjiga ponuja ideje, kaj dejansko kupiti nekomu za darilo in kako z voščilom ustvariti nepozabno zgodbo.

Anita Hrast: Miška Pariška
19,99 € 18,23 €

Pravljica pripoveduje o vrednotah kot so ljubezen, družina, prikazuje odnos do narave, odnos do mestnega življenja in življenja na podeželju.

Borut Poljšak: Kaj lahko naredim sam, da bi se staral počasneje?
19,90 € 18,14 €

10 znanstveno utemeljenih nasvetov za lepo in zdravo življenje v poznih letih

Imate občutek, da se starate prehitro? Se vam zdi, da so osebe iste starosti videti bolje od vas? Se bojite, da vas bo vaš partner zapustil zaradi mlajše osebe? Ali se zavedate, da vaša biološka starost ni enaka kronološki? Knjiga Kaj lahko naredim sam, da bi se staral počasneje vsebuje 10 znanstveno utemeljenih nasvetov za lepo in zdravo življenje v poznih letih.

Cassie Mendoza-Jones: Vse je v redu
25 € 22,79 €

Cassie Mendoza-Jones je avtorica uspešnice Biti jaz. V knjigi Vse je vredu nam ponuja zmožnost, da pogledamo na svoje življenje iz drugačnega zornega kota, da začnemo zaupati svoji poti in se predamo sanjam.

David Lewis, Izziv, Praktični priročnik za mladostnike - stopnice do samozavesti
17,19 € 14,57 €

Praktični priročnik za mladostnike – stopnice do samozavesti

Vznemirljiva zbirka interaktivnih tehnik predvsem za mlade. Njeno poslanstvo je ozavestiti, motivirati in spodbuditi k sprejemanju pozitivnih življenjskih odločitev. Učimo se, ko smo pripravljeni delati napake in zapustiti območje udobja.

Denise Marek, Brez skrbi, Preverjen postopek v štirih korakih
14,99 € 12,71 €

Preverjen postopek v štirih korakih posebej za zaskrbljene ženske

Izberite si enega od 52 preprostih postopkov za razbremenitev vsak teden v letu, recite ‚stop‘ skrbem, vsaka vaša odločitev naj bo izziv na poti v umirjenost. In še prijazen trik: pokukajte najprej v naslove in podnaslove poglavij in njihove konce, resnično pritegnejo k branju vsega, kar je vmes. Tam vas čaka kup ljubečih spodbud. Brez skrbi – to je ključ do notranjega miru, ki si ga želite in zaslužite

dr. K. Blanchard, dr. med. J. Spencer: Novi enominutni manager
24,99 € 22,77 €

Priročnik napisan na osnovi #1 uspešnice o upravljanju svojega dela in življenja. Svet se je spremenil in tako se je tudi Novi enominutni manager. Našel je nove poti, da vam pomaga hitreje uspeti v tem hitro spreminjajočem se svetu.

Edita Tomić: Moraš ali želiš?
19,90 € 18,14 €

Priročnik Moraš ali želiš? je zbirka konkretnih primerov in izkušenj, ki si jih je pridobila pri svojem večletnem delu s strankami na osebnih svetovanjih, s poučevanjem in na potovanjih po celem svetu.

Egipt (mehka, 2009)
32,96 € 31,39 €

Svetovni popotnik

Izkoristite obisk zgodovinskega Egipta in začnite svoje počitnice v istem trenutku, ko odprete ta vodnik.

Irena Potočar Papež: Jezikovna odličnost: Priročnik na vsaki pisalni mizi
38 € 34,64 €

Načelo „Napiši sporočilo in povedal ti bom, kdo si“ velja tako za poslovno kot zasebno okolje vsakega človeka. Prav vsak pisni izdelek je ogledalo posameznika in organizacije, ki jo ta predstavlja. V knjigi Jezikovna odličnost najdete najpomembnejša pravopisna in slovnična pravila ter namige s področja jezikovnega bontona, ki vam bodo v pomoč pri pisanju različnih besedilnih vrst ter elektronskih sporočil. Posebno poglavje je namenjeno prav v današnjem času najpogostejšemu načinu pisnega sporočanja – netiketi.

James Watt: Startup d.o.o
25 € 22,79 €

Manifest drznega podjetništva za 21.stoletje. Knjiga je nenavaden in učinkovit poslovni priročnik, napisan iz lastne izkušnje. James Watt je ustanovitelj pivovarne Brewdog, najhitreje rastočega podjetja v Veliki Britaniji.

Jesús Carrasco: Zemlja, po kateri stopamo
24,90 € 22,70 €

Roman o soočenju dveh oblik človekovega odnosa do zemlje, merkantilne in čustvene, ki se neogibno zrcalita v odnosu človeka do svojega bližnjega, je leta 2016 prejel nagrado Evropske unije za književnost.

Klay Lamprell: New York: Vse, kar te zanima
16,95 € 16,14 €

(iz zbirke Ni za starše)

To ni turistični vodnik. Predvsem pa to ni knjiga za starše. To je resnična zgodba iz prve roke o enem najznamenitejših mest na svetu – Rimu!

Ljubljana In Your Pocket 2015
7,90 € 7,20 €

Predstavljamo novo poletno izdajo turističnega vodnika Ljubljana InYourPocket. Tako kot uspšenico ‚The Slovenia Book‘ jo je tokrat pripravila ekipa tujih novinarjev, pod budnim očesom ameriškega urednika Yuri Barron-a.

Maja Debelak: Iz uma v srce
19 € 17,31 €

Maja je skozi 19-letno spoznavanje in zaznavanje življenjskih situacij prišla do čarobnih odkritij o umu, srcu in ljubezni, ki jih razkriva v svoji knjigi Iz uma v srce.