Banquet silikonska podloga za valjanje Culinaria Red 50 x 40 cm
9,22 € 8,80 €

Zadnji kos!

Silikonska podloga je praktičen in pripomoček, namenjen valjanju testa, z dimenzijami50 × 40 cm in je opremljen z merilnim reliefom. Testo se pri valjanju ne lepi. Vzdrževanje je enostavno, možnost pomivanja v pomivalnem stroju.

iSi aparat za smetano Dessert Whip Plus, 0,25 l, bel
50,80 €

Zadnji kos!

Aluminijasta posoda ima notranjo marmorno površino je odporna na abrazijo in razkuho. Je zelo enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Komplet vsebuje ponev, lonec s pokrovom in kozico s pokrovom.

Tescoma Lopatka za prenašanje tort DELICIA
6,80 €

Lopatka za prenašanje tort DELICIA je odlična za enostavno nabiranje in prenašanje tort, korpusov za torte in plošč, peciv in podobno. Izdelano iz vrhunske trpežne plastike.

Zenker Posoda za čokolado, nerjaveče jeklo
6 €

Zadnji kos!

Vodna kopel za topljenje čokolade s praktičnimi mestom za nalivanje za točno odmerjanje. Posoda iz nerjavečega jekla znamke Zenker za kar 125 ml čokolade. Vrzite se v peko slaščic.

Tefal silikonsko strgalo Ingenio
10,50 €

Zadnji kos!

Lopatica nam nudi pomoč pri nanosu krem, smetan in drugih polivov. Z lopativo lahko le te enakomerno razporedimo in zgladimo.

iSi aparat za smetano 0,5 l, bela
52,18 € 47,60 €

Zadnji kos!

Aparat za smetano bo izpolnil zahteve tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega pa vas bo očaral s svojim elegantnim videzom. Zaradi svojega videza in izredne funkcionalnosti je tudi idealen za darilo.

Curver merilna posoda Essentials, transparentna
3,39 € 3,22 €

Sodobno oblikovana merilna posoda Curver Essentials je izdelana iz kakovostne plastične mase in zasnovana v prozorni barvi, tako da lahko pozorno spremljate vsebino. Nudi 1 liter prostornine.

Fiskars lopatica za testo 1023615
8,99 € 7,20 €

Lopatica za testo Functional Form znamke Fiskars. Delovna površina je izdelana iz silikona. Zaradi tega vzdrži temperature do 180 °C. Oblika omogoča, da boste enostavno dosegli različna mesta.

iSi bombica za izdelovanje smetane
40,03 € 35,50 €

Bombica za zelo enostavno pripravo sveže smetane, ki je lahko lahka in puhasta ali gosta z aromatiziranim kakovostnim sirupom brez konzervansov. Enostavna kontrola doziranja se izvede samo s pritiskom na gumb.

Westmark razpršilnik za testo
12 € 11,30 €

Zadnji kos!

Razpršilnik za testo ** WESTMARK iz kakovostne plastike bo postal vaša desna roka pri peki. Ne glede na to, ali začnjate s pripravo muffinov, piškotov ali palačink, ne boste napačno odmerjali. Pritisnite in držite ročaj za točenje testa. Za natančnejše odmerjanje je na voljo dozirnik v **mililitrih.

Tescoma Čopič za testo DELICIA, 2 kos
6,40 €

Majhen in velik čopič za testo sta odlična za natiranje hrane z oljem, stopljenim maslom ipd. pri peki. Čopič iz prožnih najlonovih vlaken je odporen do 150 °C.

iSi aparat za smetano Easy Wrip Plus, 0,5 l, bel
45,73 € 40,70 €

Zadnji kos!

Aparat za smetano bo izpolnil pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov. Poleg tega vas bo očaral s svojim elegantnim videzom in enostavno uporabo za sveže pripravljeno smetano.