Bella Control Lady Micro vložki, 8 x 28 kosov

Ocena: 5 8 ocen Znamka: Bella Naša številka: 782098

Bella Control Lady Micro vložki, 8 x 28 kosov

Bella Lady Micro Control damski higienski vložki, ki zagotavljajo varno in diskretno zaščito pred blago inkontinenco. Super vpijajoči vložki absorbirajo veliko večjo količino tekočine od običajnih vložkov. Komplet vsebuje 8 paketov po 28 kosov vložkov. Celoten opis

17.3
5 8

20,46 € Vključno z DDV
17,30 €
-15%
0,08 €/kos

Naša številka: 782098

Predstavitev

Opis artikla

Urološke blazinice Bella Lady predstvljajo zaščito pred blago inkontinenco. Ustvarjene so za ženske, ki iščejo učinkovite rešitve za lažjo obliko inkontinence. Blazinice so podobne običajnim vložkom, a se od njih razlikujejo po funkcionalnosti in zasnovi, saj so narejene, da varujejo pred lahko inkontinenco. Bella Lady blazinice imajo precej večjo vpojnost tekočine, kar je odlična zaščita za vaše spodnje perilo. Spodnji sloj omogoča pretok zraka in dihanje kože, kar preprečuje nastanek razdražene kože, ki pa je pri običajnih vložkih pogost pojav.

Blazinice Bella Lady vsebujejo veliko število super vpojnih snovi, ki absorbirajo vlago in tekočino kar do 4× več kot običajni vložki. Ta super vpojna lastnost ima še eno funkcijo, in sicer odlično nevtralizira neprijetne vonjave. Stranska trakova ščitita pred uhajanjem tekočine, celotna površina pa je prekrita z mehkim slojem. Vsi elastični vložki Bella Lady so izdelani iz naravnega materiala, ki ne vsebuje lateksa, zato so primerni tudi za osebe, ki so nanj alergični. Največje udobje boste doživeli z vložki Bella Lady.

Pakiranje: 8 × 28 kosov


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta higiene Inkontinenca
Vrsta inkontinence rahnla
Vrsta izdelka vložki
Število kosov v pakiranju 224 Kos