Bella Control Discreet Mini 14 ks × 3
9,10 € 7,34 €

Bella Control Discreet Mini 14 ks × 3 so zračni urološki vložki, kateri so izdelani iz mehke in netkane tkanine. Vložki za inkontinenco Bella Control Discreet Mini so namenjeni ženskam z blago inkontinenco. So diskretne, prijetne in udobne za nošenje.

Bella Control Discreet Super,10 ks × 4
13,30 € 8,80 €

Bella Control Discreet Super 10 ks × 4 so zračne urološke blazinice, katere so izdelane iz mehke in netkane tkanine. So diskretne, prijetne in udobne za nošenje. Zahvaljujoč superabsorbentu so bistveno bolj vpojne, kot njihovi ustrezniki med higienskimi blazinicami.

Bella Control Discreet Micro in 18 ks × 2
6,20 € 4,63 €

Bella Control Discreet Micro 18 ks so zračni urološki vložki, kateri so izdelani iz mehke in netkane tkanine. Vložki za inkontinenco Bella Control Discreet Micro so namenjeni ženskam z blago inkontinenco. So diskretne, prijetne in udobne za nošenje.

Bella Control Discreet Extra, 10 ks × 4
11,60 € 8,60 €

Bella Control Discreet Extra 10 ks × 4 so zračni urološki vložki, kateri so izdelani iz mehke in netkane tkanine. So prijetni in udobni za nošenje. Vložki so posamično zapakirani v diskretnih pakiranjih in imajo anatomsko obliko, ki se idealno prilagodljivi obliki tela.

Bella Control Discreet Normal 12 ks × 3
9,10 € 7,99 €

Bella Control Discreet Normal 12 ks × 3 so zračni urološki vložki, kateri so izdelani iz mehke in netkane tkanine. Vložki za inkontinenco Bella Control Discreet Mini so namenjeni ženskam z blago inkontinenco. So diskretne, prijetne in udobne za nošenje.