Nutrisslim liposomski vitamin C, 1000 mg

Nutrisslim liposomski vitamin C, 1000 mg

Številka: 2906040
Liposomski vitamin C pripomore k normalnim živčnim funkcijam, normalnim funkcijam imunskega sistema in zmanjšanju utrujenosti. Vsebuje vitamin C, ki naše celice ščiti pred oksidacijskim stresom, in limono za svežino in odličen okus. Celoten opis
12,90 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2906040

Predstavitev

Nutrisslim liposomski vitamin C, 1000 mg


  • Do 8× večja biorazpoložljivost kor pri „navadnih“ vitaminih
  • Vitamin C vgrajen v liposome, do 8× večja absorpcija
  • Pripomore k normalnim živčnim funkcijam
  • Pripomore k normalnim funkcijam imunskega sistema
  • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti
Nutrisslim liposomski vitamin C

Revolucionarna tehnologija za učinkovito vnašanje hranil

Liposomi so maščobna telesca, zgrajena iz vode in maščobne ovojnice.

Veljajo za superioren način vnašanja prehranskih dopolnil, saj zaradi svoje zgradbe omogočajo direkten vstop hranil skozi črevesni epitelij v našo kri, in nato v celice.

Medtem ko pri tradicionalen vitaminu C v prahu ali kapsulah velik odstotek hranil ne absorbiramo, je pri liposomih absorpcija veliko višja, in tako večji tudi učinek.

Liposomski Vitamin C – do 8× večja biorazpoložljivost kor pri „navadnih“ vitaminih.

Vitamin C je v liposomu vgrajen v notranjem vodnem okolju, je zato manj podvržen oksidaciji – kar pomeni da s časom ne začne izgubljati kvalitete in učinkovitosti.

Vitamin C oziroma askorbinska kislina je vodotopen vitamin, ki ima v našem telesu številne funkcije.

Deluje kot antioksidant, kar pomeni da zavira tvorbo prostih radikalov, ki nastajajo kot stranski produkti kisika pri celičnem dihanju. Te prosi radikali napadejo ter poškodujejo zdrave celice, kar lahko povzroči različne bolezni, kot so rak, infarkt, diabetes, različna vnetja…

Vsebuje:

  • Vitamin C: Vitamin C je pomemben antioksidant, ki naše celice ščiti pred oksidacijskim stresom. Potrebe je za normalno delovanje kosti, zob, hrustanca, dlesni, kože in krvnih žil.
  • Limona: Naravne arome limone, ki napitku doda svežino in odličen okus. Brez dodanega sladkorja.

Naše telo vitamina C ne more proizvesti samo, zato je potreben vnos s hrano ali prehranskimi dopolnili.

Z zadostnim vnosom vitamina C si zagotovimo, da naše telo ohranja normalno funkcijo imunskega sistema in preprečimo utrujenost, povzročeno zaradi pomanjkanja tega ključnega vitamina.

Vitamin C je znan tudi po njegovem delovanju pri absorpciji in metabolizmu. Poveča absorpcijo nehemskega železa (železo, ki se nahaja v živilih rastlinskega izvora), zato je priporočljivo uživanje vitamina C za ljudi, ki imajo težave s slabokrvnostjo. Sodeluje tudi pri tvorbi kolagena, ki je pomemben za normalno delovanje kosti, hrustanca, zob, dlesni, kože in krvnih žil.


Uporaba

Priporočena dnevna količina je ena čajna žlička (5 ml), zaužijte samostojno ali vmešajte v kozarec vode. 5 ml vsebuje 1000 mg vitamina C (1250 % NRV).

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Hraniti nedosegljivo otrokom!

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost

Sestavine

Voda, zgoščevalno sredstvo (glicerin), vitamin C (natrijev askorbat, askorbinska kislina), emulgator (sončnični lecitin), sladilo (maltitol sirup, steviol glikozidi), zgoščevalec (ksantan gumi), vitamin E (d-alfa tokoferil acetat), naravna aroma limone.

Podrobnosti

Vrsta prehranskega dodatka prehransko dopolnilo
Število porcij 20
Količina 100 ml