Curver predalnik s kolesi Princess, 4x 10 l
39,50 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz roza plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz Disney risanke Princess in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za dekliške sobe.


Heidrun širok regal s 3 predali
47,90 €

39,90 €

Zadnji kos!

Heidrun kakovosten širok plastičen regal s tremi priročnimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu. Material je prozoren, za boljšo preglednost.


Curver omara s predali Rattan Style 3x 14l l, bež
62,40 €

40 €

Zadnji kos!

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Heidrun pručka, 23 cm, modra
5,35 €

3,30 €

Praktična pručka z višino 23 cm v modri barvi, je izdelana iz močne in kakovostne plastike in je zato primerna za vsakdanjo uporabo.


Heidrun regal s tremi predali, bel
22,46 €

13,60 €

Zadnji kos!

Kakovosten plastičen regal v beli barvi je na voljo s tremi priročnimi prozornimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu.


Compactor Set kovinskih obešalnikov, 10 kosov
7,75 €

6,20 €

Kovinski obešalniki s tankim profilom, kateri prihranijo veliko prostora v omari. Obešalniki od znamke Compactor imajo dve gubi, ki preprečujeta zdrs oblačil, naj bodo to lahke obleke ali pa plašči. Na spodnji strani je zanka za udobno obešanje hlač.


TimeLife regal za kopalnico, bambus
53,53 €

50 €

Zadnji kos!

Poličnik blagovne znamke TimeLife je v celoti izdelan iz lesa bambusa. Regal ponuja 3 police in se ponaša z stabilnostjo. Primeren je na primer za v kopalnico. Višina je 110 cm.


TimeLife tekstilna omara, kovinska, rjava
19,24 €

15,80 €

Zadnji kos!

Ta velika in stabilna garderobna omara od znamke TimeLife je enostavna za sestaviti. Konstrukcijo sestavljajo kovinske palice, na katere nato vpnete tekstilno površino. Notranja rešitev vam omogoča, da oblačila shranite na police ali obesite na pas.


Rotho regal Optimo, 3 predali
45,01 €

27,10 €

Rotho regal s tremi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Curver predalnik s kolesi Star Wars, 4x 10 l
39,70 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz filma Star Wars in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver omara s predali Rattan Style 3x1 4 l, rjava
40,10 €

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Curver predalnik s kolesi Frozen, 4x 10 l
37,50 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Ledeno kraljestvo in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Heidrun širok regal s 4 predali, črn
42,78 €

25,80 €

Heidrun kakovosten širok plastičen regal s štirimi priročnimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu. Material je prozoren, za boljšo preglednost.


Westside lesen regal s policami, 5 polic
69,90 €

42,20 €

Čudovite in praktične lesene police so izdelane iz naravnega bora. Primerna je za namestitev v komori, garaži, kleti in vam bo prišla prav za shranjevanje vsega potrebnega. Dimenzije: 80 × 170 × 30 cm.


Rotho pručka Paso, črna
9,74 €

5,90 €

Rotho pručka iz kakovostne plastike, s katero boste dosegli tudi višja nedostopna mesta. Ima nedrsečo površino ter je zelo trpežna.


Rotho regal Optimo, 4 predali
63,89 €

38,30 €

Rotho regal s štirimi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Banquet obešalnik iz kovine in lesa, rjav
16,12 €
15,50 €

Banquet kakovosten samostoječi obešalnik, izdelan iz kombinacije temno rjavega lesa in kromirane kovine. Ima več kavljev za obešanje oblek.


Compactor FYN kovinsko stojalo za oblačila, belo
36,65 €

28,90 €

Ko so omare polne, v poštev pridejo stojala za obleke. Ta model FYN od znamke Compactor zdrži do 10 kg, na obeh straneh boste našli čepe za obešalnike. Idealen kot dodaten prostor v garderobi, spalnici ali pisarni.


Compactor Hector 2 stojala na kolesih, les
44,06 €

34,70 €

Idealni pomočnik za odlaganje jaken in hlač, ko jih ne želite vstaviti v omaro. Stojalo Hector od znamke Compactor je izdelan iz svetlega lesa, tako, da ne bo zgolj pomočnik ampak tudi odličen dekorativni element v vaši spalnici. Zaradi koleščkov se stojalo enostavno prevaža.


Compactor Hector 2 stojala na kolesih, temen les
44,06 €

34,70 €

Idealni pomočnik za odlaganje jaken in hlač, ko jih ne želite vstaviti v omaro. Stojalo Hector od znamke Compactor je izdelan iz temnega lesa, tako, da ne bo zgolj pomočnik ampak tudi odličen dekorativni element v vaši spalnici. Zaradi koleščkov se stojalo enostavno prevaža.


Compactor My Family zaščita za obleke, bela
5,42 €

4,20 €

Univerzalna zaščita za oblačila in kratke obleke z možnostjo vstavljanja obešalnika. Ta prevleka je zelo lahka in odporna zaradi uporabljenega materiala – polipropilena. Compactor zaščita za obleke My Family ščiti vaše obleke pred onesnaževanjem, prašenjem in gubanjem.


Compactor NEOTEX viseči organizator za oblačila, 6 polic
13,63 €

10,70 €

Ustvarite si popoln red v omari s pomočjo organizatorja NEOTEX od znamke Compactor. Šest polic vam omogoča, da pregledno zložite svoja oblačila in čevlje. Z višino 128 cm se ta organizator odlično prilega v omaro, katera bo izgledala bolj urejena, kot kdajkoli prej.


Compactor NEOTEX viseči organizator za oblačila, 9 polic
11,68 €

9,20 €

Ustvarite si popoln red v omari s pomočjo organizatorja NEOTEX od znamke Compactor. Devet polic vam omogoča, da pregledno zložite svoja oblačila in čevlje. Z višino 128 cm se ta organizator odlično prilega v omaro, katera bo izgledala bolj urejena, kot kdajkoli prej.


Compactor Oxford tekstilni predalnik, 4 police, bež
34,31 €

26,90 €

Razporedite svoje čevlje s to tekstilno omaro za čevlje od znamke Compactor. Kovinski okvir z oblogo iz polipropilena zagotavlja stabilno konstrukcijo. Zapiranje na zadrgo ščiti čevlje pred nabiranjem prahu. Omaro lahko enostavno in hitro sestavite.


Compactor Rivoli organizator za 12 parov čevljev, rjav
11,67 €

9,20 €

Organizirajte svoje čevlje s pomočjo organizatorja Rivoli od znamke Compactor. Do dvanajst predelkov vam omogoča pregledno shranjevanje. Z dimenzijami76 × 60 × 15 cm se ta organizator odlično prilega v omaro, katera bo izgledala bolj urejena, kot kdajkoli prej.


Compactor Stender Firmin dvojno stojalo na kolesih
38,60 €

30,50 €

Dvojno stojalo na kolesih Stender Firmin od znamke Compactor vam omogoča, da obesite dvakrat več oblek. Kompaktna zasnova vam omogoča, da lahko stojalo maksimalno izkoristite. Na spodnje letvice lahko položite čevlje in zahvaljujoč koleščkov lahko stojalo enostavno premikate. Enostavna montaža.


Compactor UGO stojalo za čevlje, 2 polici, bambusov les
73,76 €

57,40 €

Dvonadstropno stojalo od znamke Compactor je izdelan iz bambusa in ne služi zgolj, kot prostor za spuščanje čevljev, ampak tudi kot eleganten dodatek za hodnik. Mrežasto dno omogoča, da se voda in umazanija ne zadržujejo ob čevlju


Compactor viseči organizator za oblačila Rivoli, 6 polic, rjav
14,01 €

11,10 €

Ustvarite si popoln red v omari s pomočjo organizatorja Rivoli od znamke Compactor. Šest polic vam omogoča, da pregledno zložite svoja oblačila in čevlje. Z višino 128 cm se ta organizator odlično prilega v omaro, katera bo izgledala bolj urejena, kot kdajkoli prej.


Compactor viseči organizator za oblačila Rivoli, 9 polic, rjav
14,01 €

11,20 €

Ustvarite si popoln red v omari s pomočjo organizatorja Rivoli od znamke Compactor. Devet polic vam omogoča, da pregledno zložite svoja oblačila in čevlje. Z višino 128 cm se ta organizator odlično prilega v omaro, katera bo izgledala bolj urejena, kot kdajkoli prej.


Compactor zaščita za oblačila in dolge obleke, rjava
7,36 €

5,70 €

Univerzalna zaščita za oblačila in dolge obleke z možnostjo vstavitve obešalnika, ščiti obleke pred gubanjem. Compactor zaščita za obleke ščiti vaše obleke pred onesnaževanjem, prašenjem in gubanjem.


Compactor zaščita za oblačila in kratke obleke, rjava
6,19 €

5 €

Univerzalna zaščita za oblačila in kratke obleke z možnostjo vstavitve obešalnika, ščiti obleke pred gubanjem. Compactor zaščita za obleke ščiti vaše obleke pred onesnaževanjem, prašenjem in gubanjem.


Leifheit mobilni obešalnik
57,98 €

44,71 €

Mobilni in teleskopski obešalnik od znamke Leifheit ima višinsko nastavljive palice, širino in koleščka s 360° rotacijo. Spodnje police zagotavljajo več prostora za shranjevanje.


Leifheit obešalnik na vratih
31,87 €

25,26 €

Obešalnik je primeren za vsa vrata. Za obešalnik od znamke Leifheit premore do 35 kg teže, ampak pri tem ne bo opraskal vaših vrat. Namestitev je hitra in enostavna.


Curver predalnik Knit, 4x 10 l
29,90 €

Odlična cena

Priročen predalnik vam pomaga organizirati vse v pisarni, spalnici ali otroški sobi. In če imate radi šivanje, ta dizajn pletenin natančno ustreza vašim potrebam.


Rotho komoda Country, 3 predali, 87 l
46,10 €

27,70 €

Rotho prostorna komoda s tremi predali. Komoda ima kolesca, za lažje premikanje. Predale je mogoče popolnoma odstraniti, kar zagotavlja preprosto čiščenje. Vsak predal ima prostornino 29 litrov.


Heidrun široki regal s štirimi predali, bel in prozoren
42,78 €

25,80 €

Heidrun kakovosten širok plastičen regal s štirimi priročnimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu. Material je prozoren, za boljšo preglednost.


Curver omarica s pikami Infinity 4 x 11 l-55%
44,29 €

19,90 €

Odlična cena

Omarica s štirimi predali, ki so okrašene z luknjicami, je idealna za organizacijo vseh stvari, ki jih potrebujete doma ali v svoji delavnici. Narejena je iz trde plastike, vsebuje tudi kolesa za lažje prenašanje.


Heidrun regal s štirimi predali, črn
28,32 €

17,20 €

Heidrun kakovosten plastičen regal v črni barvi, s štirimi priročnimi predali. je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu.


Heidrun odlagalnik dokumentov A4, 2 predala
13,60 €

7,10 €

Obstojen plastični predalnik z dvema predaloma je na voljo v velikosti A4 in ima izjemno praktičen razdeljen sistem za shranjevanje vaših dokumentov. Uporablja se lahko prav tako v delavnicah ali garažah za odlaganje in hrambo različnih orodij in komponent.


Westside plastična pručka, modra
15,50 €

11,20 €

Plastična pručka je odličen pripomoček za doseganje stvari izven vašega dosega. Ima protizdrsno površino, zato je njena uporaba varna. Poleg tega je certificirana nosilnost do 150 kg!