Najdeno: 80

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Banquet obešalnik iz kovine in lesa, rjav
16,12 €
15,40 €

Zadnji kos!

Banquet kakovosten samostoječi obešalnik, izdelan iz kombinacije temno rjavega lesa in kromirane kovine. Ima več kavljev za obešanje oblek.


Banquet obešalnik iz kovine in lesa, svetlo rjav
16,31 €

15,40 €

Zadnji kos!

Banquet kakovosten samostoječi obešalnik, izdelan iz kombinacije svetlo rjavega lesa in kromirane kovine. Ima več kavljev za obešanje oblek.


Heidrun Heidrun plastična pručka, bela
8,11 €

5 €

Zadnji kos!

Heidrunova plastična pručka je odlična za doseganje težje dostopnih predmetov, sedenje ali odlaganje stvari.


Heidrun regal s tremi predali, bel
22,46 €

13,70 €

Zadnji kos!

Kakovosten plastičen regal v beli barvi je na voljo s tremi priročnimi prozornimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu.


Banquet obešalnik iz kovine in lesa, temno rjav
16,23 €

15 €

Zadnji kos!

Banquet kakovosten samostoječi obešalnik, izdelan iz kombinacije rjavega lesa in kromirane kovine. Ima več kavljev za obešanje oblek.


Curver predalnik s kolesi Frozen, 4x 10 l
37,60 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Ledeno kraljestvo in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver predalnik s kolesi Princess, 4x 10 l
36,50 €

Zadnji kos!

Predalnik Curver je sestavljen iz roza plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz Disney risanke Princess in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za dekliške sobe.


TimeLife obešalnik za na vrata, 6 kavljev, kovina
8,81 €

4,90 €

Viseči obešalnik od znamke TimeLife s 6 kavlji, lahko obdrži suknjiče od cele družine in pri tem ni nevarnosti, da bi se odtrgal od stene. Možno ga je obesiti na vrata, tako da ni potrebe po vrtanju lukenj v steno.


TimeLife stojalo za čevlje, 15 parov, bež
11,12 €

7,40 €

Zadnji kos!

Univerzalno stojalo iz plastike in kovine v nevtralni bež / srebrni barvi. Praktični način shranjevanja čevljev TimeLife, ki lahko shrani do 15 parov čevljev.


TimeLife tekstilna omara, kovinska, črna
19,24 €

15,80 €

Zadnji kos!

Ta velika in stabilna garderobna omara od znamke TimeLife je enostavna za sestaviti. Konstrukcijo sestavljajo kovinske palice, na katere nato vpnete tekstilno površino. Notranja rešitev vam omogoča, da oblačila shranite na police ali obesite na pas.


Rotho regal Optimo, 3 predali
45,01 €

27,40 €

Rotho regal s tremi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


Curver omara s predali Rattan Style 3x1 4 l, rjava
38,10 €

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Westside lesen regal s policami, 5 polic
69,90 €

42,50 €

Čudovite in praktične lesene police so izdelane iz naravnega bora. Primerna je za namestitev v komori, garaži, kleti in vam bo prišla prav za shranjevanje vsega potrebnega. Dimenzije: 80×170×30 cm.


Curver predalnik Knit, 4x 10 l
35,96 €

Priročen predalnik vam pomaga organizirati vse v pisarni, spalnici ali otroški sobi. In če imate radi šivanje, ta dizajn pletenin natančno ustreza vašim potrebam.


Heidrun širok regal s 3 predali-58%
47,90 €

19,90 €

Odlična cena

Heidrun kakovosten širok plastičen regal s tremi priročnimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu. Material je prozoren, za boljšo preglednost.


Heidrun široki regal s štirimi predali, bel in prozoren
42,78 €

26 €

Heidrun kakovosten širok plastičen regal s štirimi priročnimi predali. Je izjemno kompakten in primeren za organizacijo raznih predmetov v vašem domu. Material je prozoren, za boljšo preglednost.


Curver omarica s pikami Infinity 4 x 11 l
44,29 €

23,96 €

Omarica s štirimi predali, ki so okrašene z luknjicami, je idealna za organizacijo vseh stvari, ki jih potrebujete doma ali v svoji delavnici. Narejena je iz trde plastike, vsebuje tudi kolesa za lažje prenašanje.


Curver omara s predali Rattan Style 3x 14l l, bež
62,40 €

40,10 €

Omara za shranjevanje Curver Rattan Style s tremi predali s prostornino 14 L ponuja priročno rešitev za shranjevanje, primerna je za vsak dom. Eleganten dizajn in dodaten pralni material za vaše perilo, igrače ali druge stvari.


Heidrun pručka, 23 cm, modra
5,35 €

3,30 €

Praktična pručka z višino 23 cm v modri barvi, je izdelana iz močne in kakovostne plastike in je zato primerna za vsakdanjo uporabo.


Westside plastična pručka, modra
15,50 €

11,30 €

Plastična pručka je odličen pripomoček za doseganje stvari izven vašega dosega. Ima protizdrsno površino, zato je njena uporaba varna. Poleg tega je certificirana nosilnost do 150 kg!


Banquet lahek lesen obešalnik, temen les
13,76 €

12,80 €

Lahek lesen obešalnik za obleke. Ima dve prečki za obešanje hlač, kline za obešanje jaken in držalo za čevlje.


Curver omarica Infinity 4 x 11 l
23,96 €

Omarica s štirimi predali je idealna za organizacijo vseh stvari, ki jih potrebujete doma, v otroški sobi ali celo v svoji delavnici. Omara vsebuje 4 koleščka, ki zagotavljajo enostavno prevažanje.


Curver pleteni barski stol Knit
42,30 €

Praktični barski stol proizvajalca ​Curver je visok 66 cm in je izdelan iz plastike. Sodoben dizajn s pletenim sedežem bo odlično popestril vsak prostor, stol je iz kolekcije Knit.


Curver pleteni stol Knit
32,60 €

Praktični stol proizvajalca ​Curver je visok 44 cm in je izdelan iz plastike. Sodoben dizajn s pletenim sedežem bo odlično popestril vsak prostor, stol je iz kolekcije Knit.


Curver predalnik iz ratana, 4 x 14 l
78,29 €

53,10 €

Visokokakovostni inovativen predalnik višjega razreda, ki se ponaša z moderno obliko ter z visokim sijajem in pa s prostornostjo do velikosti C4. Na voljo v sivi barvi.


Curver predalnik Rattan, 4 x14 l, rjav
86,40 €

51,90 €

Praktičen predalnik Curver Rattan, je opremljen s štirimi predali, ki nudijo po 14 l prostornine. Zasnovan je v imitaciji ratana in je primeren za vsak dom. Primeren je za shranjevanje najrazličnejših stvari. Dimenzije 79×33×38 cm


Curver predalnik s kolesi, 3x 20 l
24,30 €

Curver predalnik je narejen iz trpežne plastike v črni barvi in 3 transparentnimi predali, od katerih ima vsak prostornine 20 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje.


Curver predalnik s kolesi Cars, 4x 10 l
39,70 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz risanke Cars in se ponaša s prostornino posameznega predala10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Curver predalnik s kolesi Star Wars, 4x 10 l
37,30 €

Predalnik Curver je sestavljen iz plastične konstrukcije in štirih predalnikov, vsebuje tudi motive iz filma Star Wars in se ponaša s prostornino posameznega predala 10 l. Spodnja stran je opremljena s kolesi, zaradi katerih je predalnik enostaven za prestavljanje in manevriranje. Idealna rešitev pri shranjevanju predmetov za fantovske sobe.


Heidrun ozek regal, siv
25,26 €

15,50 €

Heidrun praktičen ozek regal s štirimi policami. Izdelan je iz kakovostne trdne plastike.


Heidrun regal, siva
33,29 €

20,40 €

Heidrun siva regal s štirimi policami, idealen za organizacijo predmetov v delavnici ali kleti. Police imajo nosilnost 15 kg. Regal je izdelan iz trdne plastike.


Kaemingk obešalnik, 6 kavljev, kovinski
30,91 €

17 €

Stenski obešalnik od znamke Kaemingk, ki se odlično prilagaja v vsak prostor. Obešalnik je izdelan iz črne kovine in ima 6 kavljev.


Kaemingk viseča polica, črna, 33x90x60cm
113,67 €

60,30 €

Viseča polica v črni barvi z dimenzijami 33 × 90 × 60 cm bo rešila veliko skrbi glede shranjevanja potrebščin v vašem domu. Preprosto ga obesite na vaš strop v garderobi na hodniku ali v sobi. Preprosto visi v omari, sobi kar iz stropa.


Koopman kopalniški regal, 3 police, MDF, bambus
42,54 €
41 €

Regal3 policami je primeren posebej za kopalnice, lahko pa se ga uporabi tudi kjerkoli drugje v domu. Izdelan je iz kombinacije kovine, lesenih vlaken in bambusa. Dimenzije so 33 × 34×79 cm.


Meliconi stojalo za dežnike, nerjaveče jeklo
25,11 €

19,80 €

Elegantno stojalo za dežnike od proizvajalca Meliconi je narejen iz nerjavečega jekla in je nepogrešljiv pripomoček v domu ob deževnem vremenu. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu se stojalo prilagaja v vsak prostor.


Meliconi stojalo za dežnike, srebrno
15,44 €

12,40 €

Elegantno stojalo za dežnike od proizvajalca Meliconi je narejen iz nerjavečega jekla in je nepogrešljiv pripomoček v domu ob deževnem vremenu. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu se stojalo prilagaja v vsak prostor. Premore do 10 dežnikov.


Meliconi stojalo za dežnike z grafiko Bistrot
15,44 €

12,40 €

Elegantno stojalo za dežnike od proizvajalca Meliconi je narejen iz nerjavečega jekla in je nepogrešljiv pripomoček v domu ob deževnem vremenu. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu se stojalo prilagaja v vsak prostor. Premore do 10 dežnikov.


Meliconi stojalo za dežnike z grafiko Metropolis
15,44 €

12,40 €

Elegantno stojalo za dežnike od proizvajalca Meliconi je narejen iz nerjavečega jekla in je nepogrešljiv pripomoček v domu ob deževnem vremenu. Zahvaljujoč sodobnemu dizajnu se stojalo prilagaja v vsak prostor. Premore do 10 dežnikov.


Rotho regal Optimo, 4 predali
63,89 €

38,70 €

Rotho regal s štirimi prostornimi predali za shranjevanje. Predali so prozorni, za boljšo preglednost nad vsebino. Regal je opremljen s kolesci, ki zagotavljajo lažje premikanje.


TimeLife obešalnik za na vrata, 46 cm
9,60 €

5,90 €

Obešalnik, znamke TimeLife, zavzame malo prostora, a ga veliko ustvari in je odlična izbira pri obešanju dolgih plaščev. Ta obešalnik se pritrdi za vrati in pri tem ne omejuje njihovega zapiranja.


TimeLife omara za prvo pomoč, 45x15 cm
30,80 €

28,70 €

Ali potrebujete omaro za shranjevanje zdravil in medicinskih pripomočkov? Poiščite komplet za prvo pomoč iz programa TimeLife. Eleganten in nevtralen dizajn ne bo motil sloga vaše notranjosti. Omarico lahko zaklenete na ključ, vendar ga pospravite izven dosega otrok.


TimeLife stojalo za čevlje, 18 parov, kovinsko
38,43 €

31,40 €

Praktično stojalo v modernem dizajnu iz trpežne kovine. Ima 4 police in 12 navpičnih ročajev, na stojalo TimeLife lahko zložite do 18 parov čevljev. Tako boste prihranili veliko prostora.


TimeLife tekstilna omara, kovinska, rjava
19,24 €

15,90 €

Ta velika in stabilna garderobna omara od znamke TimeLife je enostavna za sestaviti. Konstrukcijo sestavljajo kovinske palice, na katere nato vpnete tekstilno površino. Notranja rešitev vam omogoča, da oblačila shranite na police ali obesite na pas.