Curver koš za perilo KNIT, 57 l, svetlo vijolična
26 € 18,48 €

Zadnji kos!

Plastičen koš za perilo Curver iz kolekcije KNIT je idealna pomoč za kopalnico za odlaganje umazanega perila. Vzorec koša bo zadovoljil vse velike oboževalce kvačkanja. Luknje na košu bodo zagotovile primerno kroženje zraka.

Curver Infinity košara za čisto perilo, 39 l, zelena
10,59 € 7,39 €

Moderna košara za perilo Infinity Dots, od znamke Curver v zeleni barvi, ne bo samo koristen pomočnik, ampak tudi eleganten dodatek v vaši kopalnici. Plastična košara, s kapaciteto 39 l, je opremljena z ročaji za enostavno rokovanje. Luknjice v košari zagotavljajo pravilno kroženje zraka.

Curver košara za čisto perilo Infinity Bambus 39 l
15,90 € 8,58 €

Koš za čisto perilo z bambusovim potiskom je opremljen s štirimi ročaji, ki omogočajo udoben prenos. Njegova prostornina znaša 39 litrov in je narejen iz trdne plastike, kar zagotavlja dolgo življenjsko uporabo.

Curver koš za perilo Knit, 57 l,
30,67 € 18,35 €

Zadnji kos!

Blagovna znamka Curver se predstavlja s košem za perilo Knit, ki se ponaša s prostornino 57 litrov.

Curver košara za perilo Infinity, 59 l-49%
19,67 € 9,90 €

Odlična cena

Preprosta zasnova košara Curver Infinity se bo odlično podala v vsako kopalnico. Zahvaljujoč majhnim odprtinam je kroženje zraka v košari zagotovljeno.

Curver koš za perilo Rattan, 40 l, temno rjav
23,27 € 14,80 €

Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 40 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo.

Rotho Hamper Brisen koš za perilo, 50 l
17 € 9,28 €

Zadnji kos!

Preprost koš za perilo Hamper Brisen, 50 l v peščeni barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

Rotho Brisen koš za perilo, 41 l, moder
13 € 6,54 €

Zadnji kos!

Preprost koš za perilo Brisen, 41 l v modri barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

Kela koš za perilo Andres, nerjaveče jeklo
58,12 € 56,23 €

Zadnji kos!

Praktičen in elegantno oblikovan koš za perilo Kela Andres, je izdelan iz kakovostnega nerjavečega jekla. Namenjen je uporabi za perilo, zahvaljujoč oblazinjenemu pokrovu pa ga boste lahko uporabljali tudi kot sedež.

Curver koš za umazano perilo Terrazzo, 55 l, bel - Odprta embalaža-10%
13,80 € 12,33 €

Odprta embalaža

Koš za umazano perilo iz blagovne znamke Curver je izdelan iz 100 % reciklirane plastike. Cenili boste njegovo enostavno čiščenje in ergonomske ročaje za enostavno prenašanje. Zgibni pokrov lahko odprete do 110° ter tako enostavno dostopate v notranjost koša. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Curver koš za perilo Rattan, 60 l, krem
27,74 € 18,49 €

Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 60 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo.

Curver Infinity koš za umazano perilo, 59 l, bel
19,90 € 11,62 €

Moderen koša za umazano perilo Infinity Dots, od znamke Curver v beli barvi, ne bo samo koristen pomočnik, ampak tudi stilski dodatek v vaši kopalnici. Plastična košara, s kapaciteto 59 l, je opremljena s pokrovom in ročaji za enostavno rokovanje. Luknjice v košari zagotavljajo pravilno kroženje zraka.

Curver Infinity košara za čisto perilo, 39 l, bela
10,59 € 7,41 €

Moderna košara za perilo Infinity Dots, od znamke Curver v beli barvi, ne bo samo koristen pomočnik, ampak tudi eleganten dodatek v vaši kopalnici. Plastična košara, s kapaciteto 39 l, je opremljena z ročaji za enostavno rokovanje. Luknjice v košari zagotavljajo pravilno kroženje zraka.

Curver Infinity koš za umazano perilo, 59 l, zelen
19,90 € 11,55 €

Moderen koša za umazano perilo Infinity Dots, od znamke Curver v zeleni barvi, ne bo samo koristen pomočnik, ampak tudi stilski dodatek v vaši kopalnici. Plastična košara, s kapaciteto 59 l, je opremljena s pokrovom in ročaji za enostavno rokovanje. Luknjice v košari zagotavljajo pravilno kroženje zraka.

Curver Nuance koš za perilo, 48L, umazano bel
19,90 € 13,76 €

Curver koš za umazano perilo Nuance 48 L vas bo prepričal s klasično zasnovo, kakovostno izdelavo in zadostno kapaciteto. Košara je izdelana iz trpežne in lahke plastike, ki je podobna ratanu. Ponuja eleganten in sodoben videz, ki se popolnoma prilega vsaki kopalnici.

Kela Brasilia PP koš za perilo, plastičen, bel
24,74 €

Koš za perilo Brasilia, od znamke Kela, v ratanovem dizajnu je izdelan iz kakovostne PP bele plastike. Zasnova ratana zagotavlja dobro kroženje zraka, stranski ročaji pa omogočajo enostavno prenašanje. Prostornina znaša 60l.

Kela Porto koš za perilo, 2 kosa, bela
128,61 €

Komplet 2 košev za perilo Porto, od znamke Kela, sta izdelana iz PP plastike, tekstila in umetnega usnja. Koša sta primerna ne le za umazano perilo, ampak tudi za sedenje, imata stabilne lesene noge in mehko oblazinjen pokrov. Barva: bela

Kela Porto koš za perilo, 2 kosa, črn
128,61 €

Komplet 2 košev za perilo Porto, od znamke Kela, sta izdelana iz PP plastike, tekstila in umetnega usnja. Koša sta primerna ne le za umazano perilo, ampak tudi za sedenje, imata stabilne lesene noge in mehko oblazinjen pokrov.

Kleine Wolke koš CLAP MINI, siv
9,65 €

Majhen kozmetični koš Kleine-Wolke CLAP MINI v platinasto sivi barvi bo ustrezal v vsako kopalnico. Koš je popolnoma pralen in enostavno prenosljiv.

Kela Brasilia PP koš za perilo, plastičen, siv
24,77 €

Koš za perilo Brasilia, od znamke Kela, v ratanovem dizajnu je izdelan iz kakovostne PP sive plastike. Zasnova ratana zagotavlja dobro kroženje zraka, stranski ročaji pa omogočajo enostavno prenašanje. Prostornina znaša 60l.

Curver košara za čisto perilo Infinity, 39 l
9,90 €

Odlična cena

Preprosta in elegantna košara za čisto perilo je opremljena s štirimi ročaji na vsaki strani, kar omogoča enostavno prenašanje perila. Majhne luknje v košari omogočajo ustrezno dihanje oblačil.

Heidrun Koš za perilo, 60 l, sivo-rjav
9,46 € 8,38 €

Heidrun predstavlja univerzalen koš za perilo, ki se ponaša s prostornino 60 litrov in je odličen za shranjevanje in odlaganje umazanega perila.

Curver košara za perilo 39 L
15,90 € 8,43 €

Elegantna in priročna košara za perilo s prostornino 39 L ima kar 4 ročaje, zato je transport preprost, četudi bo poln perila.

Curver koš za perilo Rattan, 60 l, temno rjav
27,74 € 18,44 €

Koš za perilo Curver Rattan je zasnovan v imitaciji ratana in nudi 60 l prostornine. Zahvaljujoč prezračevalnimi luknjami, ki omogočajo kroženje zraka, umazano perilo v košu ne bo nikoli zatohlo.

Heidrun koš za perilo 58x39 cm, bel
6,04 € 5,29 €

Heidrun predstavlja univerzalen bel koš za perilo, ki se ponaša z dimenzijami 58 × 39 cm in je odličen za prenašanje čistega ali umazanega perila.

Curver košara za čisto perilo Terrazzo, 47 l, črna
12,90 €

Košara za perilo blagovne znamke Curver je enostavno nositi zahvaljujoč ergonomskim ročajem. Narejena je iz 100 % recikliranega materiala. Cenili boste tudi zasnovo za zlaganje košare ter enostavno čiščenje.

Curver košara za čisto perilo Infinity Wash Me, 39 l
15,90 € 8,72 €

Praktična košara Wash Me za čisto perilo s štirimi ročaji ima prostornino do 39 litrov. Idealna je za samo oprano, suho ali zlikano perilo. Praktičen pomočnik, ki je potreben v vsakem gospodinjstvu.

Curver košara za čisto perilo Terrazzo, 47 l, bela
9,80 € 9,05 €

Košara za perilo Curver je enostavno nositi zahvaljujoč ergonomskim ročajem. Narejena je iz 100 % recikliranega materiala. Cenili boste tudi zlaganje košare ter enostavno čiščenje.

Curver koš za umazano perilo Terrazzo, 55 l, bel
13,80 € 12,68 €

Koš za umazano perilo iz blagovne znamke Curver je izdelan iz 100 % reciklirane plastike. Cenili boste njegovo enostavno čiščenje in ergonomske ročaje za enostavno prenašanje. Zgibni pokrov lahko odprete do 110° ter tako enostavno dostopate v notranjost koša.

Rotho Brisen koš za perilo, 41 l, peščen
13 € 6,62 €

Preprost koš za perilo Brisen, 41 l v peščeni barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

Heidrun koš za perilo, okrogel, 60 l
7,02 € 6,12 €

Klasičen okrogel koš za perilo, ki je proizvod blagovne znamke Heidrun, se ponaša s prostornino 60 litorv in z veliko odprtinami za zračenje perila.

Rotho Brisen koš za perilo, 41 l, antracit
13 € 6,59 €

Preprost koš za perilo Brisen, 41 l v antracitni barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

Curver košara za umazano perilo Terrazzo, 55 l, črn
13,80 € 12,55 €

Koš za umazano perilo iz blagovne znamke Curver je izdelan iz 100 % reciklirane plastike. Cenili boste njegovo enostavno čiščenje in ergonomske ročaje za enostavno prenašanje. Zgibni pokrov lahko odprete do 110° ter tako enostavno dostopate v notranjost koša.

Rotho Hamper Brisen koš za perilo, 50 l, antracit
17 € 9,33 €

Preprost koš za perilo Hamper Brisen, 50 l v antracitni barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

BRILANZ koš iz ratana, 41 l, 43 x 43 x 32,8 cm
11,58 € 10,86 €

Plastičen koš s pokrovom s kapaciteto 41 l v ratanski zasnovi. Pameten pomočnik v vašem gospodinjstvu za čisto perilo. Škatla je izdelana iz plastike in zagotavlja trajnost in s tem zelo dolgo življenjsko dobo.

BRILANZ koš s pokrovom iz ratana, 15 l, 43 x 34 x 55 cm
17,78 € 16,53 €

Plastična ** škatla s pokrovom ** s kapaciteto 50 l v ratanski zasnovi. Priročen pomočnik v vaši kopalnici, na primer za umazano perilo. Škatla je izdelana iz plastike in zagotavlja trajnost in s tem zelo dolgo življenjsko dobo.

Rotho Hamper Brisen koš za perilo, 50 l, moder
17 € 9,33 €

Preprost koš za perilo Hamper Brisen, 50 l v modri barvi proizvajalca Rotho bo odličen pomočnik v vašem domu. Izdelan je iz odporne plastike, ki se preprosto čisti. Poleg tega ima majhne odprtine, ki skrbijo za boljše kroženje zraka.

BRILANZ koš iz ratana, 38 l, 56,6 x 36,6 x 25,5 cm
10,03 € 9,02 €

Plastičen koš s kapaciteto 38 l v ratanski zasnovi. Pameten pomočnik v vašem gospodinjstvu za čisto perilo. Škatla je izdelana iz plastike in zagotavlja trajnost in s tem zelo dolgo življenjsko dobo.

Brabantia koš za perilo, 40 l, zložljiv
38,99 €

Brabantia zložljiv koš za perilo s prostornino 40 litrov je kakovosten in priročen pripomoček za shranjevanje perila, lahko pa ga uporabite tudi za druge stvari, na primer za igrače ali papir.