Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Severno Siva zložljiva potovalna posteljica Overnight

Severno Siva zložljiva potovalna posteljica Overnight

Številka: 28257946
Partnerska prodaja
Otroška posteljica Overnight je odgovor na potrebe otrok in mladih staršev, ki si želijo mirnih in udobnih noči ter dobrega spanca. Celoten opis
72,70 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

18.6.2024 - 19.6.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja SEVERNOGROUP Sp. z o.o. SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 28257946

Predstavitev

Nočna posteljica je odgovor na potrebe otrok in mladih staršev, ki si želijo mirnih in udobnih noči ter dobrega spanca. Skupaj :)

Lega za starše zagotavlja dobro počutje, občutek bližine dojenčka in hkrati učinkovit počitek za mamo in očeta. Mama lahko počiva ob otroku, se udobno crklja, pestuje in doji, po drugi strani pa ima oče izključno očetovsko nego – malček je ob starših, vendar ne med njima. Ta zagotovljen občutek udobja je še posebej pomemben v prvih skupnih tednih po rojstvu.

Vsebine:

 • Zavesno ležišče za dojenčke
 • Snemljiva ena stran ograje, ki omogoča dostop do otroka – funkcija pritrditve
 • Sistem hitrega razstavljanja in zlaganja posteljice, ki temelji na sistemu dvojne zaščite pred nenamernim zloženjem/razstavljanjem.
 • Kompaktne dimenzije, ko je zložena: 23 × 22 × 76 cm
 • Zelo enostaven transport: 2 kolesi z blokado. Poleg tega ima torba namenske luknje za kolesca
 • 2 stranici iz mrežice, ki v toplih dneh omogočata odlično prezračevanje, otroku omogočata stik z okoljem, staršem pa opazovanje otroka
 • Polni vhod zaščiten z zadrgo
 • Stabilen jeklen okvir, ki ga odlikujeta stabilnost in togost
 • Lahko čiščenje, uporabljeni material je odporen na madeže

Blagostanje, udobje in veselje

Podlaga za oblikovanje modela Overnight je bilo predvsem prepričanje o pomembnosti bližine mame in otroka v prvih mesecih življenja ter staršev med seboj v času, ko v njihovo življenje pride otrok. Udobno skupno spanje ponoči pomeni boljše počutje, večjo vitalnost in energijo za dnevne dejavnosti z otrokom.

SPANJE V ŽIVLJENJU OTROKA

Spanje je v življenju dojenčkov bistvenega pomena. Med spanjem potekajo procesi, ki so odgovorni za pravilen razvoj. Otrok, ki mu primanjkuje spanca, je mrk, živčen, neroden, nima energije za igro in je slabe volje. Ker se zavedamo vloge dolgega in nemotenega spanca v otrokovem življenju, smo ustvarili otroško posteljico, ki poskrbi za ta spanec in podpira starše na njihovi izobraževalni poti.

Odpiranje na stran postelje – FUNKCIJA PODPORE POSTELJI

Pridobi občutek varnosti in udobja za mamo in otroka. Dojenček lahko mirno spi, medtem ko mama počiva ob njem, lahko ga poljubno objema, pestuje in doji, kar je zelo udobno. Stranska stena se spusti na višino 58 cm.

SUBMEDIJSKI MATERIAL ZA DOJENČKE

Za to posteljica služi dojenčkom takoj po rojstvu. Starši imajo popoln in neoviran dostop do otroka in se jim ni treba globoko sklanjati, kar bo cenil njihov hrbet.

Žimnica je debela 2 cm in je obešena 49 cm od tal.

Praktična zasnova

Lega za otroke je bila načrtovana za maksimalno udobje malčka in staršev na dnevni ravni. stranski vhod z zadrgo bo navdušil starejše otroke. Starši bodo navdušeni nad zračno stransko mrežo, ki omogoča kroženje zraka in omogoča tudi pogled na malčka.

Praktična mreža proti komarjem

Priložena mreža proti komarjem vam omogoča, da otroško posteljico izpostavite svežemu zraku brez skrbi zaradi morebitnih pikov žuželk. Odličen za ob jezeru, na vrtu, v gozdu.

FUNKCIONALNA MREŽA NA STRANICAH

Na obeh dolgih straneh je zračna mreža, ki skrbi za pravilno kroženje zraka in pogled na malčka.

Ni ostrih robov

Vse kote in ostre konce otroške posteljice smo zaščitili z oblikovanimi plastičnimi pokrovi, da bi zagotovili največjo varnost za vašega otroka. Visokokakovostni material je prijeten na otip. Prav tako ni potrebe po dodatnih mehkih zaščitah na stopnicah – kot pri lesenih posteljicah.

BLIKOVANJE KOLES

Zaklepna kolesca preprečujejo nenamerno premikanje posteljice, trdne noge pa zagotavljajo ustrezno stabilnost.

KAKOVOST PROSTORSKE OPREME

Posteljica izpolnjuje vse varnostne standarde EU za tovrstne izdelke. V celoti ustreza evropskemu varnostnemu standardu EN 716:2017.

Spanje in igra

Lega lahko deluje ne le kot standardna otroška posteljica, temveč tudi kot igralo in igrišče za najmlajše. Manjši otroci se lahko v njej plazijo in lazijo, starejši pa se lahko naučijo vstati in narediti prve samostojne korake. V otroški posteljici lahko otrok prosto spi ali se igra tudi v toplejših in sončnih dneh. Stranske stene iz mrežice omogočajo prehod zraka in tako vedno zagotavljajo ustrezno prezračevanje posteljice.

Transportna torba

Zaščiti zloženo posteljico pred poškodbami, poleg tega pa z uporabo namenskih odprtin za kolesa omogoča vleko posteljice kot kovčka.

MERE IN TEŽA

 • Velikost zložene posteljice: 23 × 22 × 76 cm
 • Velikost zložene posteljice: 125 × 65 × 76 cm
 • Oddaljenost od tal do spodnje ravni posteljice: 15 cm
 • Velikost ležišča: 120 × 60 cm
 • Maksimalna obremenitev spodnjega ležišča: 15 kg
 • Maksimalna obremenitev visečega ležišča: 10 kg
 • Teža otroške posteljice: 8,3 kg
 • Teža otroške posteljice v škatli: 10,2 kg
 • Velikost škatle: 23 × 22 × 76 cm