Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Deco Haus Komplet 12 kozarčkov za začimbe Deco Haus s pokrovčki iz bambusa – nalepke, lijak, krtačka, marker – kozarci za shranjevanje in doziranje 120 ml, 10,5 x 4,3 cm

Deco Haus Komplet 12 kozarčkov za začimbe Deco Haus s pokrovčki iz bambusa – nalepke, lijak, krtačka, marker – kozarci za shranjevanje in doziranje 120 ml, 10,5 x 4,3 cm

Številka: 28717800
Partnerska prodaja
Naši kozarčki za začimbe z vijačnim pokrovčkom so izdelani iz visokokakovostnega vrhunskega stekla, ki ne vsebuje BPA in je varno za hrano, tako da bodo vaša dragocena zelišča in začimbe varna pred strupi. Celoten opis
21,99 €
Partner: Mormark

Partnerska zaloga 5+ artikli

28.6.2024 - 1.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Mormark

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 28717800

Predstavitev

✔ TRPEŽNI IN ZA HRANO VARNI MATERIALI – Naši kozarčki za začimbe z vijačnim pokrovčkom so izdelani iz visokokakovostnega vrhunskega stekla, ki ne vsebuje BPA in je varno za hrano, tako da bodo vaša dragocena zelišča in začimbe varna pred strupi.

✔ ZA VAŠE UDOBJE – pokrovčki zagotavljajo nepredušno zapiranje, zato bodo vaša zelišča ostala dlje časa sveža! Komplet vključuje 2 vrsti pokrovčkov za stresanje z različno velikimi odprtinami. S silikonskim lijakom boste kozarčke napolnili enostavno in brez stresanja!

✔ OZNAČITE SVOJE ZAČIMBE KOT PROFESIONALEC! – Komplet kozarčkov za začimbe s pokrovčki vključuje tudi 48 nalepk v francoščini z natisnjenimi imeni najpogostejših začimb in 24 praznih nalepk, na katere lahko pišete s priloženim krednim pisalom.

✔ NE SAMO ZA ZAČIMBE IN KUHINJO – Ta komplet za shranjevanje začimb se lahko uporablja tudi za shranjevanje doma narejenih izdelkov, okraskov in vitaminov! S priloženo krtačko pa boste kozarčke enostavno očistili.

IŠČETE ENOTNO IN ELEGANTNO REŠITEV ZA SHRANJEVANJE ZAČIMB?

Brez ustreznih začimb težko skuhamo okusne jedi. Začimbe se pogosto pika na i in jedi dodajo edinstvenost. Čeprav ljudje pogosto uporabljajo samo sol in poper, lahko glede na vrsto jedi uporabimo tudi številne druge začimbe. Da bi jih imeli ustrezno organizirane in vedno pri roki, vam ponujamo ta praktičen komplet:

Revolucionarizirajte svoje kuhanje z začimbami, ki jih lahko shranite v našem kompletu kozarčkov za začimbe DECO HAUS!

VEDNO VSE NA DOSEGU ROKE

Naš komplet vsebuje 12 enako velikih kozarčkov za začimbe s praktičnim vijačnim pokrovčkom. Odslej lahko z njimi ponosno razstavite svoje začimbe, ki bodo vaši kuhinji dale prav poseben čar!

Zaradi prozornega stekla lahko takoj vidite, kaj je v kozarčkih! Z našim 2-delnim stojalom za začimbe, v katerega se ti stekleni kozarčki odlično prilegajo, lahko poskrbite za še boljšo organizacijo.

VARNO ZA ŽIVILA IN TRPEŽNO

Naši kozarčki so izdelani iz visokokakovostnega stekla in ne vsebujejo BPA ali drugih škodljivih snovi. Tako bodo vaše začimbe ohranile okus in vonj ter v celoti razvile svoj potencial.

Pokrovček, s katerim se kozarci za začimbe nepredušno zaprejo, je izdelan iz bambusa, ki poskrbi, da začimbe v kozarčkih ohranijo intenzivne arome, in jih ščiti pred vlago, zato dlje časa ostanejo sveže!

PRAKTIČEN KOMPLET

Ne dobite le 12 odličnih kozarčkov za začimbe, ampak celoten komplet, v katerem boste našli vse, kar potrebujete. Vključenih je 48 prednatisnjenih okroglih nalepk z imeni začimb v nemščini, 48 prednatisnjenih okroglih nalepk z imeni začimb v francoščini in 24 praznih okroglih nalepk, na katere lahko pišete s priloženim visokokakovostnim krednim pisalom.

Poleg tega boste prejeli tudi praktično krtačko za čiščenje, zložljiv silikonski lijak in 24 pokrovčkov za stresanje (2 različni vrsti).

IDELANO ZA NAŠA STOJALA ZA ZAČIMBE

Poleg teh kozarčkov za začimbe vam ponujamo tudi pripadajoče stojalo za začimbe, s katerim si lahko organizirate delovno površino ali omarico z zdravili.

Stojalo lahko postavite na pult ali pa ga obesite na steno. Z njim boste imeli popoln pregled nad vsemi začimbami, skupaj s kozarčki za začimbe pa bo vaši kuhinji dal prav poseben čar!

VSESTRANSKA UPORABA 

Te kozarčke lahko uporabite za veliko več kot le shranjevanje najljubših začimb. Primerni so tudi za sestavine za peko, kot so čokoladni posipi, kot mini kozarci za marmelado ali za majhne degustacijske porcije.

Na različne načine se lahko uporabljajo tudi zunaj kuhinje, na primer za organizacijo pisarne ali shranjevanje v kopalnici.

Komplet vsebuje:

  • Visokokakovostno kredno pisalo
  • Zložljiv silikonski lijak
  • Različne pokrovčke za stresanje (po 12 kosov)
  • Praktična krtača