Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Ugreen polnilec, GaN, USB-A in 3x USB-C, 100 W (40747)

Ugreen polnilec, GaN, USB-A in 3x USB-C, 100 W (40747)

Številka: 13746809
Hitri polnilnik UGREEN 100 W GaN, ki ga poganja GaN Power IC tehnologija ima manjšo velikost, a močnejšo moč. Celoten opis
60,40 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
6.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 13746809

Predstavitev

GaN hitri polnilec

Iščete vsestranski polnilec, ki vam bo zagotavljal enostavno polnjenje več naprav hkrati, hkrati pa bo to počel z največjo učinkovitostjo in zanesljivostjo? Ta polnilec bo zagotovo izpolnil vaša pričakovanja. Z uporabo najnovejše tehnologije z uporabo galijevega nitrida ima ta majhna naprava kar 100 W, njene dimenzije pa so zares kompaktne. Je kot nalašč za polnjenje pametnih telefonov, tablic, prenosnikov in številnih drugih naprav, hkrati pa podpira priljubljene protokole hitrega polnjenja.

11

1

Velika moč v kompaktnem ohišju

Kljub tako odličnim lastnostim polnilnik ohranja majhno težo in kompaktne dimenzije. Vse zahvaljujoč inovativni tehnologiji GaN, ki se uporablja pri izdelavi njegovih komponent. Omogoča uporabo zelo visoke moči in zanesljivosti polnjenja brez potrebe po ustvarjanju velikih in težkih dodatkov.

100 W polnilnik, ki podpira protokole za hitro polnjenje, je najhitrejši in najbolj zanesljiv način za polnjenje baterij vaših naprav. Tehnologija, ki temelji na uporabi galijevega nitrida, je najnovejši dosežek na področju oblikovanja sodobnih visokozmogljivih polnilnikov.

Možnost polnjenja do štirih naprav hkrati je veliko udobje in prihranek prostora. S postavitvijo polnilnika v bližino mize pridobite konstanten dostop do energije in vam ni treba iskati posameznih dodatkov za polnjenje ene od naprav. Vse imate pri roki – za vaše udobje.


Tehnične podrobnosti

Število vrat 4
Vrsta vrat 3 x USB-C, 1 x USB-A
Skupna moč 100 W
Izhodna moč USB-C 100 W max.
Izhodna moč USB-A 22,5 W max.
Teža 215 g
Material ohišja PC

Garancija: 2 leti