Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Zuru set Rainbocorns pliš (30833)

Zuru set Rainbocorns pliš (30833)

Številka: 1277084
Zuzu set vsebuje jajce v katerem je eden od 12 različnih pliškov „rainbocorns“ ter ima priloženo malo presenečenje v obliki enega od 6 različnih plastičnih „boo boo corn-ov“. Celoten opis
25,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1277084

Predstavitev

Rainbocorns

Zuru set Rainbocorns pliš (30833) bo navdušil vse otroke. Vsebuje jajce v velikosti 23 × 19,5 × 28 cm. Iz jajca se izleže eden od Rainbocornov in presenečenje – majhen Booboocorn, skrit v skrivnem jajčku. Kolekcija Rainboocorns je sestavljena iz Puppycorna, Kittycorna, Monkeycorna, Unicorna, Bunnycorna in Hamstercorna. Vsak pliš ima puhasto, svetlo grivo in bleščeč samorogov rog. Ima pa tudi krila v obliki metulja. Sestavi svojo zbirko, ki vsebuje kužka, mucko, samoroga, zajčka, opico in hrčka v obliki Rainbocorna.

Opozorilo: *Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev.**


Zberi vseh 12 Rainbocornov

Set vsebuje jajce velikosti 23 × 19,5 × 28 cm. V jajcu je eden od 12 različnih pliškov Rainbocorn. Priloženo je tudi malo presenečenje v obliki enega od 6 različnih plastičnih Boo-Boo Cornov, ki se skriva v plastičnem jajcu.


Bunnycorn

Bunnycorn

Hopcorn je vedno polna energije in nikoli se ne ustavi. Hipity uživa v poležavanju ob Mavričnem potoku ob vročih dneh s kozarcem sladkega čaja.

Hamstercorn

Hamstercorn

Pixelle je prava energijska bomba in hekerka Rainbocorn druščine. Munchie nikoli ne boste videli brez kakšnega grižljaja v ustih. Še posebej ima rada jagode vseh vrst.

Kittycorn

Kittycorn

Glitzy je brez dvoma kraljevske krvi in to daje vedeti vsem. Je vsekakor princeska celotne druščine in rojena voditeljica. Snapcat je predrzna in živahna.

Monkeycorn

Monkeycorn

Melody je rojena pevka, ki se rada zabava z njeni prijatelji. Splat je vedno razpoložen za potegavščine, njegova šibka točka pa so banane.

Puppycorn

Puppycorn

Scout in Scruff sta živahna dvojajčna dvojčka, ki ne znata biti pri miru. Drug drugemu dokončujeta stavke in kjer najdete enega od njiju.

Unicornt

Unicorn

Sparkie je bolj preproste in prijazne narave. Skrbi za nasad jabolk v Mavričnem mestu. Dazzle je družabna oseba in zdi se, da ji gre čisto vse dobro od rok.


Tehnične podrobnosti

Dimenzije (DxŠxV): 230 × 165 × 280 mm
Teža: 260 g
Primerno za: starejše od 36. meseca

Opomba

V pakiranju je eno jajce, ki vsebuje naključen Rainbocorn. Izbira Rainbocorna ni možna.