TY igrača Beanie Boos FANTASIA - barviti samorog, 62 cm
122,75 €

98,80 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka barvitega samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.


TY OWLETTE bela sova, 42 cm-34%
34,99 €

22,90 €

Zadnji kos!

Prikupna sovica bo s svojimi velikimi očmi čuvala otroke ponoči. Izdelana je iz pliša, ki je zelo prijeten na dotik.


Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
27,90 €

Zadnji kos!

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.


Fiesta Crafts ročna plišasta Punčka
31,25 €

29,60 €

Zadnji kos!

Po tem, ko otrok vstavi roko v igračo, Emil oživi – ob tem bo otrok razvijal domišljijo in spodbujal igro – končno bo lahko ustvaril lutkovno predstavo. Ročna plišasta igrač je v celoti interaktivna. Premika usta in roke ter otroku omogoči, da ustvari prav nepozabno zabavo, kjerkoli ste.


MÚ Brno maček Mikeš, 35 cm
17,20 €

Prikupnega mačka Mikeša poznamo po njegovih neverjetnih zgodbah, ki jih je doživel sam ali skupaj s prijatelji. Igrača je visoča 35 cm.


Rappa velik plišasti samorog, 68 cm-19%
36,60 €

29,40 €

Odlična cena

lepi sedeči plišasti samorog v čudoviti roza barvi in velikosti 68 cm je izdelan iz kakovostnega pliša. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


TY SLUSH kuža, 42 cm
34,99 €

29,90 €

Zadnji kos!

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


Fiesta Crafts ročna plišasta igrača Emil
31,25 €

29,60 €

Zadnji kos!

Po tem, ko otrok vstavi roko v igračo, Emil oživi – ob tem bo otrok razvijal domišljijo in spodbujal igro – končno bo lahko ustvaril lutkovno predstavo. Ročna plišasta igrač je v celoti interaktivna. Premika usta in roke ter otroku omogoči, da ustvari prav nepozabno zabavo, kjerkoli ste.


MÚ Brno Botra lisica, 35 cm
16,99 €

15,10 €

Zadnji kos!

Prikupna igrača plišaste lisice z višino 35 cm je bila narejena na osnovi češkoslovaške animirane televizijske serije. Na tip je izredno mehka in udobna.


TY TRACEY kuža, 42 cm-21%
34,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Črno-beli kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
20,20 €

Novo

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
19 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je svetlo rjave barve in je okrašen s čudovito rdečo mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


Lumpin Ovčka Olivija, dolgonoga
8,79 €

7,30 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.


TY Beanie Boos Blitz - modri samorog, 42 cm
32,79 €

26,60 €

Modri samorog je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Samorog je izredno prijeten na dotik in spodbuja otroke k igranju.


TY DOTTY mavrični leopard 42 cm
34,99 €

30,20 €

Novo

Prikupen mavrični leopard blagovne znamke TY z velikimi bleščečimi očmi, v katerega se boste takoj zaljubili. Narejen je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.


Rappa velik plišasti samorog, bel, 85 cm
27,36 €

20,40 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 85 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


MÚ Brno pes Štaflik, 45 cm
18,99 €

15,90 €

Prikupen lik češkega režiserja animiranih risank Zdeneka Smetane je sedaj tu v obliki igrače. Na dotik je zelo mehak, zato se boste radi pocrkljali z njim.


MÚ Brno psička Špagetka, 45 cm
18,99 €

16 €

Prikupen lik češkega režiserja animiranih risank Zdeneka Smetane je sedaj tu v obliki igrače. Na dotik je Špagetka zelo mehka, zato se boste radi pocrkljali z njo.


Rappa plišasti samorog, 80 cm
40,80 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.


Rappa stoječi plišasti medvedek, 40 cm
15 €

Čudoviti plišasti medvedek ne sme manjkati v vaši zbirki plišastih medvedkov! Medvedek v velikosti 40 cm je izdelan iz visokokakovostnega, kupa pliša. Ta plišani kos je idealno darilo za vse ljubitelje srčkastega pliša!


Jellycat Flamingo Flora
36,50 €

Mehka plišasta igrača Flamingo Flora blagovne znamke Jellycat se ponaša z odličnim posnemanjem perja. Ni primerna za otroke mlajše od 1 leta.


Jellycat lev Lancelot
29,30 €

Lev Lancelot blagovne znamke Jellycat je kakovostna in izjemno mehka plišasta igrača, ki popestri vsako otroško sobo. Primeren je za otroke od 1 leta starosti naprej.


TY WADDLES pingvin, 42 cm
34,99 €

31,30 €

Novo

Pingvinček je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.


Rappa ležeči plišasti pes, 89 cm
71,50 €

Veliki plišasti Bernski planšar, v velikosti 89 cm, je izdelan iz finega kakovostnega pliša, zato je idealen, kot vzglavnik za popoldanski dremež. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
13 €

Novo

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!


Rappa velik plišasti samorog Koki, 130 cm
49,60 €

44,40 €

Velika plišasta igrače v zasnovi roza samoroga z imenom Koki, ne sme manjkati v prav nobeni otroški sobi. Plišasta igrača v velikosti 130 cm je izdelana v veliki zasnovi Idealno darilo za vsako priložnost!