Rappa ležeči plišasti pes, 44 cm
17,87 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 44 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

Lamps Plišasti leopard
27,16 € 19,59 €

Zadnji kos!

Podarite otroku novega prijatelja – velikega in plišastega leoparda, ki je tak, kot bi bil pravi. Igrača je izdelana iz nzelo mehkega plišastega materiala, ki je prijeten na otip.

TY igrača Beanie Boos FANTASIA - barviti samorog, 62 cm-31%
112,99 € 77,90 €

Zadnji kos!

Vrhunska igračka barvitega samoroga, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.

Rappa veliki plišasti medved 100 cm, siva
22,75 €

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je sive barve in je okrašen s čudovito mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

MÚ Brno maček Mikeš, 35 cm-24%
16,99 € 12,90 €

Odlična cena

Prikupnega mačka Mikeša poznamo po njegovih neverjetnih zgodbah, ki jih je doživel sam ali skupaj s prijatelji. Igrača je visoča 35 cm.

TY TRACEY kuža, 42 cm
34,49 € 28,76 €

Črno-beli kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

Rappa plišasti samorog, 80 cm
40,37 €

Veliki luštni plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi! Plišasta igrača v velikosti 80 cm iz kakovostnega mehkega pliša. Samorog je roza barve in **ima mavrični rog, ušesa in šape. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

Lamps Plišasti lev, 50 cm
16 € 15,23 €

Plišasta igračka v obliki mogočnega kralja živali, leva. Izdelana iz visoko kakovostnega materiala pliš. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Ta lev je idealno darilo za vse male in velike.

TY SLUSH kuža, 42 cm
34,49 € 29,90 €

Odlična cena

Simpatičen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

Rappa ležeči plišasti maček, 50 cm
30,77 €

Plišasti ležeči maček z dolžino 50 cm izgleda, kot pravi muc! Mačka je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa. Vsi izdelki te kolekcije so izdelani iz visokokakovostnega in obilnega pliša.

Rappa plišasta žirafa, stoječa, 40 cm Eco Friendly
11,60 € 10,42 €

Ta ljubka plišasta žirafa ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost žirafe je 40 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Lamps Plišasti Tiger, beli, 55 cm
11,30 € 10,23 €

Velik plišasti beli tiger ki bo navdušil vsakega otroka. Enega izmed največjih zveri imaš lahko kar v svoji sobi. Igrača je velika 55 cm. Ta tiger je idealno darilo za vse male in velike.

Rappa plišasta štorklja, 39 cm Eco Friendly
11,30 € 10,17 €

Ta ljubka plišasta štorklja ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 39 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa stoječi plišasti medvedek, 40 cm
16,58 €

Čudoviti plišasti medvedek ne sme manjkati v vaši zbirki plišastih medvedkov! Medvedek v velikosti 40 cm je izdelan iz visokokakovostnega, kupa pliša. Ta plišani kos je idealno darilo za vse ljubitelje srčkastega pliša!

TY Beanie Boos Blitz - modri samorog, 42 cm
34,49 € 29,30 €

Modri samorog je ena izmed zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, katerih globina je povečana zaradi svetleče iris. Samorog je izredno prijeten na dotik in spodbuja otroke k igranju.

MÚ Brno Botra lisica, 35 cm
17,85 €

Prikupna igrača plišaste lisice z višino 35 cm je bila narejena na osnovi češkoslovaške animirane televizijske serije. Na tip je izredno mehka in udobna.

Rappa ležeči plišasti pes, 61 cm
35,97 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Bernski planšar v velikosti 61 cm je izdelan iz visokokakovostnega pliša.

Rappa veliki plišasti medved Bono 80 cm
14,32 €

Simpatičen plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Plišasti medved v velikosti 80 cm je izdelan iz kakovostnih materialov in je okrašen s trakom. Idealno darilo za vsako priložnost!

Rappa plišasti medved Kuba 100 cm, rjav
22,27 €

Veliki plišasti medved Kuba je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medved je velik 100 cm in je izdelan iz kakovostnega pliša, dobavljiv je v svetlo rjavi barvi. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.

Lumpin Ovčka Olivija, dolgonoga
8,79 € 8,04 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.