Rappa plišasta perzijska mačka, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Lepa plišasta perzijska mačka, velikosti 30 cm. Izdelana je iz ekskluzivnega in kakovostnega pliša. Otroci imajo izredno radi igrače. In ta plišasta igrača je odlično darilo!


Rappa plišasti pes yorkshire, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči Yorkshire je izdelan iz ekskluzivnega, visokokakovostnega pliša in je velik približno 30 cm. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!


Rappa plišasti samorog, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatični plišasti samorog z mehko in čudovito roza dlako v skupni velikosti 30 cm. Izdelan je iz ekskluzivnega in kakovostnega pliša. Otroci imajo izredno radi igrače. In ta plišasta igrača je odlično darilo!


Russ Rjavi tiger Russ, 35 cm
21,50 €

20,30 €

Zadnji kos!

Plišasti rjavi tiger, narejen iz kvalitetnega pliša, je zelo realističnega izgleda.


TY hišni ljubljenček BRIGITTE, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo BRIGITTE odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


TY hišni ljubljenček MAX, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo MAX odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


Fiesta Crafts ročna plišasta igrača Opica
19,52 €

18,50 €

Zadnji kos!

Po tem, ko otrok vstavi roko v igračo, žival oživi – ob tem bo otrok razvijal domišljijo in spodbujal igro – končno bo lahko ustvaril lutkovno predstavo. Ročna plišasta igrač je v celoti interaktivna. Premika usta in roke ter otroku omogoči, da ustvari prav nepozabno zabavo, kjerkoli ste.


TY hišni ljubljenček SNIŽEK, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo SNIŽEK odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


Rappa plišasti pes foksterier, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Foksterier v velikosti 30 cm je izdelan iz ekskluzivnega, visokokakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!


Rappa plišasti pes Jack Russel, 30 cm
10,50 €

Zadnji kos!

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči Jack Russel terier je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!


TY hišni ljubljenček BARON, 27 cm - Medium
16,49 €

12,75 €

Zadnji kos!

Plišasto igračo BARON odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


Rappa sedeči plišasti medvedek, 28 cm
11,20 €

Novo

Plišasti medved je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Medvedek je izdelan iz kvalitetnega pliša, je svetlo rjave barve in je okrašen s čudovito rdečo mašno. Ta plišasta igrača je idealno darilo za vse male in velike.


Lumpin terier Kalamity, velik
11,29 €

9,30 €

Prihaja iz cenjene družine Yorkshire. Ob neprijetnih dnevih ti bo pričaral mnogo veselja, kjerkoli boš. Ta ugled ga je spremljal že od rojstva. Dano mu je značilno ime – KALAMITY. Srce ima na pravem mestu, njegov značaj je dober. Zato brezskrbno uživaj z njim, kjerkoli boš.


Lumpin zajkla Emily, velika
10,90 €

9 €

Skoraj vsaka deklica obožuje majhnega, ljubkega in prijaznega mehkega zajčka. Emilia je zelo ponosna nanj in zato pazite, da ga ne umažete. Prepotoval je zelo dolgo pot vse od polarnih dežel, da preživi vse lepe dneve na čistih alpskih travnikih, polnih cvetja in zelišč – obožuje, ko se uleže in vonja čudovite sveže vonjave.


TY hišni ljubljenček MEL, 27 cm - Medium-15%
16,49 €

13,90 €

Odlična cena

Plišasto igračo MEL odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.


Lumpin lisjak Felix
7,77 €

6,30 €

Lisjak Felix daje nasvete, medtem ko čaka in zelo radi ujame vse, ki jih sreča. Če pa potrebujete pomoč, se lahko obrnete nanj z zaupanjem. V celotnem Nacionalnem parku Krka ne boste našli bolj koristnega mentorja in pomočnika.


Lumpin Mocca opica, srednja
10,90 €
10,60 €

Kot ponavadi je bilo vse to eno veliko naključje! Neločljiva dvojica MOCCA in COFEE sta se srečala na trgu v Braziliji, ki sta jo seveda oba obiskala. Ne samo, da je bila Cofee s svojim lepim krznom bila takoj očarana, njeno ime pa je toliko bolj očaralo vse ostale. Zato se je odločil, da bo njuna pot skupna. Navsezadnje ima rad kavo, tako kot Mocca!


Lumpin Ovčka Olivija, baletka
11,68 €

9,60 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.


MÚ Brno Ježek, 28 cm, črni
16,99 €

16,10 €

Prikupen Ježek vas bo popolnoma očaral s svojim nasmejanim obrazom. Narejen je iz mehkega materiala, ki je mehek na dotik.


Jellycat dinozaver Whale
40,50 €

Plišasta igrača dinozaver Whale proizvajalca Jellycat meri 34 cm. Primerna je za otroke od rojstva naprej.


Suki medo Harry, 35 cm
19,99 €

18,80 €

Suki medvedki osvajajo srca. So zelo mehki na otip in simpatični. Z najkvalitetnejšimi materiali in posebnim polnjenjem, so idealni za okras ali crkljanje.


Jellycat aligator Alan
27,30 €

Plišasta igrača aligator Alan blagovne znamke Jellycat se ponaša s čudovito mehko teksturo, ki odlično posnema aligatorjeve luske. Primerna je za otroke od rojstva naprej.


Jellycat Doodlebug Caterpillar
22,20 €

Doodlebug Caterpillar blagovne znamke Jellycat je izjemno mehka in kakovostna plišasta igrača. Primerna je za otroke od rojstva naprej.


Jellycat lama Luscious
48,60 €

Lama Luscious blagovne znamke Jellycat je izjemno mehka in kakovostna plišasta igrača, ki vas bo očarala z odlično imitacijo kožuščka prave lame. Primerna je za otroke od 1 leta starosti dalje.


Jellycat miška Jumble
23,30 €

Miška Jumble blagovne znamke Jellycat vas bo navdušila s svojo mehkobo in prisrčnim videzom. Primerna je za otroke od rojstva naprej.


Suki medo Thomas, 35 cm
18,80 €

Suki medvedki osvajajo srca. So zelo mehki na otip in simpatični. Z najkvalitetnejšimi materiali in posebnim polnjenjem, so idealni za okras ali crkljanje.


Rappa plišasti pes bišon, 30 cm
9,73 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči kodrasti bišon je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!


Bino plišasta igrača Krtek, 30 cm
14,89 €

Razširite svojo zbirko znakov iz svoje najljubše otroške vloge Gospe Krtkove, ki je zasnovana kot mehka plišasta igrača z roza in lahkotno torbico, bo prav gotovo všeč vsem majhnim puncam.


Jellycat kužek Jumble
23,30 €

Kužek Jumble blagovne znamke Jellycat je plišasta igrača, ki vas bo očarala s svojo kakovostjo in izjemno mehkobo. Primeren je za otroke od rojstva naprej.