Lumpin terier Kalamity, velik
11,29 € 9,81 €

Zadnji kos!

Prihaja iz cenjene družine Yorkshire. Ob neprijetnih dnevih ti bo pričaral mnogo veselja, kjerkoli boš. Ta ugled ga je spremljal že od rojstva. Dano mu je značilno ime – KALAMITY. Srce ima na pravem mestu, njegov značaj je dober. Zato brezskrbno uživaj z njim, kjerkoli boš.

MÚ Brno Ježek, 28 cm, črni
17,71 €

Prikupen Ježek vas bo popolnoma očaral s svojim nasmejanim obrazom. Narejen je iz mehkega materiala, ki je mehek na dotik.

Rappa plišasti pes foksterier, 30 cm
11,57 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Foksterier v velikosti 30 cm je izdelan iz ekskluzivnega, visokokakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!

Rappa Plišasti kengurujček z mladičem, 32 cm Eco Friendly
21,60 € 19,43 €

Ta ljubki plišasti kenguru ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 32 cm. Vključen je mladiček v velikosti cca 12 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Lumpin Ovčka Olivija, baletka
11,68 € 10,60 €

Ko noč postane temna in je čas za spanje, bom tudi jaz s teboj. Nikoli več te ne bo strah. Odžene zle duhove in kliče čudovite sanje. Vse ovce skupaj preštejemo, dokler se ne zaspiš.

Rappa Plišasti volk z mladičkom, 27 cm
21,10 € 18,87 €

Simpatični plišasti volk z mladičem ne sme manjkati v vaši zbirki pliša! Sedeči volk je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša, njegova višina pa je približno 27 cm. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka.

Rappa Plišasti prašič, stoječi, 26 cm Eco-Friendly
8,50 € 7,68 €

Ta ljubki plišasti prašič ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 26 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasta kokoš, stoječa, 33 cm Eco Friendly
20,50 € 18,44 €

Ta ljubka plišasta kokoš ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost kokoši je 33 cm. Priloženo je jajce. Kokoš je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa sedeči plišasti pes, 30 cm Eco Friendly
11,70 € 10,42 €

Ta ljubki plišasti Višavski terier ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 30 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Eco-friendly plišasti severni medved, ležeč, 28 cm
12,30 € 11,16 €

Ta čudovit ležeči plišasti severni medved ne sme manjkati v nobeni otroški sobici. Velikost plišaste igrače 28 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti divji prašič, stoječi, 30 cm Eco-Friendly
12 € 10,80 €

Ta ljubki plišasti divji prašič ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 30 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Lumpin Mocca opica, srednja
11,72 €

Kot ponavadi je bilo vse to eno veliko naključje! Neločljiva dvojica MOCCA in COFEE sta se srečala na trgu v Braziliji, ki sta jo seveda oba obiskala. Ne samo, da je bila Cofee s svojim lepim krznom bila takoj očarana, njeno ime pa je toliko bolj očaralo vse ostale. Zato se je odločil, da bo njuna pot skupna. Navsezadnje ima rad kavo, tako kot Mocca!

Rappa ležeča plišasta muca, 35 cm
18,10 € 16,34 €

Ta lepa plišasta muca ne sme manjkati v nobeni otroški sobi. Velikost mucke je 35 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa plišasti labrador, sedeči, 27 cm Eco Friendly
16,30 € 14,62 €

Ta ljubki plišasti labradorec ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 27 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti yorki, stoječi, 30 cm Eco-Friendly
14,60 € 13,13 €

Ta ljubki plišasti yorki ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 30 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

TY hišni ljubljenček MEL, 27 cm - Medium
15,99 € 8,90 €

Plišasto igračo MEL odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.

TY hišni ljubljenček SNIŽEK, 27 cm - Medium
16,49 €

Plišasto igračo SNIŽEK odlikuje vrhunska kakovost iz ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so prijazne na dotik, znane pa so po svojih velikih očeh. Vsak hišni ljubljenček ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesem, ki jo najdete na etiketi.

Jellycat lama Luscious
54,18 €

Lama Luscious blagovne znamke Jellycat je izjemno mehka in kakovostna plišasta igrača, ki vas bo očarala z odlično imitacijo kožuščka prave lame. Primerna je za otroke od 1 leta starosti dalje.

Unikatoy GE Husky sedeči, 26 cm (25342)
10,90 € 8,43 €

Plišasta igrača husky z velikimi in bleščečimi očmi, bo razveselila vse otroke. Velik je 26 cm in primeren za vse otroke od 1. leta starosti.

Jellycat Doodlebug Caterpillar
24,78 €

Doodlebug Caterpillar blagovne znamke Jellycat je izjemno mehka in kakovostna plišasta igrača. Primerna je za otroke od rojstva naprej.

Suki medo Thomas, 35 cm
20,96 €

Suki medvedki osvajajo srca. So zelo mehki na otip in simpatični. Z najkvalitetnejšimi materiali in posebnim polnjenjem, so idealni za okras ali crkljanje.

Rappa plišasti panda, sedeča, 31 cm Eco Friendly
18,40 € 16,60 €

Ta ljubka plišasta panda ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost pande je 31 cm. Panda je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti krokodil, 34 cm Eco Friendly
8,50 € 7,71 €

Ta ljubki plišasti krokodil ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 34 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Bino plišasta igrača Krtek, 30 cm
14,89 €

Razširite svojo zbirko znakov iz svoje najljubše otroške vloge Gospe Krtkove, ki je zasnovana kot mehka plišasta igrača z roza in lahkotno torbico, bo prav gotovo všeč vsem majhnim puncam.

Lumpin lisjak Felix
7,77 € 7 €

Lisjak Felix daje nasvete, medtem ko čaka in zelo radi ujame vse, ki jih sreča. Če pa potrebujete pomoč, se lahko obrnete nanj z zaupanjem. V celotnem Nacionalnem parku Krka ne boste našli bolj koristnega mentorja in pomočnika.

Rappa plišasti pes bišon, 30 cm
11,57 €

Simpatičen plišasti pes je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Sedeči kodrasti bišon je izdelan iz ekskluzivnega, kakovostnega pliša. Ta senzacionalni pliško je idealno darilo za otroka!