ChiChi Love pes čivava Glam Fashion
35,60 € 31,74 €

Luksuzen pes čivava bo postal priljubljen pasji spremljevalec vsake male deklice. Je čudovito mehak in lep. V paketu je tudi praktična torbica za prenašanje vašega psička.

TY BEAKS tukan, 24 cm
12,49 € 11,79 €

Zadnji kos!

Prikupen tukan vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY DARLA roza zmaj, 24 cm
12,49 € 10,96 €

Zadnji kos!

Prikupen zmajček je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

Rappa plišasta miška, 16 cm
6,60 € 5,97 €

Ta ljubka plišasta miška ne sme manjkati v nobeni otroški sobi med zbirko živali. Dolžina miške je 16 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

TM Toys Fortnite Loot plišasti Durr Burger
14,86 €

Zadnji kos!

Fortnite je priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se preseli v resničnost zahvaljujoč temu plišastemu Durr Burgerju, ki bo prav gotovo všeč vsem ljubiteljem te igre. Zabava virtualnega sveta se spreminja v resničnost, zahvaljujoč tej plišasti igrači, ki bo navdušila vsakega oboževalca igre.

Rappa Plišasta sova, polarna, 18 cm Eco Friendly
9,90 € 8,93 €

Ta ljubka plišasta sova ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost sove je 18 cm. Panda je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

TY igrača Beanie Babies IDA - ježek, 24 cm
13,17 €

Zadnji kos!

Prikupen plišasti ježek, blagovne znamke TY, bo vaše otroke navdušil z mehkimi, veselimi barvami in velikimi svetlečimi očmi. Ježek je odličen spremljevalec pri igranju ter dobra družba med spanjem ali potovanjem.

TM Toys Fortnite plišasta Lama Loot
19,43 € 15,99 €

Fortnite je tudi zelo priljubljena računalniška igra. Pridružite se njenim oboževalcem! Zabava virtualnega sveta se spreminja v resničnost, zahvaljujoč tej plišasti lami, ki bo navdušila vsakega oboževalca igre. Višina plišaste lame je 18 cm.

TM Toys Fur Balls igrača Snežna kepica
25,30 € 23,41 €

Omejena izdaja igrače – Snežna kepica. Izgubljeni v snegu pozimi izgledajo kot snežna kepa. Katera žival se skriva v plišastem naboru? Če želiš izvedeti jo moraš najprej počesati. Bo to morž, pingvin ali polarni medved? Priložena je tudi krtača v dodelani obliki, sponka in potrdilo.

ChiChi Love Čivave pasja družina v torbici
35,60 € 31,77 €

Luksuzen pes čivava s prikupnim mladičkom bo postal priljubljen pasji spremljevalec vsake male gospodične. V paketu je tudi praktična torbica za prenašanje vašega psička.

Spin Master Hatchimals plišasta igrača
17,65 €

Mehki, prikupni, plišasti, to so plišaste različice tvojih najljubših Hatchanimals! Te plišaste igrače so shranjene v jajčkih z vijoličnim plišastim srčkom. Preprosto odpri vrh jajca in spoznaj svojega novega čudovitega prijatelja.

ChiChi Love pes čivava na turneji
23,80 € 21,15 €

Luksuzen pes čivava bo postal priljubljen pasji spremljevalec vsake male deklice. Je čudovito mehak in lep. V paketu je tudi praktična torbica za prenašanje vašega psička.

TY DEXTER čivava, 24 cm
13,28 €

Prikupena čivava vas bo popolnoma očarala s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY PRECIOUS roza kuža, 24 cm
13,15 €

Prikupen kuža je primeren tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njegove velike in simpatične oči. Narejen je iz pliša, zato je nežen na dotik.

TY OWLETTE bela sova, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupna sovica bo s svojimi velikimi očmi čuvala otroke ponoči. Izdelana je iz pliša, ki je zelo prijeten na dotik

TY FANTASIA mavričen samorog, 24 cm
13,12 €

Prisrčen mavrični samorog z ogromnimi bleščečimi očmi, v katerega se boste takoj zaljubili. Narejen je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.

TY CINDER zeleni zmaj, 24 cm
13,13 €

Prikupen zmajček vas bo s svojimi velikimi in bleščečimi očmi popolnoma očaral. Narejen je iz pliša, zato je zelo mehek na dotik.

TY OWEN mavrična sova, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupna sova vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Ponoči pa bo pazila, da otrok v temi ne bo strah. Narejena je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY RAINBOW mavrični pudelj, 24 cm-24%
12,49 € 9,40 €

Odlična cena

Prikupen pudelj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY SAFFIRE zmaj, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Prikupen zmaj vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek

TY GILDA roza flamingo, 24 cm
13,31 €

Prikupen flamingo vas bo popolnoma očaral s svojimi bleščečimi in velikimi očmi. Narejen je iz pliša, ki je na dotik zelo mehek.

TY PEGASUS beli samorog, 24 cm
12,90 €

Odlična cena

Beli samorog z zlatim rogom in velikimi očmi bo zagotovo osvojil vaše srce. Narejen je iz pliša, ki je nežen na dotik.

Rappa Eco-friendly plišast lev, sedeč, 25 cm
11,60 € 10,44 €

Ta čudovit plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobici. Velikost plišaste igrače 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Eco Friendly plišasta koala, sedeča, 15 cm
8,30 € 7,48 €

Simpatična plišasta koala je nepogrešljiva igrača v vsaki otroški sobi. Velika je 15 cm in narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasta morska želva, 25 cm Eco Friendly
11 € 9,20 €

Ta ljubka plišasta želva ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost želve je 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti gepard, sedeči, 25 cm Eco Friendly
13,60 € 12,22 €

Ta ljubki plišasti gepard ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 25 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

TY igrača Beanie Boos rozni tjulenj PIERRE, 24 cm - Medium
12,83 €

Vrhunska igračka roznega tjulnja, ameriške blagovne znamke TY. Igrače te znamke so zelo prijetne na dotik in so znane po svojih velikih ter svetlih očeh. Vsaka igrača ima svoje ime, datum rojstva in kratko pesmico, ki jo najdete na logotipu.

Rappa Plišasti ježek, 17 cm Eco Friendly
5,70 € 5,08 €

Ta ljubki plišasti ježek ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 17 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

ChiChi Love Igrača mucek
12 € 10,55 €

Očarljiv mucek postane ljubljeni spremljevalec vsakega otroka. Lep, mehak in prijeten na dotik. Poleg tega je ta mucek opremljen z zvočnimi efekti. Prav tako lahko teče in premika rep. Pustite se tudi sami očarati.

Lumpin Konjiček Juraj, bež, velik
10,51 € 9,58 €

Konj Juraj je z Stefanom neločljiv in zvest prijatelj. Neprestano širijo dobro razpoloženje okoli vseh dobrih ljudi. Vedno in povsod je lahko. Še vedno skačejo, poskakujejo in se veselijo. Kdorkoli ga vidi, se takoj skuša igrati z njim.

ChiChi Love plišasta igrača s podobo mini pujska
12 € 10,57 €

Očarljiv pujsek postane ljubljeni spremljevalec vsakega otroka. Lep, mehak in prijeten na dotik. Ob vsem ima ta majhen pujsek zvočne učinke. Prav tako lahko teče, premika rep in iztegne repek. Pustite se tudi sami očarati.

Rappa Plišasti lev, ležeč, 17 cm Eco Friendly
8,20 € 7,36 €

Ta ljubki plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 17 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa plišasti lenivec, sedeči, 18 cm Eco Friendly
7,60 € 6,75 €

Ta ljubki plišasti lenivec ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 18 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa sedeča plišasta panda, ECO-FRIENDLY, 20 cm
11,30 € 10,26 €

Ta ljubka plišasta panda ne sme manjkati v nobeni otroški sobi med zbirko živali. Velikost lisičke je 20 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa Alpaka stoječa plišasta lama, ECO-FRIENDLY, 23 cm
10,40 € 9,40 €

Očarljiva plišasta lama ne smejo manjkati v nobeni otroški sobi v zbirki ljubkih živali. Velikost lame je 23 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

Rappa plišasti lev, sedeči, 18 cm Eco Friendly
7,60 € 6,75 €

Ta ljubki plišasti lev ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 18 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

TY igrača Beanie Boos leopard DOTTY, 24 cm - Medium-31%
12,49 € 8,50 €

Odlična cena

Igračka leoparda blagovne znamke TY z velikimi, bleščečimi očmi se bo vašemu otroku prikupila na prvi pogled. Izdelana je iz mehkega pliša, ki je zelo prijeten na dotik.

Lumpin zajkla Emily, majhna
9,73 € 8,99 €

Skoraj vsaka deklica obožuje majhnega, ljubkega in prijaznega mehkega zajčka. Emilia je zelo ponosna nanj in zato pazite, da ga ne umažete. Prepotoval je zelo dolgo pot vse od polarnih dežel, da preživi vse lepe dneve na čistih alpskih travnikih, polnih cvetja in zelišč – obožuje, ko se uleže in vonja čudovite sveže vonjave.

Rappa ležeča plišasta lisička, ECO-FRIENDLY, 23 cm
10,40 € 9,46 €

Očarljiva plišasta lisička ne sme manjkati v nobeni otroški sobi v zbirki ljubkih živali. Velikost lisičke je 23 cm. Izdelana je iz kakovostnega pliša in je del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač RAPPA.

TM Toys Fur Balls Plišaste igrače - Cvetličnica
26,88 € 23,57 €

Katera žival se skriva v plišastih šopih? Če želite izvedeti jo morate najprej okopati in počesati. Ali je to zajček, mačka ali pes? Vključena je tudi krtača v obliki srca, sponka in navodila o reševanju.

TY igrača Beanie Boos GILBERT - roza žirafa, 24 cm
12,49 € 12,09 €

Roza žirafa je ena iz zbirke plišastih živali TY, za katere so značilne velike oči, ki vsebujejo bleščečo iskrico, kar oči naredi še bolj globoke. Žirafa je zelo prijazna in mehka na dotik.

TY LINDI roza muca, 24 cm
13,12 €

Prikupna mucka je primerna tako za igro, kot za crkljanje. Neverjetno pozornost pritegnjejo njene velike in simpatične oči. Narejena je iz pliša, zato je nežna na dotik.

Lumpin konj Stefan, velik
10,53 € 9,58 €

Plišasti konj Stefan bo s svojo simpatičnostjo postal najboljši prijatelj vsakega otroka.

Rappa Plišasti petelin, 22 cm Eco Friendly
7,60 € 6,75 €

Ta ljubki plišasti petelin ne sme manjkati v nobeni otroški sobi ali med živalmi. Velikost plišaste igrače 22 cm. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.

Rappa Plišasti tjulen, 23 cm Eco Friendly
9,20 € 7,98 €

Noben ljubitelj živali ne sme zamuditi čudovitega plišastega tjulna. Igrača je narejena iz visokokakovostnega pliša in je tako del ekskluzivne kolekcije plišastih igrač Rappa.