Play-Doh proizvodnja kokic-39%
22,70 € 13,66 €

Odprodaja

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh set Kit

Play-Doh set Kit

Ocena: 4,4
14,99 € 13,01 €

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh zobozdravnik-26%
21,99 € 16,10 €

Odprodaja

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,92 €

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - številke
10,10 €

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh set v vedru - plaža
10,05 €

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh set Mešalnik
22,56 € 12,79 €

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov-30%
9,90 € 6,90 €

Odlična cena

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
10,03 €

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

PlayFoam krogle za oblikovanje – 4x B + 4x svetleče
10,10 € 9,31 €

Zadnji kos!

Komplet dvojnega pakiranja modelirne mase, ki ne pušča sledi. Vsebuje osem veselih in svetlečih barv. Samo originalna PlayFoam® se med igranjem ne zlepi in ne razpade. Veseli jo bodo vsi oblikovalci in tvorci, stari od 3 do 8 let.

Play-Doh Wheels delovno območje
21,92 € 20,24 €

Zadnji kos!

V tem delovnem območju ni težkega dela! Uporabite moč drobilca za mletje Play-Doh gramoznih kamnov in potem prevažajte tovor s smetmi s tovornjakom za odlaganje. Zgradite super gladko cesto Play-Doh s pomočjo tovornjaka.

Play-Doh Olaf in snežne kreacije
22,70 € 18,50 €

Naj otroci razvijejo svojo domišljijo z najljubšim likom iz pravljice Frozen, snežaka Olafa. s katerimi lahko otroci modelirajo različne zabavne snežne kreacije, kot so snežinke in podobno.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 13,85 €

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh Demonstracijski poni Naybelle
15,50 € 14,37 €

Čas je za konjsko predstavo in Naybelle potrebuje pomoč pri pripravi na prvo nagrado! Dodajte grivo, pletenico in okrasite njeno pričesko s pentljami, rožami in modrim trakom. Ta simpatični poni se lahko v trenutku pretvori v pravega cestnega dirkača! Ko stisnete glavo, zadnje noge brcnejo.