Spin Master Cool Maker Zapestni trak 2019
39,20 € 35,29 €

Zadnji kos!

Z novo zapestnico Cool Maker lahko pletete čudovite zapestnice prijateljstva in zdaj tudi ogrlice. Barvne vretene vstavite v stroj v skladu s priloženimi vzorci in v trenutku ustvarite kakovostno zapestnico ali ogrlico. V kompletu je naprava KumiKreator in vsa dodatna oprema za izdelavo zapestnic.

Denis Elastike Loom, 10000 kosov
17,02 €

Zadnji kos!

Najboljši način, da se otroci naučijo novih veščin je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje 10000 zaponk za izdelavo čudovitih ogrlic, zapestnic ali prstanov.

SES Lesene kocke

SES Lesene kocke

Ocena: 4
19,18 € 17,11 €

Zadnji kos!

Lesene igrače bodo omogočile najmanjšim ustvarjanje s trdnimi in kakovostnimi igračami. Na preprost način si lahko zamislite, kaj potrebujete, samo vključite svojo domišljijo. V kompletu je tudi kladivo za enostavno zlaganje.

SES učni set jaz se učim uporabljati lepilni trak-27%
8,25 € 5,95 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči nove veščine, je zagotovo skozi prakso. Seveda pa mora biti učenje tudi zabavno. Komplet vsebuje vse za učenje ravnanja z lepilnim trakom.

Ravensburger GraviTrax Zipline
9,99 €

Zadnji kos!

Zipline povezuje odseke proge za premagovanje dolgih razdalj in različnih višin. Kako daleč bodo potovale vaše kroglice, ko jih boste povezali z Zipline stezo?

Ravensburger GraviTrax Flip
9,99 €

Ta zabavna igra s kroglico vsebuje Flip bazo ter 1 dolgo, 2 srednji in 3 kratke steze. Primerna od 8. leta naprej.

SES ustvarjanje s štampiljkami flomastrov-24%
10,17 € 7,69 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih veščin, je zagotovo skozi prakso. Učni set vsebuje vse, kar potrebujejo otroci za ustvarjanje svojih prvih umetnin z mini štampiljkami v obliki flomastrov.

SES hišica za žuželke
12,88 € 12,29 €

Zadnji kos!

Hišica za žuželke bo otroke zabavala s sestavljanjem novega doma za različne insekte. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

Wild science lepotni salon Factory
19,95 €

Zadnji kos!

Edinstven in čudovit komplet za pripravo šumečih kopalnih bombic in čisto svojih parfumov, s katerimi lahko kopalne bombice še dodatno odišavite

Ravensburger GraviTrax Jumper
9,99 €

Igralni set Gravitrax Jumper dvigne vašo kroglico na višjo raven in ustvari tranzitni tunel.

Ravensburger GraviTrax Prenos
9,99 €

Zadnji kos!

Združite Transfer s svojim začetnim GraviTraxom, da kroglice potujejo na daljših razdaljah. Kako daleč bodo kroglice poskočile?

Ravensburger GraviTrax Zamah
9,99 €

Zadnji kos!

Z GraviTrax zajemalko lahko dvignete kroglico na zgornjo progo in tako podaljšate tek.

Unikatoy Magic lepotilna miza, 32 cm (25361)
34,90 € 19,06 €

Unikatoy Magic lepotilna miza je primerna za deklice od 3. leta starosti. Vsebuje 14 različnih dodatkov ter ima vgrajene luči v treh barvah, ki se spreminjajo, in 4 melodije, ki zaigrajo, ko se dotaknete ogledala s pomočjo čarobne palice.

Maped Barve za steklo, kreativni set
6,50 € 5,21 €

Zadnji kos!

Z barvami za na steklo lahko ustvarite okraske za na okna in ostale steklene površine, v pomoč pa sta tudi 2 plastificirani kartici s predlogami.

SES oblikovanje s papirjem-55%
8,71 € 3,90 €

Odlična cena

SES oblikovanje s papirjem prinaša 4 zabavne predtiskane tkalske kartice z motivom morske deklice, tortice, princese in samoroga.

Maped Hranilnik kreativni set
6,99 €

Pobarvajte in si sestavite prikupen hranilnik v obliki robotka, ki bo premaknil roke vsakič, ko boste vanj shranili kovanec.

Jiri Models magneti, Krtek-50%
7,50 € 3,71 €

Odlična cena

Magneti z motivi prikupnega risanega junaka Krtka in njegovih prijateljev.

Maped Puzzle, kreativni set
11,90 € 8,26 €

Kreativna aktivnost, s katero otroci ustvarijo svoje sestavljanke, ki jih lahko kasneje tudi sami sestavijo. Set je primeren za otroke od 4. leta dalje.

Maped Kombi, kreativni set-39%
6,50 € 3,95 €

Odlična cena

Kreativna aktivnost, ki združuje lepljenje in barvanje, končni izdelek pa je pisan hipi kombi. Set je primeren za otroke od 4. leta dalje.

Jiri Models magneti, Levji kralj-50%
7,50 € 3,71 €

Odlična cena

Jiri Models prikupni magneti z motivi priljubljenega risanega junaka Levjega kralja in njegovih prijateljev.

Jiri Models magneti, Sneguljčica-50%
7,50 € 3,71 €

Odlična cena

Jiri Models prikupni magneti z motivi priljubljene Disneyjeve risane junakinje Sneguljčice in njenih prijateljev.

4M ročne lutke pošasti-35%
11,99 € 7,79 €

Odlična cena

Najboljši način, da se otrok nauči novih stvari in razvije svojo kreativnost je zagotovo skozi igro. Komplet vsebuje vse za izdelavo lutk, ki jih lahko uporabite v igri.

Maped Memory, kreativni set
11,90 € 9,52 €

Zadnji kos!

Kreativna aktivnost, ki združuje lepljenje in barvanje, končni izdelek pa je zabavna družabna igra spomin. Set je primeren za otroke od 4. leta dalje.

Maped Prstne barve kreativni set
17,99 €

Domiselen komplet za otroke, stare od 2 do 3 let, ki vključuje barvanje in lepljenje, je pakiran v ličnem in priročnem kovčku, kamor lahko shranite vse dele.

4M magneti princeske
13,90 € 10,74 €

Prepustite se domišljiji ter sestavite zgodbo o pravljičnih princeskah. Komplet sestavlja kovček z 50 magnetki in šestimi različnimi ozadji.