Play-Doh zobozdravnik
23,30 €

21,80 €

Zadnji kos!

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.


Play-Doh policist na motorju Town-25%
14,78 €

11 €

Zadnji kos!

Play-Doh komplet policista z motorjem in dodatki, ki bo hitro prihitel na mesto vsakega zločina. Primerno za otroke od 3. leta starosti naprej.


Play-Doh set Majhna hobotnica
22,56 €
21,50 €

Zadnji kos!

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.


Play-Doh set v vedru - številke
9,96 €

9,10 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.


Play-Doh set v vedru - piknik-21%
9,96 €

7,86 €

Odlična cena

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.


Play-Doh igrača Dinosaurus Rex
21,52 €

15,60 €

Zadnji kos!

Ta veseli dinozaver bo v vaših mislih pričaral veliko fantazije. Dinosaurus Rex je opremljen z zabavnimi funkcijami, dodatki in 4 plastelini znamke Play-Doh. Plastelin se ne lepi in ne masti.


Play-Doh set v vedru - plaža-20%
9,96 €

7,90 €

Odlična cena

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


Play-Doh gasilska postaja Town
29,30 €

Zadnji kos!

Play-Doh komplet gasilske postaje s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Play-Doh gasilsko vozilo Town
19,96 €

17,25 €

Odlična cena

Play-Doh komplet gasilskega vozila s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Play-Doh veliko pakiranje plastelina, 20 kosov
21,81 €

20,70 €

Zadnji kos!

Velik paket vsebuje 20 posodic plastelina Play-Doh in predstavlja neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.


Play-Doh barvne slaščice
14,31 €
14,10 €

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.


Play-Doh set za peko burgerjev
14,41 €

12,90 €

Odlična cena

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov s katerimi boste pripravili odlične burgerje. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


Play-Doh komplet plastelina s konfeti, 6 kosov
9,59 €
9,20 €

Zadnji kos!

Izboljšajte svoj Play-Doh izdelek z zanimivimi barvami in z barvnimi konfeti. Paket vključuje šest posodic Play-Doh plastelina in dva modelčka za izrez.


Play-Doh svetleč komplet, 6kosov
9,05 €

8,09 €

Odlična cena

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!


Staedtler modelirna masa Fimo air, 0,5 kg, barva kože
3,99 €

2,10 €

Zadnji kos!

Staedtler Fimoair Basic je kakovostna, na zraku sušeča modelirna masa, ki je sestavljena iz 97% naravnih surovin. Masa je primerna za izdelavo najrazličnejših izdelkov, tudi za izdelavo lutk in marionet, saj je zaradi celuloznih vlaken v masi izdelek lahek.


Play-Doh Textures&Tools
21,81 €

18,82 €

Odlična cena

Nov komplet za otroke, starejše od dveh let, prinaša veliko zabavnih idej, tako da se otroci naučijo prepoznati različne teksture in barve. Podprite senzomotorične spretnosti in sposobnosti svojih otrok in sposobnost prepoznavanja razlik.


Kores voščenke tanke, 12 kos-62%
4,94 €

1,85 €

Odlična cena

Tanke voščenke Kores so izjemno mehke, za lažje risanje pa se ponašajo s trikotno obliko. V kompletu je 12 barv, ki se med seboj lahko mešajo.


Play-Doh frizerski salon Trolls
25,52 €

22,36 €

Odlična cena

S pomočjo Play-Doh plastelina trolom ustvari odštekane barvne pričeske. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.


Play-Doh orodje za popravilo
15,33 €
15 €

Zadnji kos!

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.


Play-Doh plastelin Wheels
6,19 €
6 €

Zadnji kos!

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.


Play-Doh set Kit
14,78 €

13,90 €

Zadnji kos!

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.


Play-Doh set Mešalnik
22,56 €

19,47 €

Odlična cena

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.


Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 €
9,20 €

Zadnji kos!

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.


Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 €
15,10 €

Zadnji kos!

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!


Play-Doh set za pripravo hrane
21,52 €
20,51 €

Odlična cena

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.


Play-Doh Wheels delovno območje
21,92 €
21,50 €

V tem delovnem območju ni težkega dela! Uporabite moč drobilca za mletje Play-Doh gramoznih kamnov in potem prevažajte tovor s smetmi s tovornjakom za odlaganje. Zgradite super gladko cesto Play-Doh s pomočjo tovornjaka.


Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,31 €
14 €

Zadnji kos!

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.