Renata Kekovič: V iskanju ljubezni

Znamka: Naša številka: 1239029

Renata Kekovič: V iskanju ljubezni

V iskanju ljubezni je surova pripoved ženske, ki je v svoje življenje sicer spustila ljubezen, a kaj hitro ugotovila, da ne obstaja le ena oblika ljubezni in da ni vsaka ljubezen tudi dobra za nas. Celoten opis

20.92

20,92 € Vključno z DDV

Naša številka: 1239029

Predstavitev

Opis artikla

V iskanju ljubezni je surova pripoved ženske, ki je v svoje življenje sicer spustila ljubezen, a kaj hitro ugotovila, da ne obstaja le ena oblika ljubezni in da ni vsaka ljubezen tudi dobra za nas. Njeno temeljno odkritje, ki ga z vami deli v knjigi V iskanju ljubezni, je predvsem to, da je predpogoj za pravo ljubezen predvsem ljubezen in spoštovanje do sebe.

Iščete ljubezen v sebi? Ste žrtev fizičnega ali psihičnega nasilja v ljubezenski zvezi? Ste že kdaj varali ali bili prevarani? Zgodba Renate Keković vam bo pomagala odkriti, kako se premakniti z mrtve točke, najti partnerja, ki je vreden vas in vaše ljubezni, in vam omogočila, da se zazrete vase ter začnete svoje ljubezensko življenje usmerjati na pravo pot.

Knjiga je prvenstveno namenjena vsem mladim in mladim po duši, ki smo v iskanju ljubezni zašli na stranpoti. V želji, da bi bili ljubljeni in sprejeti, velikokrat naredimo kar nekaj neumnosti, včasih pa dopustimo tudi stvari, za katere si nikoli niti v najhujši nočni mori nismo mislili, da nas bodo doletele. Ne odlašajte, saj si zaslužite pravo ljubezen!

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Spletni partner
  • Zvrst: ljubezen in spolnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 222
  • Dimenzije: 15 × 21 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst partnerstvo, zakon
Vezanje mehka
Leto izdaje 2018
ISBN 9789612883096
Število strani 222