Andrej Miklavc: Šepetalec športnim otrokom
24,99 € 22,79 €

Zakaj imajo otroci radi šport in kako jih starši pri tem spodbujamo?

Vloga športa pri razvoju otrok je izjemnega pomena. Knjiga povzema kako, kdaj in zakaj otroke vključevati v športne dejavnosti.

Christina McGhee: Vzgajati ločeno
29,90 € 27,26 €

Ni se vam treba počutiti brezupne ali nemočne. Knjiga Vzgajati ločeno ponuja neprecenljivo modrost in vam pomaga, da se prebijete skozi to obdobje na celovit način, medtem pa ustvarjate priložnosti za rast zase in za svoje otroke.

Irena Potočar Papež: Bonton (bonbon) za vsak dan
29 € 26,43 €

V pričujoči knjigi boste našli veliko splošno veljavnih pravil in priporočil o bontonu, ogromno primerov iz prakse in zgodbe, ki so jih avtorici povedali udeleženci njenih predavanj in delavnic. V teh, bolj praktičnih delih so izpostavljene tudi določene situacije, ki nas spravljajo v zadrego in jih je včasih težko predvideti.

Ivana Režonja: Življenje z odvisnikom 2. del
30 € 9,10 €

Življenje z odvisnikom, drugi del, je nadaljevanje zgodbe, ki jo pripovedovalka Ivana začne v prvi knjigi. Težave z njenim sinom Markom se stopnjujejo, konopljo zamenja heroin. Markovo obnašanje je vedno bolj problematično, k zapletom pogosto pripomore njegova punca Monika.

Ivana: Življenje z odvisnikom, 1.del
30 € 9,10 €

Pripoved matere in žene

Življenje z odvisnikom je knjiga, pod katero se podpisuje ženski pripovedovalni glas, poimenovan Ivana.

Jesper Juul: Od krušnih do bonus staršev
24,99 € 22,79 €

Priložnosti in izzivi sestavljenih družin Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti.

Jesper Juul: Vodja krdela
24,99 € 22,79 €

Vodenje družine z ljubeznijo

V tej novi knjigi priznani strokovnjak za vzgojo, Jesper Juul, pokaže staršem, kako najti ravnotežje v družini.

Renata Kekovič: V iskanju ljubezni
19,99 € 18,23 €

V iskanju ljubezni je surova pripoved ženske, ki je v svoje življenje sicer spustila ljubezen, a kaj hitro ugotovila, da ne obstaja le ena oblika ljubezni in da ni vsaka ljubezen tudi dobra za nas.

Sebastian Horvat: Ljubezen ali dandanašnja farsa
28,70 € 26,16 €

Knjiga Ljubezen ali dandanašnja farsa ni še en priročnik za samopomoč! Je racionalen pristop k vprašanjem, ki v našem svetu veljajo za iracionalna, odmaknjena, pogosto tudi tabuizirana.

Vanja Bulić: Kako sem vzgajal dvojčka
23,90 € 21,79 €

Staršem majhnih otrok ni vedno lahko, ker imajo toliko dela z nego otroka. Kako hudo je šele tistim, ki imajo dvojčka, ko se delo podvoji? To duhovito opiše ugleden beograjski novinar, urednik, scenarist in pisatelj Vanja Bulić v zabavni knjigi Kako sem vzgajal dvojčka.

več avtorjev, Otroci, otroci, trda
29,16 € 9,10 €

Nekoliko drugačen priročnik so napisale štiri mame (od tega tri zdravnice) s svojimi desetimi otroki. Uporaben je od rojstva, do 3. leta otrokove starosti ter novim mamicam in očkom na osnovi izkušenj prekaljenih staršev na najrazumljivejši način razlaga, kaj počenja in zakaj to počenja „njihovo najmlajše bogastvo“.

Damjana Dodič: Ločitev, 2. izdaja
11,90 € 10,84 €

Vodnik je namenjen vsem, ki se ločujete ali ste se že ločili, staršem, ki želite ob ločitvi biti v oporo svojim otrokom in prijateljem, sorodnikom in vsem, ki ste nehote vpleteni v ta proces.

Damjana Dodič: Tia noče pospraviti sobe
14,90 € 13,59 €

Zgodba za otroke pripoveduje o igrivi petletnici, ki nikakor noče pospravljati sobe. Mama tečnari, prosi, kriči, vendar ni nobenega učinka. Soba ostaja razmetana, konflikti med mamo in hčerjo pa puščajo za sabo nejevoljo in jok. Nekega dne pa se iz konfliktne situacije rodi rešitev, povsem preprosta, prijetna in predvsem učinkovita.