Disney fantovska majica Avengers
9,58 €

Neustrašni Kapetan Amerike bo vsak deček želel nositi na majici z motivom, ki se lahko spremeni in spominja na kapetanski ščit. Udobna in zračna majica je narejena iz 100 % bombaža in je idealna za celodnevno nošenje. Z nevtralno barvo in subtilnim motivom Avangers se prilega tako hlačam, trenirki kot kratkim hlačam.

Disney dekliška majica Minnie
9,58 €

Dekleta obožujejo sijoče stvari, zato jim bo všeč majica s sliko in s filtrom, ki spreminja motiv, vse to prihaja iz Disney-ja – ponaša se z dizajnom miške Minnie. Udobna in dihalna majica je narejena iz 100 % bombaža in je idealna za celodnevno obrabo. Prilega tako hlačam kot krilom.

Disney dekliška majica Minnie
8,42 €

Udobna in zračna majica s kratkimi rokavi je narejena iz 100 % bombaža in je idealna za celodnevno nošenje. Disneyev motiv s polno ljubezni, dopolnjujejo nežne in okusne pike, s čimer se majica prilega tako hlačam kot krilu. Ta majica ne sme manjkati v garderobi mlade dame.

Disney fantovska majica z napisom Fortnite
11,70 €

Fantovska majica Fortnite, od znamke Disney, bo navdušila vse Fortnite ljubitelje. Majica, z napisom, je izdelana iz bombaža, ki je primeren za celodnevno nošenje. Primerna je za v šolo, izlete ali domačo uporabo.

Disney Fortnite fantovska majica
11,70 €

Fantovska majica Fortnite, od znamke Disney, bo navdušila vse Fortnite ljubitelje. Majica, s potiskom, je izdelana iz bombaža, ki je primeren za celodnevno nošenje. Primerna je za v šolo, izlete ali domačo uporabo.

Disney Fortnite fantovska majica
12,27 €

Enobarvna fantovska majica klasičnega kroja z napisom priljubljene računalniške igrice Fortnite je namenjena še zlasti gaming navdušencem. S to majico bo vsak fant v šoli »kul«. Izdelana je iz 100 % bombaža, tako da je zračna in udobna za celodnevno nošenje.

Disney Music ACDC fantovska majica
8,42 €

Fantovska rockerska majica s kratkimi rokavi z znakom znane rock skupine AC/DC je namenjena splošnemu celodnevnemu nošenju. Izdelana je iz 100 % bombaža in je tako prijetna za nošenje. Prilega se tako hlačam, kot tudi trenirki in kratkim hlačam.

Disney otroška majica Minions
8,42 €

Kdo ne pozna luštnih Minionov Kevina, Stuarta in Boba? Te majhne rumene glave so všeč vsem, zato majice ne bo težko vzljubiti. Udobna in zračna majica je narejena iz 100 % bombaža in je primerna za celodnevno obrabo. Prilega se tako hlačam, kot oblekam.