-51%
Dirkje dekliški set majice, hlač in jope VD0632, 56, roza

Dirkje dekliški set majice, hlač in jope VD0632

33,99 €
16,50 €
Zadnji kos!

Izvrsten dekliški komplet majice, trenirke in jope, znamke Dirkje, je odličen set za vašo punčko. Prijeten bombažni material zagotavlja udobje med nošenjem.  Roza jopa s trenirko in belo majico bo iz vaše punčke naredila prikupno modno ikono.

Dostava Mimovrste
-52%
Just Too Cute komplet trenirke UNI velur, zvezdice, 56, bela
1x

Just Too Cute komplet trenirke UNI, velur, zvezdice

31,90 €
15 €
Zadnji kos!

Otroški komplet vključuje majico, jopico in hlače iz 100 % bombaža. Idealen je za vsakodnevno nošenje. Pulover je opremljen s kapuco in zadrgo, ki omogoča enostavno pritrditev. Just Too Cute Komplet UNI velur (zvezdice) komplet trenirke je primerna za vsakega otroka.

Dostava Mimovrste
-53%
Just Too Cute dekliški komplet, zvezde, 68, roza

Just Too Cute dekliški komplet, zvezde

33,49 €
15,70 €
Zadnji kos!

Komplet za dojenčke vključuje jakno, majico in hlače Vse je izdelano iz 100 % bombaža. Idealen komplet za dojenčka za vsakodnevno nošenje. Majica ima zadrgo na vratu za lažje oblačenje.

Dostava Mimovrste
-30%
Garnamama dekliški komplet, roza, 56
1x

Garnamama dekliški komplet

16,90 €
11,80 €
Zadnji kos!

Dekliški komplet vsebuje plašček/jopico z gumbki po celotni dolžini, ki olajšajo previjanje in preoblačenje. Ima zanimiv potisk. Garnamama dekliški komplet je primeren za vsakodnevno nošenje. V pakiranju sta še kapa in hlače z zaprtimi hlačnicami.

Dostava Mimovrste
Sivili.si Komplet za novorojenčka iz pliša - 56/1m

Sivili.si Komplet za novorojenčka iz pliša

28,18 €

Komplet za novorojenčka je narejen iz mehkega črtastega pliša in v osnovni nežni smetana barvi. Če se sprašujete v kaj obleči novega družinskega člana bo komplet, ki je sestavljen iz stvari, ki jih nujno potrebujete. Super za odhod iz porodnišnice.

Sivili.si Komplet za novorojenčka iz mehkega vaflja - 56/1m

Sivili.si Komplet za novorojenčka iz mehkega vaflja

29,90 €

Komplet za novorojenčka je narejen iz mehkega bombažnega vaflja in v osnovni nežni smetana barvi. Če se sprašujete v kaj obleči novega družinskega člana bo komplet, ki je sestavljen iz stvari, ki jih nujno potrebujete. Super za odhod iz porodnišnice.

Sivili.si Bel komplet za novorojenčka - 50/0m

Sivili.si Bel komplet za novorojenčka

24,97 €

Komplet za novorojenčka je sestavljen iz oblačil za dojenčka, ki so potrebne, da odnesete svojega novega člana iz porodnišnice. Narejen je iz mehkega in toplega bombaža. Jopica ima simpatično vezenje in se zapenjanja z gumbki.

Sivili.si Komplet za novorojenčka iz belega vaflja - 56/1m

Sivili.si Komplet za novorojenčka iz belega vaflja

29,90 €

Komplet za novorojenčka je narejen iz mehkega bombažnega vaflja in v osnovni beli barvi. Če se sprašujete v kaj obleči novega družinskega člana bo komplet, ki je sestavljen iz stvari, ki jih nujno potrebujete. Super za odhod iz porodnišnice.