Blue Seven fantovska majica
11,99 €

Stilska fantovska majica s tigrom in napisom Rock´n´Roll. Ker je majica podaljšana s sivim spodnjim delom, bo dovolj velika za vašega fanta.

PINOKIO fantovska majica Funny dog
7,74 €

Fantovska majica v rumeni barvi iz kolekcije Funny Dog. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Zapenjanje na ramenih, z dvema patentoma.

Blue Seven fantovska majica
9,99 €

Čudovita in udobna fantovska majica s potovalnim motivom kovčkov. Idealna majica, v kateri se lahko vaš otrok odpravi na svojo prvo pot.

Blue Seven dekliška majica
10,99 €

Dekliška majica z modnim potiskom bo vaši princeski zagotovo všeč. Simpatična majica za prvi koncert in vsak dan.

Blue Seven fantovska majica brez rokavov
7,24 €

Čudovita fantovska dodelana majica z okroglim vratnim izrezom vabi vaše fante, da se odpravijo ven in uživajo v obilici zabave in v novih avanturah.

Blue Seven fantovska majica s potiskom
11,99 €

Fantovska majica v rumeni barvi je primerna za vsakodnevno nošenje, kakor tudi za vsakršno priložnost. Izdelan je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Dirkje Neon fantovska majica
10,91 €

Udobna in stilska majica, ki bo vašemu pobalinu pristajala tudi med igro. Majica je izdelana iz kakovostnega materiala.

Garnamama dekliška majica
7,51 €

Moderna in stilska majica bo v trenutku navdušila vašo deklico. Klasičen kroj dopolnjuje prava izbira barve. Vaša deklica se bo počutila ne le udobno, temveč tudi, kot prava majhna zvezda.

Garnamama fantovska majica
9,40 €

Čudovita fantovska majica v rumeno-modri barvi z motivom rakete, bo vašega fanta navdihnila za vesolje. Izdelano iz 100 % bombaža.

Gelati dekliška majica Monsters
9,68 €

Dekliška majica Monsters v belo sivi barvi je za vašo deklico odlična izbira. Izdelana je iz čistega in gladkega bombaža s primesmi elastana. Majica je na sprednji strani okrašena z barvito sliko.

Minoti fantovska majica
7,65 €

Moška majica s kratkimi rokavi v modri barvi. Bodi je izdelan iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Majica je primerna za vsakodnevno nošenje v vročih poletnih dneh. Poleg tega je okrašena z velikim napisom CHILL v črni barvi.

North Pole fantovska majica
9,77 €

Fantovska majica s kratkimi rokavi v beli izvedbi je še posebej primerna za vsakodnevno nošenje. Poleg tega je majica okrašena s stilskim motivom na sprednji strani.