Gelati dekliška majica Monsters
9,68 €

Dekliška majica Monsters v turkizni barvi je za vašo deklico odlična izbira v toplih poletnih dneh. Izdelana je iz čistega in gladkega bombaža s primesmi elastana. Majica je na sprednji strani okrašena z barvito sliko.

Minoti fantovska majica
7,65 €

Fantovska majica s kratkimi rokavi v modri barvi. Bodi je izdelan iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Majica je primerna za vsakodnevno nošenje v vročih poletnih dneh. Ob tem nosi majica dodelan napis z velikim črkami na sprednji strani majice – Create The Future v rumeni barvi.

MMDadak fantovska majica Kavboj
7,51 €

Imate doma malega kavboja? Razveselite ga s pravo majico, ki ga bo v trenutku postavila na divji zahod.

MMDadak fantovska majica Yeti
7,51 €

Udobno oblačilo za vašega fanta, z motivom priljubljenega Yetija je končno tukaj. V žep na prsnem košu bo vaš fant lahko shranil vse male potrebščine, pulover pa mu bo zagotavljal udobje skozi ves dan.

WINKIKI dekliška majica
13,10 €

Dekliška majica z dolgimi rokavi, od znamke WINKIKI. Majica je okrašena s tiskom, ki lahko prenese večkratno pranje. Spodnji del je okrašen s kratkim volančkom. Majica je primerna za vsakodnevno nošenje.

WINKIKI fantovska majica
9,10 €

Majica za fante ima značilen tisk, ki lahko prenese veliko pranja in še vedno izgleda lepo. Winkiki fantovska majica je izdelana iz udobnega 100% bombaža in je idealna za priložnostno uporabo.