Woody otroška kuhinja Julia, črtasta
69,99 € 49,08 €

Zadnji kos!

Čudovita lesena kuhinja Julia vključuje vse gospodinjske aparate, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji.

Lamps lesena kuhinja
90,70 € 72,96 €

Zadnji kos!

Ta lesena kuhinja ne sme manjkati nobene majhne kuhinje. Opremljen je s štedilnikom, pečico, umivalnikom, pralnim strojem in mikrovalovno pečico. Vključuje tudi tudi 2 lonca in uro.

Woody otroška kuhinja Samorog
78 € 56,26 €

Zadnji kos!

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju.

Plan Toys pomivalno korito in hladilnik
70,32 €

Zadnji kos!

Dopolnite svojo malo kuhinjsko s tem lesenim kompletom pomivalnega korita in hladilnika od ekološke znamke Plan Toys. Zahvaljujoč majhni teži se lahko komplet premakne in postavi tam, kjer je potreben.

Woody otroška kuhinja Samorog - Odprta embalaža-29%
78 € 54,90 €

Odprta embalaža

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Bino Otroška kuhinja, rdeča
176,08 € 100,82 €

V tej kuhinji ne sme manjkati noben majhen kuhar. To je kakovostna in fino podrobna kuhinja v rdeči barvi. Vaši otroci se bodo z njo neizmerno zabavali in uživali. Otroci pridobivajo tudi socialna in komunikacijska znanja.

Bino Otroška kuhinja
179,20 € 100,09 €

Otroška kuhinja z dodatki in prigrizki v enem ponuja širok prostor za otroško zabavo in neskončno domišljijo. To razvija ustvarjalnost vaših otrok in ponuja ogromno različnih domiselnih iger.

Viga lesena kuhinja, bela
74,40 € 67,61 €

Ta čudovita lesena kuhinja s štedilnikom, omarico in umivalnik. Kuhinja ne sme manjkati nobenemu malemu kuharji, saj je odličen dodatek za vsako otroško sobico.

Hape kuhinjski žar set
40 €

Set za pripravo zajtrka vsebuje 2 rezini kruha, med, maslo, krožnik in nož. Primerno za otroke, starejše od 3 let.

Hape multifunkcijska kuhinja
195,49 €

Otroška kuhinja za ustvarjanje najboljših jedi vključuje hladilnik in prostor za posodo. Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Hape kuhinja s pultom
149,99 € 127,49 €

Kuhinja v beli barvi ima izvlečni pult za več prostora za pripravo okusnih jedi.

Woody Kotna kuhinja s plastičnimi košarami, bela
132,60 € 98,82 €

Oblikovana kuhinjska niša z zvočnimi in svetlobnimi učinki v kakovostni izdelavi od znamke Woody. Po polnjenju z loncem je kuhalna plošča osvetljena z rdečo lučjo in zasliši se žuboreča voda. Ko pritisnete gumb na omari za dim, zasveti lučka na dnu omare za hlajenje. Kuhinja se s svojim preprostim dizajnom in belo barvo prilega kateri koli otroški sobi.

Bayer Chic lesena kuhinja, zeleno-bela
176,29 €

Lesena kuhinja je namenjena vseh malim kuharjem. S to čudovito otroško kuhinjo se bo vaš otrok izjemno zabaval. Povabi na kosilo še svoje prijatelje in pokaži, da si najboljši kuhar. Kuhinja je opremljena, tako da otroka zaposli in zabava dolgo časa.

Bayer Chic lesena kuhinja, sivo-bela
152,74 €

Lesena kuhinja je namenjena vseh malim kuharjem. S to čudovito otroško kuhinjo se bo vaš otrok izjemno zabaval. Povabi na kosilo še svoje prijatelje in pokaži, da si najboljši kuhar. Kuhinja je opremljena, tako da otroka zaposli in zabava dolgo časa.

Lamps Lesena kuhinja
113 € 70,03 €

Te leseni elementi ne smejo manjkati v nobeni otroški kuhinji. Opremljena je s štedilnikom, pečico, umivalnikom, pralnim strojem in mikrovalnovno pečico. V kompletu prejmete tudi 2 lonca, 2 kuhinjski posodi in uro.

Woody kuhinjski kotiček
30,50 € 24,82 €

Novo

Stol s prostorom za shranjevanje igrač je tudi štedilnik z vrtljivimi gumbi. Idealna kuhinja za manjše otroške sobe. Del stola je tudi škatla za shranjevanje tkanin. Dimenzije so 34 × 31,5 × 56 cm.

Viga lesena mini kuhinja
51 €

Ta lesena mini kuhinja vsebuje štedilnik, pečico, pomivalno korito in uro. Ura ima premične kazalce. Pakiranje vključuje kuhlo, zajemalko, lonec s pokrovom, ponev s pokrovom in 2 začimbi. Idealen dodatek k otroški sobi.

Woody otroška kuhinja
52 €

Novo

Otroška kuhinja s prostorom za shranjevanje igrač je tudi kuhinja z vrtljivimi gumbi in pipo, ki je z magnetom pritrjena na zgornjo ploščo. Del kompleta je tudi škatla za shranjevanje iz tkanine. Dimenzije so 59 × 31,5 × 58 cm.