Woody otroška kuhinja Julia, črtasta
69,99 € 51,90 €

Čudovita lesena kuhinja Julia vključuje vse gospodinjske aparate, ki so potrebni za kar najbolj realistično in zabavno igro v kuhinji.

Woody otroška kuhinja Samorog
78 € 63 €

Zadnji kos!

Kuhinja v slogu samoroga vsebuje veliko število dodatkov (lonec, ponev, stresalnik soli, stresalnik popra, lonec, pokrov, …). Vrata omare se odpirajo, gumbi pa so vrtljivi. Kuhinja je dobavljiva v razstavljenem stanju.

Wader Party World – plinski štedilnik s posodo
7,50 €

Zadnji kos!

Plinski kuhalnik z lonci in dodatki v tradicionalnih barvah. Štedilnik in dodatki so izdelani iz kakovostne neškodljive plastike. Fantastičen dodatek za vsakega malega kuharja. Primeren od 1. leta starosti dalje.

Plan Toys pomivalno korito in hladilnik
52,68 €

Zadnji kos!

Dopolnite svojo malo kuhinjsko s tem lesenim kompletom pomivalnega korita in hladilnika od ekološke znamke Plan Toys. Zahvaljujoč majhni teži se lahko komplet premakne in postavi tam, kjer je potreben.

kuhinjski set na baterije
19,99 € 16,30 €

Kuhinjski elementi z 20 delnim priborom. Ko je sestavljen lahko služi kot stol, a ko pride čas za igro, se hitro transformira v atraktivne kuhinjske elemente.

Klein kuhinjski trikotnik Miele-29%
89,99 € 63,30 €

Zadnji kos!

Kuhinja Miele za vse prave majhne gospodinje. Velik nabor funkcij in dodatne opreme, ki poskrbi za realistično igro malih kuharjev. Primerno za otroke starejše od treh let.