Magformers Moji prvi Magformerji 30-16%
52,40 € 43,50 €

Odlična cena

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 30 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Unico zabavni vrtiljak Plus
17,20 €

Zadnji kos!

Zasedite…zadnja prosta mesta na vrtiljaku in gremo. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.

Unico kamion Plus pre-school
14,70 €

Zadnji kos!

Kamion že prihaja. Hitro naložite tovor in pojdite. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.

Unico vlak in divji zahod Plus
36,70 €

Zadnji kos!

Z otroki postavite motorni vlakec in se podajte na dolgo vožnjo. Komplet z veliko kock je kot nalašč za začetnike, ki jim bo nudil veliko zabave.

Magformers moj prvi Pastelle 30
51,20 €

Zadnji kos!

Kosi so polni barve (brez klasičnega polprosojnega učinka) v pastelnih barvah. Imajo ojačane stene in so odporne proti abraziji in prodiranju vlage. Absolutna zdravstvena varnost za osnovne degustacijske kose je samoumevno.

Magformers Moji prvi Magformerji 54
94 €

Zadnji kos!

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 54 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Unico dodatki za vlak Plus
12,50 €

Še ena odlična dopolnitev k vlaku Unico Plus. V pakiranju so ograje, pregrade in križišča. Je odličen in nepogrešljiv dodatek k vsem obstoječim kompletom vlakov.

Unico vlak Plus pre-school
14,80 €

Vlakec že prihaja, odpravite se na izlet. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.