DOLU otroški vlak, 58 kosov
16,73 € 13,60 €

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagoni so oštevilčeni, kar pripomore k hitrejšemu učenju številk pri otroku.

DOLU otroški vlak, 36 kosov
11,66 € 9,80 €

Otroški komplet vlaka ima veliko dodatkov, s katerimi bo igra nadvse zabavna. Kocke imajo lep barvni dizajn. Vagone lahko otroci polepijo z nalepkami, ki jih prejmete v paketu.

Hubelino Pi krogla - komplet s kockami M, 99 kosov-27%
69,86 € 50,90 €

Zadnji kos!

Dinamičen, barvit in stabilen poligon HUBELINO Pi prinaša veliko nove zabave.
Otroška soba bo polna ne le s hitrostjo, ampak tudi z iznajdljivostjo! Raznolike možnosti, domišljijski modeli in privlačen dizajn povečujejo čarobnost tega seta.

Magformers Moji prvi Magformerji 30-16%
52,40 € 43,50 €

Odlična cena

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 30 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Geomag Panels 192 magnetna sestavljanka-40%
99,60 € 58,90 €

Odlična cena

Geomag Panels je odlična magnetna sestavljanka. Iz paličk in kroglic v pakiranju lahko sestavite različne figure in jih napolnite z barvnimi ploščicami. Igrivo vstopite v svet magnetizma in fizikalnih zakonov!

Millaminis mala kmetija
6,60 €

Millaminis je preprosta in simpatična sestavljanka, ki omogoča varno zabavo, razvoj motorike, spodbuja ustvarjalnost, ima poučen in interaktiven značaj in raste z otrokom. Sestavljanka je izdelana iz kakovostnega plastičnega materiala, zato je izjemno varna za otroško igro. Igrača je primerna za otroke od 1. leta starosti.

WALACHIA Vario Massive leseni deli za sestavljanje
58,80 € 50,80 €

Zadnji kos!

Tradicionalni leseni kosi za sestavljanje Walachia, iz katerih si lahko postaviti kakršnokoli hišo, grad ali drugo zgradbo. Vsebuje bukove dele različnih dolžin in premerov, iz katerih lahko sestavite zgradbe po svojih željah.

KORBO 154 Cosmo sestavljanka
37,30 €

Sestavite si lastno zgradbo in jo obračajte s pomočjo ročaja. Razmislite, postavite in zavrtite! Preizkusite osnove mehanike v praski s to zabavno in barvno sestavljanko. Sestavite si model sončnega sistema ali rakete!

Geomag Pro - L 110 magnetna sestavljanka
71,60 € 53,80 €

Sestavljanka Geomag Pro panels poleg palčk in kroglic vsebuje še barvne ploščice. Zahvaljujoč preprostemu konstrukcijskemu sistemu lahko dobimo neskončno število oblik. Lahko se kombinira z drugimi kompleti Geomag sestavljank.

Magformers Creative 90-15%
150,60 € 127,30 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Magformers Creative je poslastica „zgornjega srednjega razreda“ za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Vsebuje tudi veliko nekonvencionalnih geometrijskih oblik v trdnih količinah, vključno z okroglimi in konkavnimi deli, zato so možnosti kombinacij in oblikovanja zelo raznolike.

Magformers Transform Wheel Bugy deli za sestavljanje-16%
26,90 € 22,50 €

Zadnji kos!

Nov komplet, zasnovan za izgradnjo motornih koles, avtomobilov in štirikolesnikov. Vsebuje 15 magnetnih oblik in 2 posebni podvozji. V kombinaciji s katerimikoli drugimi deli Magformers sepestrost in velikost vozil opazno poveča. Večina od sto avtomobilov in motociklov, izdelanih iz tega kompleta, je tudi presenetljivo trpežna in jih je zato mogoče pogumno uporabljati kot funkcionalno igračo.

Magformers set za sestavljanje Wow Starter-26%
38,30 € 28,20 €

Zadnji kos!

Zelo priljubljena darilna embalaža je idealna za vse začetnike oblikovanja. Vključuje tudi odlične učne karte in vadnice. Od relativno nekaj kosov ponuja presenetljivo veliko možnosti.

Magformers AERO Bugy ustvarjalna škatla-15%
111,10 € 93,90 €

Zadnji kos!

Ta serija je poimenovana Aero zaradi magnetičnega propelerja, ki omogoča ustvarjanje vetrnic, helikopterjev, hovercraft in letala vseh vrst, in zato, ker komplet vsebuje veliko oglatih oblih, iz katerih je mogoče ustvariti mnogo aerodinamičnih oblik, česar bodo mali oblikovalci veseli, predvsem zaradi tekmovalnih avtov, vozičkov, raket in vesoljskih ladij. Ta škatla vsebuje tudi dovolj kosov, da lahko sestavite celoten valj.

Magformers Basic Plus 26
39,80 €

Zadnji kos!

Iz kompleta Basic Plus-26 lahko sestavite celo vrsto različnih zgradbo, hiš, gradov, živali, rastlin, pa tudi toliko priljubljenih okraskov in nakita ali osnovnih teles Platona in Arhimeda.

Magformers Primo box
51,60 €

Zadnji kos!

Najbolj dostopna Magformers škatla s kolesi, figuricami in trdnim samonosnim šasijskim trikotnikom. Del kvadratov nadomestimo s plastičnimi podaljški, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, ampak tudi okrepijo ključne konstrukcijske elemente (magnetni sklepi so občutljivi na strižne obremenitve, plastična kocka se ne premika).

Magformers set za sestavljanje Pikant, velik
58,80 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers Slike obrazov
16,80 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kompletom, oživi vašo zgradbo in ji da lik s prikazanimi slikami cvetja, sonca in mesečine.

Magformers Universal PLUS
109,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Universal PLUS je razširjena različica najbolj priljubljene škatle Universal, ki vsebuje zadostno število različnih kosov po številu in sorazmerju, da se ustvari čim več različnih zgradb, še posebej avtomobili, stroji in roboti. Jasno najbolj priljubljen praktični paket, primeren zlasti za bolj tehnično usmerjene majhne gradbenike.

Piatnik Bioblo 120 delov
33,30 €

Kdo pravi, da se lahko gradi le s kockami, se moti! Bioblo – ploščice so različne in imajo unikatno polnilo v obliki čebeljega satja, ki odpira neskončne možnosti: lahko jih uporabite kot nastavek za milne mehurčke, zgradite različne stavbe, se ustvarjalno igrate in ustvarite lastne umetnine.

Unico vlak in divji zahod Plus
36,70 €

Zadnji kos!

Z otroki postavite motorni vlakec in se podajte na dolgo vožnjo. Komplet z veliko kock je kot nalašč za začetnike, ki jim bo nudil veliko zabave.

Magformers Carnival
75,60 €

Zadnji kos!

Magformers Carnival je tematski komplet, iz katerega lahko sestavite številne različice vrtljivega sejmišča (gugalnica, železno kolo, vrtiljak). Oba kvadrata sta napolnjena z visečimi vrtavimi sedeži z vedrimi figurami veselih otrok, ki jih je mogoče kot prave potnike vgraditi v vsako atrakcijo.

Magformers Extenzo box
67,60 €

Zadnji kos!

Predstavniki nove ponudbe cenovno ugodnih škatel, kjer del magnetnih kosov nadomestijo plastični nastavki, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, ampak omogočajo številne kombinacije. Škatla Extenzo je s temi nastavki najbolj napolnjena, poleg kocke pa vsebuje tudi trikotno prizmo in stolpec kvadratne oblike.

Magformers Gozdna koča
99,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Magformers Gozdna koča je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 87 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljeno pri fantih.

Magformers Master box škatla za ustvarjanje
211,50 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Master box je prvi izmed sestavljank z veliko kosi, pakiranih v veliki plastični škatli za shranjevanje z zapiranje na zaponke, ki že ponuja resnično ustvarjalno spodbudo za tiste, za katere so Magformers postali resen hobi.

Magformers Moji prvi Magformerji 54
94 €

Zadnji kos!

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 54 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Magformers Pikant 2015, komplet za sestavljanje
44 €

Zadnji kos!

Nove geometrijske oblike, s katerimi lahko razširite svojo zbirko delov za sestavljanje s številom delom, ki zadostuje, da lahko uresničite njihov oblikovalni potencial. Gre za precej specifične geometrijske oblike.

Magformers set za sestavljanje Pikant Kosmos
54,40 €

Zadnji kos!

Poseben komplet dodatkov Magformers s tematiko vesolja, namenjen izdelavi vesoljskih ladij, raketoplanov, satelitov in vesoljskih modulov. Stacionarne vesoljske postaje in različni roboti z medzvezdnim poljem, bodo enako izjemne pri gradnji.

Magformers set za sestavljanje Pikant, plus
44,80 €

Zadnji kos!

Pikant PLUS je priljubljen paket z idealno mešanico vseh novih kosov, namenjen tistim, ki že imajo nekaj naših kompletov in želijo znatno povečati svoj potencial pri sestavljanju.

Magformers Stego box
63,60 €

Zadnji kos!

Predstavnik nove ponudbe nizkocenovnih škatel, kjer del kvadratov nadomestijo plastični podaljški, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, vendar se ključni strukturni elementi tudi okrepijo (magnetni sklepi so ponavadi občutljivi na strižne obremenitve, plastična kocka se ne premika).

Magformers Stego Candela
79,20 €

Zadnji kos!

Cenovno ugodna škatla srednjega kalibra s pritrdilnim kubičnim nastavkom, LED svetilko in veliko luksuznih piramid. Pravzaprav je škatla Stego razširjena z dodatki za razsvetljavo, tako da piramida poleg dekorativne funkcije izpolnjuje tudi svojo prvotno funkcijo zaslona za fokusiranje svetlobe.

Quercetti Poveži živali, 18 kosov
15,77 € 14,80 €

Poveži živali Quercetti je odlična igrača za učenje in igranje, urjenje motorike ter razvijanje občutka za dolžino in 3D.

Twickto Vozila 1
77,70 € 60,20 €

Zadnji kos!

Sestavite edinstven štirikolesnik za puščavo, Mars Rover ali bager in vsak model je zasnovan tako, da ga otroci ne samo sestavijo, ampak tudi igrajo. Trije modeli po navodilih, četrti po vnosu posebne kode na spletni strani proizvajalca. Domišljija nima meja, zato lahko ustvarite, kar želite.

Unico zabavni vrtiljak Plus
17,20 €

Zadnji kos!

Zasedite…zadnja prosta mesta na vrtiljaku in gremo. Komplet je združljiv z drugimi svetovno znanimi kompleti (npr. Lego Duplo, Mega Bloks itd). Komplet prinaša otrokom zabavo za dolge ure.

Wader Funny Block kocke za sestavljanje, 36 kosov
9,80 €

Zadnji kos!

Barvne Funny kocke za sestavljanje Wader z originalnimi deli, ki se med seboj ujemajo, bodo otrokom v zabavo. Komplet razvija otrokovo domišljijo in kreativnost. S tem kompletom lahko zgradijo skoraj vse kar si zamislijo.

Wader Middle Blocks kocke za sestavljanje, 33 kosov
7,50 €

Zadnji kos!

Plastični barvni komplet Wader z velikimi kockami bo razveselil vsakega otroka. Po zaslugi velikih kock je komplet primeren za otroke od 1. leta dalje. V paketu boste našli 33 kock različnih barv in oblik. – Komplet kock podpira razvoj otroške motorike in kreativnosti.

Wader Middle Blocks kocke za sestavljanje, 70 kosov
17,40 €

Zadnji kos!

Plastični barvni komplet Wader z velikimi kockami bo razveselil vsakega otroka. Po zaslugi velikih kock je komplet primeren za otroke že od 1. leta dalje. V paketu boste našli 70 kock različnih barv in oblik. – Komplet kock podpira razvoj otroške motorike in kreativnosti.

CLICFORMERS 110, komplet za sestavljanje
35,80 €

Zadnji kos!

Vzdržljiv komplet belgijskih kosov za sestavljanja s 110 kosi, iz katerih lahko sestavite presenetljivo veliko modelov različnega značaja. Glede na 4 različne načine združevanja delov se lahko resnično pustite domišljiji in zgradite skoraj vse, od cvetja, živali in nakita do zanimivih avtomobilov, ladij, raket in vesoljskih plovil.

CLICFORMERS 150, komplet za sestavljanje
47,20 €

Zadnji kos!

Vzdržljiv komplet belgijskih kosov za sestavljanja s 150 kosi, iz katerih lahko sestavite presenetljivo veliko modelov različnega značaja. Zaradi večjega števila kosov je mogoče doseči tudi zapletene zgradbe nepričakovano velikih dimenzij!

CLICFORMERS 90, komplet za sestavljanje
27,80 €

Zadnji kos!

Vzdržljiv komplet belgijskih kosov za sestavljanja z 90 kosi, iz katerih lahko sestavite presenetljivo veliko modelov različnega značaja. Glede na 4 različne načine združevanja delov se lahko resnično pustite domišljiji in zgradite skoraj vse, od cvetja, živali in nakita do zanimivih avtomobilov, ladij, raket in vesoljskih plovil.

CLICFORMERS Box 200, komplet za sestavljanje
79,60 €

Zadnji kos!

Vzdržljiv komplet belgijskih kosov za sestavljanja s 200 kosi, iz katerih lahko sestavite presenetljivo veliko modelov različnega značaja. Zaradi 4 različnih načinov spajanja delov se lahko domišljija sprosti brez večjih omejitev.

CLICFORMERS Mini vesolje, komplet za sestavljanje
13,80 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka, s katero lahko sestavite desetine različnih vesoljskih ladij, raket in samo gibajočih modulov. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih modelov prevoznih sredstev.

CLICFORMERS Mini živali, komplet za sestavljanje
13,80 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka, iz katere lahko sestavite na desetine različnih živali. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih domačih in drugih živali.

CLICFORMERS Mini žuželke, komplet za sestavljanje
13,80 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka, iz katere lahko sestavite na desetine različnih vrst žuželk. Vsebuje 30 delov, skupaj s funkcionalnimi dodatki. Glede na 4 različna načela sestavljanja delov lahko iz rega razmeroma majhnega števila delov ustvarite presenetljivo veliko različnih žuželk, kot so hrošč, metulj in ličinka.

Magformers Creator 60
99,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Magformers Creator je poslastica za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Zanimiva kombinacija osnovnih ploščic za vmesne uporabnike vam bo omogočila izdelavo veliko različnih modelov, vključno z mnogimi živalmi in rastlinami.

Magformers Designer box
99,20 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Designer Box je vsebinsko in cenovno enak klasični embalaži Magformers Designer, vendar so namesto enkratnega „darilnega“ paketa vsi kosi v praktični plastični škatli z odstranljivim pokrovom uporabljajte hkrati kot kovček za shranjevanje.

Magformers Designer PLUS ustvarjalna škatla
138 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Designer PLUS je z novimi deli razširjena verzija priljubljene Designer ustvarjalne škatle, ki omogoča uporabo zaobljenih oblik in valjastih površin, pa tudi dodajanje poljubno povezanih delov, ki se lahko zaradi dveh magnetnih spojev prosto natakniti drug na drugega.

Magformers MINI Magdina hiška, komplet za sestavljanje
33 €

Zadnji kos!

Vsebuje 17 magnetnih oblik in 16 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malo Magdo. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike hiš, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil pohištvo in notranje dodatke.

Magformers MINI pasje kraljestvo, komplet za sestavljanje
33 €

Zadnji kos!

Vsebuje 18 magnetnih oblik in 15 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malim kužkom. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike in večnadstropno luksuzno stanovanje za pse po lastni domišljiji