Magformers Pastelle 30
46 €

Zadnji kos!

Klasična osnovna kolekcija v mehkih pastelnih barvah je zasnovan predvsem za deklice. V kombinaciji s polprosojnim sijočim materialom je res zelo prijeten za ogled, poleg hiš in tradicionalnih kroglic pa je priljubljen za izdelavo nakita in okraskov vseh vrst vklj. Božič (lahko ga enostavno razporedite v okno ali drevo).

Magformers set za sestavljanje Pikant Princezna
18 €

Zadnji kos!

Poseben komplet dodatkov Magformers vključuje nove vtične dodatke za gradnjo hiš, gradov in palač, kot so vrata, okna, balkoni. Našli boste vse kar potrebujete za gradnjo svojega sanjskega doma v svetlo roza barvi.

CLICFORMERS Blossom 150 kosov, komplet za sestavljanje
53,60 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka s 150 deli v mehkih pastelnih barvah, iz katerih lahko sestavite veliko različnih modelov s presenetljivih velikosti. Zaradi 4 različnih načinov spajanja delov se lahko domišljija sprosti brez večjih omejitev.

CLICFORMERS Blossom, komplet za sestavljanje
38,40 €

Zadnji kos!

Odporna belgijska sestavljanka s 100 deli v mehkih pastelnih barvah, iz katerih lahko sestavite veliko različnih modelov s presenetljivih velikosti. Zaradi 4 različnih načinov spajanja delov se lahko domišljija sprosti brez večjih omejitev.

Magformers Mini House
51,60 €

Zadnji kos!

Magformers Mini house je nova arhitekturna zbirka, ki vsebuje 42 kosov s prevladujočo turkizno, roza in vijolično barvo. Odlično darilo za vsakega malega oblikovalca slikovitih vil in simpatičnih hiš.

Magformers set za sestavljanje Princess
99,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Bogato opremljen komplet Princess z LED svetilko je izdelan v mehkih pastelnih barvah in je zasnovan posebej za majhna dekleta. V kombinaciji s polprosojnim sijajnim materialom je zelo prijeten za oko.

Magformers Sweet House 64
91,60 €

Zadnji kos!

Magformers Sweet house je lepo oblikovan in fantastično sestavljen komplet, ki vsebuje 64 kosov. To je odlično darilo za vsakega arhitekta in je opremljen s posebnimi novimi vpenjalnimi dodatki za gradnjo stavb – kot so vrata, okna, strešniki in vse, kar potrebujete za izgradnjo sanjskega doma v svetlo roza in turkizni barvi.