Mueller ledveni pas za hrbet, velik, črn (64179)

Znamka: Mueller Naša številka: 807179

Mueller ledveni pas za hrbet, velik, črn (64179)

Velik ledveni pas za hrbet Mueller nudi dobro podporo hrbtnemu ledvenemu predelu in pomagati lajšati bolečine ledvenega predela ob poškodbah ali večjih obremenitvah. Posebna oblika z dvojnimi trakovi zagotavlja popolno prileganje, odstranljiva podporna blazinica pa v kombinaciji z jekleno oporo nudi odlično podporo. Celoten opis

62.69

65,99 €
62,69 €
-5%

Naša številka: 807179

Predstavitev

Opis artikla

Mueller velik ledveni pas za hrbet je izpopolnjen ledveni pas, ki pomaga lajšati bolečine v ledvenem predelu, ki so posledica poškodb, večjih obremenitev in mišičnih krčev.

Izdelan je iz mehkega materiala, ki omogoča optimalno zračenje in zagotavlja dolgotrajno udobje. Opremljen je z odstranljivo ledveno blazinico, ki skupaj s fleksibilnimi jeklenimi oporami, ki potekajo vzdolž hrbtenice, zagotavlja optimalno podporo.

Dvojna plast pasu omogoča popolnoma individualno nastavitev ter prilagoditev kompresije, posebej na trebuh in posebej na ledveni predel. Notranji del pasu je izdelan iz mehke plastične mase in zasnovan tako, da preprečuje zvijanje in gubanje. Na zunanji strani pa se nahajajo dvojni elastični trakovi, ki omogočajo popolno individualno nastavitev.

Na voljo je v univerzalni velikosti in elegantni črni barvi.

Obseg okoli pasu: 127 – 178 cm


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Del telesa hrbet
Barva črna