Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc, leva, modra, velikost 2

Znamka: Bauerfeind Naša številka: 943229002

Odprodaja

Bauerfeind ortoza za gleženj MalleoLoc, leva, modra, velikost 2

Ortoza za levi gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh. MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve. Celoten opis

99

99 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 943229002

Predstavitev

Opis artikla

Ortoza za levi gleženj Bauerfeind MalleoLoc je anatomsko prilagodljiva stabilizacijska ortoza, namenjena za uporabo takoj po poškodbah gležnja, po težkih zvinih, strganih ali nategnjenih vezeh.

MalleoLoc gleženj stabilizira in ga ščiti pred ponovnimi zvini, pri tem pa naravno gibanje ni onemogočeno. Ortozo lahko nosimo tudi brez obutve.

MalleoLoc stabilizacijska ortoza je anatomsko oblikovana z namenom prileganja zunanjemu robu noge in vključuje sistem pasov. Osnova ortoze se prilega popolno, saj objame skočni sklep tako na zunanji kot notranji strani noge/stopala ter pusti peto prosto. Omejuje gibanje stopala navzgor/navzdol in stranski zvin, mišice gležnja pa so aktivno stabilizirane.

Na spodnjem, stopalnem delu ortoze je ProprioPoint-jezik stopala, ki stimulira mišično aktivnost na sprednjem delu goleni, hkrati pa ortoza nudi stabilizacijo in mobilizacijo. Ortoza tako pomaga učinkovito ščititi pred nadaljnjimi poškodbami, uporablja pa se lahko kot zgodnje funkcijo zdravljenje natega ligamentov sklepne kapsule in poškodbe zunanjih ligamentov gležnja.

meritev

Velikost izberete glede na širino pete po podatkih v spodnji tabeli.

tabela velikosti

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Del telesa gleženj
Velikost 2
Barva modra