Securit Namizna črna kredna tabla Elegant, črn okvir, 15 x 21 cm

Securit Namizna črna kredna tabla Elegant, črn okvir, 15 x 21 cm

Securit
Številka: 618027
Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Celoten opis
15,64 €
14,84 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

19.4. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 618027

Predstavitev

Securit črne kredne table so stroškovno učinkovite, ekološke in imajo posebno osebno noto komunikacije. Idealne so kot orodje za prodaj podjetjem, ki z uporabo kredamarkerjev, prilagodijo vsako napisano besedilo ali narisano sliko. Pisanje na črno tablo je izjemo enostavno in potem ko je sporočilo že zastarelo, jo preprosto obrišite in začnete znova. Securit ponuja široko paleto namiznih črnih kreda tabel. Največji učinek se doseže, ko se tablo postavi na posamezne izpostavljene jedilne mize, police ali pri blagajni. Idealen pripomoček za spodbujanje akcije, navodila ali storitev posamezne informacije.

Prednosti linije Elegant je trdi eko kavčukov les, prevlečen s plastmi kakovostnega laka odpornega na različne vremenske pojave. Odstranljiva pisalna površina je vodoodporna in neporozna. Za dolgotrajen in impresiven komunikacijski rezultat, uporabite Securit kredamarkerje, ki so odporni na vodo, obarvanje in barva se ne razmaže.

Dimenzije: 15 × 21 cm