Beurer Masažni aparat MG 40

Ocena: 4,5 22 ocen Znamka: Beurer Naša številka: 469352

Beurer Masažni aparat MG 40

Beurer MG40 je masažni aparat za sprostitev z vibracijsko masažo in infrardečo toploto – za globinsko delovanje in ponuja 3 funkcijske nastavitve in nedrseč ročaj, ki je nastavljiv v 4 položajih. Celoten opis

28.6
4.5 22

28,60 € vključno z DDV

Naša številka: 469352

Število ocen: 3

Ocena: 5
 • Avtor je želel ostati anonimen

Aparat mi je všeč, praktičen ter brezhiben.

Predstavitev

Opis artikla

Masažni aparat Beurer MG40 ponuja infrardečo toploto kombinirano z masažo in gibljivo masažno glavo za enostavno rokovanje. Prav tako ponuja 3 funkcije, nedrseč ročaj in 4 masažne nastavke ( za masažo celotnega telesa, za intenzivno masažo kože na telesu, za intenzivno točkovno globoko masažo posameznih mišičnih predelov, za intenzivno masažo pri bolečinah v mišicah).

Masaža pozitivno vpliva na zdravje in se priporoča v okviru vseh oblik nege za zdravje, fitnesa in treninga. Njeni učinki se kažejo na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in limfe. Masaža povečuje splošno dobro počutje. Masaže so tudi idelano dopolnilo pri lepotni negi.

Dodatna infrardeča toplota še poveča učinek masaže, ker se z infrardečo toploto ne ogreje samo površina kože, ampak tudi izboljšuje prekrvavitev telesa. Na ta načinmasirate tudi globlje sloje tkiva in mišičja. Spodbuja prebavo in stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi.

Tehnične podrobnosti:

 • vrsta masaže: vibracijska
 • infrardeča luč (gretje): da
 • moč: 10 W
 • število masažnih nastavkov: 4
 • drugo:

  vibracijska masaža

  infrardeča toplota – globinsko delovanje

  3 funkcijske nastavitve

  infrardeča toplota kombinirana z masažo

  nedrseč ročaj nastavljiv v 4 položajih

  gibljiva masažna glava za enostavno rokovanje

  4 masažni nastavki (( za masažo celotnega telesa, za intenzivno masažo kože na telesu, za intenzivno točkovno globoko masažo posameznih mišičnih predelov, za intenzivno masažo pri bolečinah v mišicah)

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta masažne opreme odstranjevalec celulita
Celo telo da
Napajanje omrežje