BeautyRelax Kineticforce masažna naprava
207,37 €

Zadnji kos!

Masažna naprava Kineticforce znamke BeautyRelax ponuja zares revolucionarno in inovativno rešitev za celotno rehabilitacijo in regeneracijo celega telesa. Napravo so razvili profesionalni terapevti, ki so pri razvoji dali poudarek na kakovost in maksimalno učinkovitost. BeautyRelax Kineticforce takoj sprosti zategnjene mišice kjerkoli na telesu.

Beauty Relax BeForm II elektrostimulator 3 v 1
41,22 €

Zadnji kos!

Elektrostimulator znamke Beauty Relax stimulira mišice z električnimi pulzi in jih s tem ojača. Odličen pomočnik v boju s celulitom. Uporabite ga lahko za utrujene mišice, pomaga tudi pri efektivnem oblikovanju postave ali kot podpora pri hujšanju.

Tavalax Masažna blazinica za stol Tavalax revolmat
79,99 € 59,99 €

Tavalax revolmat je masažna blazina, ki ponuja magnetno in suho terapijo zunanjih mišic od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen. Pomaga v boju proti stresu, sprošča in blaži napetost vašega telesa.

Tavalax Masažna prevleka Tavalax
110 € 90 €

Masažna prevleka Tavalax je idealen dodatek za masažo doma. Pet masažnih področij in šest masažnih metod omogoča učinkovito masažo vratu, hrbta, pasu in stegen.

Sport-Elec elektrostimulator MultiSportPro
239,90 € 169,99 €

Sport-Elec MultiSportPro oz. programi, ki jih ponuja elektrostimulator pokriva vsa 4 področja uporabe elektrostimulacije: Šport, rehabilitacija, oblikovanje telesa in wellness.

Saneo Protibolečinski Tens stimulator PRO
109,90 € 103,82 €

Zadnji kos!

Terapevtska naprava za lajšanje bolečin. Učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Tens SaneoPRO je 2-kanalna, digitalna terapevtska naprava, ki se z vašimi bolečinami spopade brez zdravil in brez stranskih učinkov. Nemška kakovost in izdelava ter moderen dizajn.

Lanaform elektrostimulator Stim Mass
43,90 € 34,60 €

Elektrostimulator Stim Mass je popoln partner za optimiziranje koristi telesne aktivnosti in dobrega počutja.

Lanaform Masažni aparat Skin Mass
58,90 € 45,62 €

Masažni aparat Skin Mass bo postal vaš nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje postave, odpravljanje pomarančaste kože in odvečne maščobe. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža.

BeautyRelax Rollskin masažna naprava proti celulitu
123,10 €

Zadnji kos!

Vas moti celulit in se ga želite znebiti? Ko uporabljate BeautyRelax Rollskin, vam ni več potrebno biti v skrbeh. V kombinaciji z vadbo in zdravo prehrano zmanjšuje učinke celulita. Uporabite lahko kombinacijo vibrirajoče ali akupresurne masaže z radiofrekvenco, modro svetlobo ali električnim mikro impulzom. Uporaba Rollskina je neboleča in brez nelagodja.

Lanaform Beauty Aspect aparat za odpravo celulita
361,01 € 283,29 €

Zadnji kos!

Lanaform komplet Beauty Aspect je zasnovan za odpravljanje celulita. V pomoč je pri pomlajevanju, obnavljanju, oživljanju in harmonizaciji tkiv na telesu in obrazu.

BeautyRelax Celluform Lite estetska naprava
117,10 € 99,90 €

Odlična cena

Celluform Lite estetska naprava znamke BeautyRelax je odličen pomočnik za oblikovanje postave. Njegov razvoj in produkcija sta temeljila na resničnih rezultatih estetskih študij in izkušenj strokovnjakov. Ultrazvočna kavitacija, radiofrekvenca in rdeča svetloba so med najpogosteje uporabljenimi tehnologijami za oblikovanje telesa. BeautyRelax Celluform Lite lahko uporabljate doma in se tako osredotočite na problematične predele, korak za korakom vam pomaga doseči vaše sanjske rezultate. Uporaba estetske naprave je neinvazivna in neboleča.

BeautyRelax Beautyrelax Cavimax ultrazvočna kavitacija
82,58 €

Masažna naprava bo podpirala vaša prizadevanja za pridobitev postave vaših sanj. BeautyRelax ultrazvočna kavitacija Beautyrelax Cavimax ima večnamensko aplikacijsko glavo s funkcijo ultrazvočnih valov in infrardeče svetlobe. Paket vključuje gel elektrode, ki zagotavljajo električno stimulacijo mišic EMS.

Beurer mišični elektrostimulator EM 37
73,47 € 62,36 €

Mišični elektrostimulator sprednjih in stranskih trebušnih mišic. Beurer EM 37 je opremljen z 4 elektrodami in jasnim LCD-prikazovalnikom za enostavno orientacijo. Naprava ponuja 5 programov usposabljanja, katerih intenzivnost lahko nastavite med 0 in 40. Vključene so tudi 3 1,5V AAA baterije.

Lanaform naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave-28%
201,28 € 144,90 €

Odlična cena

Lanaform naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave je odličen vadbeni pripomoček, ki ga lahko uporabljate kar doma. Na mišice deluje z vibracijsko stimulacijo, ki povečuje učinek vadbe do 90 %. Ponuja 4 vadbene programe, z nastavitvami pa upravljate ročno preko nadzorne plošče.

First Austria masažna kad za noge, 450 W, 13,5 cm
38,73 €

First masažna kad za noge omogoča nivo vode 13,5 cm in ponuja 4 različne načine masaže. Opremljena je s 4 masažnimi valjčki ter 3 zamenljivimi masažnimi nastavki. Odlikuje jo funkcija ohranjanja toplote.

Compex elektrostimulator SP 4.0
649 € 579 €

Odlična cena

Elektrosimulator Compex SP 4.0 iz najnovejše serije. Namenjen je boljšim rekreativcem, profesionalnim športnikom in osebam v fazi rehabilitacije po poškodbi.

Gymstick masažna pištola
149,95 €

Novo

Masažna pištola za domačo in profesionalno rabo s 5 masažnimi glavami, 3 stopnjami vibracije, 20 W motorjem in 2000 mAh li-ion baterijo. Omogoča do 3 ure delovanja.

Silk'n Lipo LIPO2PE1001
596,77 €

Silk'n Lipo je naprava za ciljno zmanjšanje maščob na »problematičnih« predelih telesa. Omogoča doseganje rezultatov brez vadbe ali posebne prehrane. Klinično dokazana laserska terapija nizke ravni (LLLT) in učinkovita električna stimulacija mišic (EMS) povzročata izgubo maščobe v maščobnih celicah. Rezultati bodo vidni le po nekaj uporabah.

Sissel Blazina Balancefit
34,59 €

Blazina Sissel Balancefit je odličen pripomoček za izboljšanje ravnotežja, masažo ali kot aktivna, dinamična pomoč pri sedenju. Ne vsebuje ftalatov.