Sport-Elec elektrostimulator MultiSportPro
239,90 €

170,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sport-Elec MultiSportPro oz. programi, ki jih ponuja elektrostimulator pokriva vsa 4 področja uporabe elektrostimulacije: Šport, rehabilitacija, oblikovanje telesa in wellness.


Saneo Protibolečinski Tens stimulator PRO
109,90 €

92,90 €

Zadnji kos!

Terapevtska naprava za lajšanje bolečin. Učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Tens SaneoPRO je 2-kanalna, digitalna terapevtska naprava, ki se z vašimi bolečinami spopade brez zdravil in brez stranskih učinkov. Nemška kakovost in izdelava ter moderen dizajn.


Cefaly Elektrode za Cefaly, 3 kosi
23,54 €

18,70 €

Zadnji kos!

Nadomestne elektrode za uporabo z napravo za lajšanje glavobolov in migrene Cefaly. V paketu so tri nadomestne elektrode. Cefaly je medicinska naprava za kranialno analgetično elektroterapijo.


Lanaform Masažni aparat Skin Mass
58,90 €

49,40 €

Masažni aparat Skin Mass bo postal vaš nepogrešljiv pripomoček za oblikovanje postave, odpravljanje pomarančaste kože in odvečne maščobe. Vaša koža bo po uporabi postala bolj gladka in sveža.


Lanaform Vibracijska plošča Luxury Up and Down
306,90 €

258,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kakovostni trening delujoč na principu nihajoče simulacije. Omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do lepe postave, brez maščobnih oblog in celulita.


Lanaform telovadna naprava Club Up and Down, poškodovano - Odprta embalaža-35%
396,18 €

256,35 €

Odprta embalaža

Kakovostni trening delujoč na principu nihajoče simulacije. Omogoča hitrejšo in enostavnejšo pot do lepe postave, brez maščobnih oblog in celulita. Naprava ima manjše vdrtine na ročki, vendar vse deluje brezhibno. Priznan je dodaten popust in velja naveden garancijski rok.


Beurer mišični elektrostimulator EM 37
73,47 €

55,80 €

Mišični elektrostimulator sprednjih in stranskih trebušnih mišic. Beurer EM 37 je opremljen z 4 elektrodami in jasnim LCD-prikazovalnikom za enostavno orientacijo. Naprava ponuja 5 programov usposabljanja, katerih intenzivnost lahko nastavite med 0 in 40. Vključene so tudi 3 1,5V AAA baterije.


Sissel Blazina Balancefit
29,90 €

Blazina Sissel Balancefit je odličen pripomoček za izboljšanje ravnotežja, masažo ali kot aktivna, dinamična pomoč pri sedenju. Ne vsebuje ftalatov.


Lanaform vibracijska plošča PowerFull
201,90 €

169,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

PowerFull je naprava za krepitev mišic in oblikovanje postave. Pomaga vam do idealne postave v kratkem času.


Compex elektrostimulator SP 4.0-17%
699,90 €

579 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Elektrosimulator Compex SP 4.0 iz najnovejše serije. Namenjen je boljšim rekreativcem, profesionalnim športnikom in osebam v fazi rehabilitacije po poškodbi.


Silk'n Lipo LIPO2PE1001
499,99 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Silk'n Lipo je naprava za ciljno zmanjšanje maščob na »problematičnih« predelih telesa. Omogoča doseganje rezultatov brez vadbe ali posebne prehrane. Klinično dokazana laserska terapija nizke ravni (LLLT) in učinkovita električna stimulacija mišic (EMS) povzročata izgubo maščobe v maščobnih celicah. Rezultati bodo vidni le po nekaj uporabah.


Beurer Masažni aparat MG 40
28,60 €

Beurer MG40 je masažni aparat za sprostitev z vibracijsko masažo in infrardečo toploto – za globinsko delovanje in ponuja 3 funkcijske nastavitve in nedrseč ročaj, ki je nastavljiv v 4 položajih.