Beurer elektro stimulator EM41

Ocena: 5 24 ocen Znamka: Beurer

Beurer elektro stimulator EM41

Beurer EM 41 je digitalni TENS/EMS elektrostimulator, ki vsebuje tri osnovne funkcije, ki jih lahko uporablja kombinirano. In sicer električna stimulacija živčnih poti (TENS), električna stimulacija mišičnih tkiv (EMS) in masažni učinek, ki ga povzročijo električni signali. Celoten opis

63.1
5 24

63,10 € vključno z DDVRedna cena: 73,20 €, Prihranite 10,10 € (13 %)

Naša številka: 497224

Število ocen: 1

Ocena: 5
  • Avtor je želel ostati anonimen

Napravo sem dobil pred slabimi tremi tedni. Zaenkrat sem z napravo zelo zadovoljen, ker deluje dobro. Pomagala mi je pri odpravi bolečin v hrbtenici.

Predstavitev

Opis artikla

Aparat im dva neodvisna kanala za stimulacijo in štiri samolepilne elektrode. Ponuja raznolike funkcije za boljše splošno počutje, lajšanje bolečin, vzdrževanje telesne kondicije, sprostitev, revitalizacijo mišic in odpravljanje utrujenosti.

Digitalni aparat TENS/EMS ponuja s svojo integrirano masažno tehnologijo tudi možnost, da s pomočjo programa, ki ponuja občutek in delovanje realne masaže, odpravite napetost v mišicah in utrujenost.

TENS (transaktualna električna stimulacija živcev) je električna vzburjanje živcev, ki poteka prek kože in je klinično dokazano učinkovita metoda, ki ob pravilni uporabi nima stranskih učinkov in je namenjena zdravljenju določenih bolečin, lahko tudi kot preprosto samozdravljenje.

Digitalni TENS/EMS elektrostimulator Beurer EM 41 blaži bolečine z oviranjem posredovanja električne informacije o bolečini skozi živčevje, za kar so primerni visokofrekvenčni pulzi in povečevanjem izločanja naravnih endorfinov, ki s svojim delovanjem v osrednjem živčevju zmanjšujejo občutek bolečine. Ta metoda je zdravstveno dokazana in medicinsko odobrena.

Električna stimulacija mišic (EMS) je razširjena in splošno priznana metoda, ki jo že leta uporabljajo v medicini športa in rehabilitaciji. Pri športu in fitnesu se EMS med drugim uporablja tudi kot dopolnitev običajnega treninga za mišice, da bi povečali zmogljivost mišičnih skupin in telesna razmerja prilagodili želenim estetskim merilom. EMS se lahko uporablja na dva načina – za načrtno krepitev mišic (aktivacija) ali za sprostitev (relaksacija).

Lastnosti:

  • 30 predprogamiranih aplikacij
  • 20 prilagodljivih programov
  • čas tretmaja traja od 5 do 90 minut
  • velik osvetljen zaslon

Komplet vsebuje:

  • 1× digitalni aparat TENS/EMS
  • 1× priključni kabel
  • 4× samolepilne elektrode
  • 1× torbica za shranjevanje
  • 1× navodila za uporabo

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta masažne opreme elektro stimulator
Celo telo da
Vrsta baterije 3XAAA
Napetost 1.5 Volt
Vrsta baterije Alkalne
Napajanje baterija
Baterija vključena da
Število baterij 3